O víkendu (2 noci) jsme byli v termálu Sárvár a moc se nám tam líbilo. Před areálem jsou velká parkoviště, uvnitř v areálu venku krásný park s venkovními bazény, s tobogány a atrakcemi pro děti v létě. Teď v zimě jsou venku napuštěny dva hodně velké bazény s "pitnou" vodou a uvnitř dva (nebo 3? - opravte mě) s léčivou vodou a vždycky se do venkovních dá proplavat. A uvnitř je ještě zvlášť celý komplex pro děti - bazény, vířivka, tobogány a skluzavky, jeden bazén má i "příboj" a je zde i velký plavecký bazén, jídelna, bar a nevím, co jsem ještě zapomněla.... Samozřejmě v suterénu šatny, skříňky, WC a sprchy a ždímačka na mokré plavky. Moc se nám tam líbilo, tak jsem to trochu nafotila pro ty, kteří tyto termály neznají ....https://kubaklara...varu_2018#
Cestou domů jsme přibrzdili v "Büku", jen tak kouknout....
Upravil/a Jarda a Maru dne 22.11.2018 07:13
Ještě dodám, že jsme my Češi tam byli v naprosté převaze a cedule i nápisy, jakož i jídelníček, jízdní řád vláčku i cedule na procházce v parku u rybníků byly v češtině.
Je to tak, Čechů je v kempu vždy tak 80+ procent. Pro Maďary je tam draho, pro Slováky je zbytečné jezdit do Maďarska, když mají termály v SK a proč tam moc nejezdí Rakušáci, to netuším. Bývá jich tak cca 10%.
Jinak my jsme začínali před 8 lety Sárvárem, jezdili tam pár let, pak začali hledat levnější alternativy (Dunajská, Komárno, Chalmová, Kremnica a další), abychom se zase nakonec vrátili k Sárváru a jsme rádi. Vyhovuje nám nejvíc. Je sice dražší, ale takovou kombinaci super bazénů a krásného kempu s bazény v ceně jsme nikde nenašli. Samotné bazény byly o fous lepší v Tatralandii, ale kemp tam není a vstup na 3 hodiny stojí co Sárvár vč. kempu, pak se nám líbily Moravské Toplice. Tam zas byl jen jeden nebo dva vstupy denně do bazénů a je to navíc daleko. Za nás Sárvár je jednička.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
Ještě jeden postřeh, na který jsem zapomněla. Taky se mi tam moc líbila "rychlá voda" v tom jednom venkovním bazénu. Byla rychlá tak akorát, krásně se v ní dalo "povozit" a taky se z ní dalo snadno dostat pryč i "za jízdy", ne tak jako si pamatuju kdysi dávno v Tropical islandu a nebo třeba v Moravskych Toplicích, kde jsem vůbec neměla sílu dostat se ven ... než to zastavili ...