Dneska byla krásná slunečná neděle, tak jsme to už nevydrželi sedět doma a vyjeli jsme asi desítku kilometrů projít se po Hartvíkovické pláži v kempu Wilsonka a také jsme vylezli na skálu na vyhlídku stejného jména. Je tam pořád nádherně. Známe to tam moc dobře, kdysi jsme tam jezdili často jen tak se vykoupat a nebo jsme tam nechávali zaparkovaný karavan a dojížděli odtud do práce .... než to zrestituoval místní "majitel" a hodně podražil. Teď už tam jezdíme jen na procházky o vánočních svátcích a brzy na jaře. Pak jsme ještě popojeli do Rouchovan, kde je také naše oblíbené místečno ke koupání - příjemné a levné tábořiště s rybníkem. Vždycky se nám tam moc líbilo, jen tam bývá koncem léta zelená voda. Oba kempy doporučujeme, kdo je nezná, tady mám pár fotek..https://kubaklara...Rouchovany
No je to smutné, kemp prázdný a my tam nemůžeme. Nejdřív jsem si myslel, že pojedeme do Sarvaru a prd. Pak že aspoň pojedeme někam do kempu v ČR. A prd. Tak aspoň na divoko. A zase prd. Budeme doma, já vyjedu na zahradu a aspoň odzimuju karavan a trochu si v něm pobydlím . A co chystáte na Velikonoce Vy?
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
Radku, já mám spoustu nápadů kam jet, ale mám strach, že bude všude moc lidí. A tak si pohrávám s myšlenkou, že vyjedeme někam jen v týdnu možná s jedním přespáním a na Velikonoce budeme sedět doma a nebo taky vytáhneme bydlíčka jen před garáž na zahradě a nebo raději karavan, z toho je krásně vidět ven a budeme si představovat, že jsme někde u moře.... Já bojím, bojím někde chytit nějakého korona, úplně mi to stačilo vloni v zimě, kdy jsem 12 dní tahem prospala jak Šípková Růženka, a to ještě v sedě, protože ležíc jsem se dusila... Je to obr škoda, zřejmě bude i krásné počasí....Upravil/a Jarda a Maru dne 06.04.2020 10:07