Milošu, to bude ňáká fotomontage z potlachu a vobrázku nějakýho pyromana s prckafkou ... a zfetovanej totém ... hele, a nechtěl bys ten rum krapet vomezit? Bo už se motáš do kultůry a eště se vo Tobě budem jednou ve školách učit
Nó, Radku Yetti, já bych taky řekla, že 23 ks. Počítejte se mnou: ... klokan, medvěd, velryba, páv, opičák, liška, zas nějaká opice, želva, tygr, netopýr, králík, kůň, kačena, delfín, šnek, papoušek, tukan, medůza, kobylka, ježek, chameleon, slon a had. Ále (+) nevím, co má ten slon vlevo před chobotem. Že by to byl "kus kobry" ?
Jo Maruš klíďo to vytas i dyž nevím gdejak se to vobjevilo u ňákejch Turků alebočo Radku bez tého chlastu a permoníků se Árt nedá
Ba ba fotomont, to tákle dyž mi vobčas lupne fpalici a po pár paňácích si zabrouzdám ve fzpomínkách(a to mi vjeřte sou čím dál tím častější a emocnější, jen z téj skvjeléj party sem už zůstal sám).
Akurát sem do tého párkrát hrábnul myším ščeccem, no a z tý jedný fotky videa je to jasně vidět žéé.
Apropó a dyž už sme u tého Ártu, vo týhle skvjelý technológiji víte ? https://www.rekla...LFEALw_wcB
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ
Jj, to křídlo mě taky napadlo, ale připadalo mi moc veliké na nějakého kormorána nebo kačenu nebo co to je, v poměru k tomu slonovi. Toho hada za jeho prdelí jsem počítala, ale té perlorodky jsem si nevšimla... Takže obrázků je 24 ks. A neví někdo co to je za potvoru-vopici mezi želvou a šnekem vedle lišky?