V obavách, aby se nám taky doma náhodou nepokazila váha, jsme včera po obědě vyrazili cestou přes Dolní Věstonice do Pavlova na placené parkoviště (50,- peněz za den) a odtud jsme pěšky zdolali zříceninu hradu Děvičky a ještě i Děvín. Krásná asi 6-km procházka s nádhernými výhledy, ovšem zrovna teď po hrozně rozblácené a kluzké cestě, na které ještě navíc ležely polámané stromy a větve, takže cesta dost nepohodlná a zpět k autu jsme se vrátili skoro za tmy a poté v Lidlu v Mikulově jsem se pěkně styděla za zablácené boty. Jinak to bylo super a tady se koukněte na pár fotek, na některých je vidět, že byla trochu mlha https://kubaklara...inec_2020/
A jedna informace ... hurá, už se nejezdí po objížďce, most na hrázi v Pasohlávkách je opravený a průjezdný....
A taky si nejde nevšimnout, že Věstonická venuše si žádnej problém s váhou nedělá
Pěkné. Já jsem dnes byl do půl čtvrté v práci. Koukám, že Venuše je kus baby. Naše váha už se umoudřuje. Dnes už ukazovala a půl kila míň. A Maru, i teď jsem 5 kilo pod váhou z Telče, kde jsi mi říkala, že už nemám hubnout . Takže jsem v klidu.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané