02.05.2025 06:31
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [12]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Cestování » Termály
 Vytisknout diskuzi
Víkend v Sarváru
Jarda a Maru
img32.rajce.idnes.cz/d3202/15/15679/15679936_ae8de8efef4e5406d3eab5ee6db7b416/images/DSC06814.jpg

O víkendu (2 noci) jsme byli v termálu Sárvár a moc se nám tam líbilo. Před areálem jsou velká parkoviště, uvnitř v areálu venku krásný park s venkovními bazény, s tobogány a atrakcemi pro děti v létě. Teď v zimě jsou venku napuštěny dva hodně velké bazény s "pitnou" vodou a uvnitř dva (nebo 3? - opravte mě) s léčivou vodou a vždycky se do venkovních dá proplavat. A uvnitř je ještě zvlášť celý komplex pro děti - bazény, vířivka, tobogány a skluzavky, jeden bazén má i "příboj" a je zde i velký plavecký bazén, jídelna, bar a nevím, co jsem ještě zapomněla.... Samozřejmě v suterénu šatny, skříňky, WC a sprchy a ždímačka na mokré plavky. Moc se nám tam líbilo, tak jsem to trochu nafotila pro ty, kteří tyto termály neznají ....https://kubaklara...varu_2018#
Cestou domů jsme přibrzdili v "Büku", jen tak kouknout....
Upravil/a Jarda a Maru dne 22.11.2018 07:13
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
Ještě dodám, že jsme my Češi tam byli v naprosté převaze a cedule i nápisy, jakož i jídelníček, jízdní řád vláčku i cedule na procházce v parku u rybníků byly v češtině. ÚsměvMrknutí

Admin_Radek
Je to tak, Čechů je v kempu vždy tak 80+ procent. Pro Maďary je tam draho, pro Slováky je zbytečné jezdit do Maďarska, když mají termály v SK a proč tam moc nejezdí Rakušáci, to netuším. Bývá jich tak cca 10%.
Jinak my jsme začínali před 8 lety Sárvárem, jezdili tam pár let, pak začali hledat levnější alternativy (Dunajská, Komárno, Chalmová, Kremnica a další), abychom se zase nakonec vrátili k Sárváru a jsme rádi. Vyhovuje nám nejvíc. Je sice dražší, ale takovou kombinaci super bazénů a krásného kempu s bazény v ceně jsme nikde nenašli. Samotné bazény byly o fous lepší v Tatralandii, ale kemp tam není a vstup na 3 hodiny stojí co Sárvár vč. kempu, pak se nám líbily Moravské Toplice. Tam zas byl jen jeden nebo dva vstupy denně do bazénů a je to navíc daleko. Za nás Sárvár je jednička.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Ještě jeden postřeh, na který jsem zapomněla. Taky se mi tam moc líbila "rychlá voda" v tom jednom venkovním bazénu. Byla rychlá tak akorát, krásně se v ní dalo "povozit" a taky se z ní dalo snadno dostat pryč i "za jízdy", ne tak jako si pamatuju kdysi dávno v Tropical islandu a nebo třeba v Moravskych Toplicích, kde jsem vůbec neměla sílu dostat se ven ... než to zastavili ...bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-7.gif www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

Admin_Radek
Jo, říkají tomu "Divoká řeka", ale pro nás je to ždímačka Úsměv.
Po pár dnech teplot pod a kolem nuly se už moc těším na výjezd do Sárváru na Velikonoce.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7