02.05.2025 16:36
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [12]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Cestování » Cesty po ČR
 Vytisknout diskuzi
V kempu Žralok v Plumlově
Jarda a Maru
[img]https://img31.rajce.idnes.cz/d3103/16/16964/16964433_8a9d2ba429fa605ad15607a92b2fcb80/images/DSC01159.jpg[/img] is not a valid Image.

Tři krásné zářijové dny jsme strávili v kempu Žralok na břehu Podhradskéo rybníka v Plumlově tentokrát v karavanu a s naším opeřeným juniorem... stále nevíme jestli je to holka nebo kluk.

V kempu se mi moc líbilo, přestože chatky a budovy recepce a restaurace jsou "zašlá sláva" tak z 80. let, ale sociálky jsou uvnitř nové a hlavně čisté. Hned před bránou kempu je pěkná travnatá pláž, ovšem teď po prázdninách je voda hráškově zelená, protože už prý do ní necpou chemii...

Druhý den jsme na kolech objeli Plumlovskou vodní nádrž, zastavili se na Pláži ve vrbičkách, která je moc pěkná a je to pidi obdoba pláží Brněnské přehrady. Ale na rozdíl od Prýglu je to celé oplocené a nevím, jestli se tam v sezóně platí vstupné, teď byly obě branky otevřené. Dál jsme přejeli mostkovickou hráz a projeli jsme si chatovou oblast v Mostkovicích. Pozdní odpoledne jsme vyjeli na kolech na nádvoří Plumlovského zámku, který měl prohlídky jen do 17 hodin, ale nám to nevadilo a prohlídli jsme si ho jen z venku. Nevím jak vypadá uvnitř, ale zvenku by už (zoufale) potřeboval opravit.

Jinak bylo krásně, seděli jsme jen tak před karavanem a docela jsme si to užívali, v kempu bylo fakt příjemně... Druhý den navečer se vedle nás zabydleli naši členové z Brna posádka Ivan a ještě před západem slunce nás navštívil na svém dvoukolém oři náš Admin Radek a bylo to moc milé setkání...

Další den doploledne jsme ještě zkusili najít tady u kempu nějkou houbu a po příjemné asi hodinové procházce jsme se vrátili z lesa jen s nepatrným úlovkem - 3 pěkné bedly, asi 2 škaredé babky a já našla jednoho krásného malého hříbečka... I když se nám moc nechtělo, miuseli jsme odpoledne odjet domů...a kdo chce, podívejte se na pár fotek https://kubaklara..._Plumlova/
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maru, rád jsem Vás viděl, i když jsem kvůli objížďce najel o půlku km víc.
Včera jsem byl na houbách a dovezl celý košík. Ne, že by tak moc rostly, ale byl jsem v lese 3 hodiny. Z asi 2/3 to byly smrkové hříbyk, zbytek většinou babky a klouci a pár suchohřibů. Mám teď 3,5 l sušených hřibů a 1 hrnec výborného houbového guláše, co jsem právě dovařil.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Nó rybník- krajina aj kemp je to pjéknej to jó, až na tu trčící plochotinu v pozadí horizontu, hrůzná to stavba, něco jako sing sing alkatráz či co.
Jak tůdlencto moh kdysi někdo postavit ? Cool
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

vondracek
A určitě tam není výtah! Je to výška a podobné jsou i ceny v kempu. Naštvaný Šklebící se

Admin_Radek
Plumlovský zámek měl mít původně 4 křídla, došlo jen na jedno a to ve mně vždy budilo dojem činžáku na skále. Navíc za minulého režimu byl zámek vystěhován a nebyl přístupný a jako takový chátral, takže na něj byl co pamatuju vždycky neutěšený pohled.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Buď jak buď bych tam přistavjel ešče pár pater, ať to pořádně do dálky trčíjó a Hanaci by už konečně měli i svůj mrachodrap žéééé Šklebící se

Jarda a Maru
stemi napsal:

Nó rybník- krajina aj kemp je to pjéknej to jó ... Cool

Tak, tak, ten kopec nad rybníkem se jim docela povedl ...Jako činžák nebo stodola to vypadá jen z té strany od rybníka... a povídala Dorka z Léta s kovbojem: ".... kdyby ho ze dvora trošku přišmrncli a namalovali, tak by to nebylo tak zlý..." CoolŠklebící se

[img]https://img31.rajce.idnes.cz/d3103/16/16964/16964433_8a9d2ba429fa605ad15607a92b2fcb80/images/DSC01293.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Jarda a Maru dne 22.09.2020 20:49

JosDosk
Ahoj. Z Troubek je to na Plumlovskou přehradu 25 km - do kempu nad hrází "Přehrada", na Žraloka o dva km dále, protože je až za přehradou v Plumlově, vlastně na jejím hlavním přítoku. V době, kdy jsme tam s děckama jezdili, (nyní 49 a 44 let) tak tam místo pro karavan skoro žádné nebylo, jen tak pro dva tři karavany u hřiště naproti recepce. S Kaprem jsme tam byli snad jen jednou, a v chatce sezonu před uvedením Kapra do provozu (r. 1983, s Kaprem poprvé 7/1984). Ale v kempu Přehrada snad co čtrnáct dnů. Žraloka pak rozšířili a přidali čističku, která řvala jako tygr, hlavně to bylo patrné v noci, nedalo se spát, místo pro karavany bylo nově za čističkou vlevo. Pak jsme se tam jednou stavovali, já už s Vlaďkou, čistička už byla poněkud tišší. Zdá se, že s karavaninkem jsem už skončil i kdybych přežil rizikovou operaci, která mne čeká. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
My jsme se do kempu Přehrada taky byli podívat. Ale ten den zrovna ukončili sezónu a už uklízeli, tak jsme se jen s dovolením nakoukli a jeli dál... Žralok se nám líbil moc a daleko víc. Je u rybníka... s kačenkama a labutěmi Cool, hned u brány má pěknou travnatou pláž s lavičkama a ze všech míst krásnej (nepřekonatelnej) výhled na ten žinžákovej zámek. Fakt to tam nemělo chybu, my do kempů vlastně skoro nejezdíme, ale sem bych se vrátila....smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-21.gif

Admin_Radek
No jo, ale kemp Přehrada má jedno eso v rukávu, které jste nemohli vidět. Kromě toho, že je o hodně levnější, má udírnu, ve které asi 150 kg pán prodává několik druhů uzených pochoutek - od cigára, klobás, přes růzá uzená masa, až po uzený vepřový nebo hovězí jazyk. Navíc v hospůdce točí snad 10 druhů piv.

stemi
Jasně huzený je huzený, tého není nikdy dost a tak semsi pořídil další vřadě- udírnu na dřevo...tedy vodní multi 3v1https://youtu.be/...

Zatím v záběhu...máte někdo tosamo ?
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2020-09-05-240_1.jpg

Upravil/a stemi dne 28.09.2020 07:28

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.