12.05.2025 21:42
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
prší a to je dobře, ještě nezačalo léto a už chybí roční zásoba spodních vod … že bolí kolena? Ale budeme mít co dýchat, když bude zalito a to hezký zelený nám bude vyrábět kyslík a ještě to tu máme hezké Úsměv

Ráno jsem vypadl v kraťasech, ale hned jsem to otočil pro dlouhý kalhoty … jsem na skůtru tak to bude pro změnu vtipné …. kluci mají o víkendu oslavu narozenin a jejich plány na venkovní aktivity budou holt pod střechou … se nedá nic dělat. Trávník mám polosuchý jak v létě, přitom jsem ho na jaře nestíhal sekat.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Studený máj v hospodě ráj...nebo jak je to ? Zamračený
Jinak zima je tu prašivá, vlezlá a nežádoucí, alespoň, že krapet skráplo a škarpách álejí voda jest...předzvjest, že snad zanedlóho porostóó Mrknutí

Jo a máme tu znovicírovanou starodávnou chlebovou pec...slast pro voko, žééé Úsměv
stemi přiloženo následujícíobrázky:
chleba.jpg chlebova_pec_tolm.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Tak tady ve Slovinsku celou noc lilo jak z konve až do teď, včera bylo jen pod mrakem a semtam vylezlo i sluníčko. Tady je holt ještě všechno v pořádku a přitom to nepotřebují tak jako my. Zdravíme Vás z krásně teploučké termální vody, lidí je tu tak akorát, zkrátka paráda 🤽‍♂️🏊‍♂️😁🤗👍👍
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
Tak jakpak je u vás? U nás p r š í a já nevím, jestli mám mít radost a nebo plakat ....

www.celysvet.cz/skin/smile/s1522.gif

Jaromir
U nás také většinu dne propršelo, ale teď už mraky odešly a svítí sluníčko. Začínají
červenat jahody, tak to sluníčko potřebujeme. Úsměv

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z krásné Korsiky. V poledne jsme připluli do Bastii, zde se na krásné pláži vykoupali a teď objíždíme severní "prst" Cap Corse... Zatím nám svítí sluníčko 🌞🤽‍♂️👍😁

Jarda a Maru
Tak se zase ozývám já... Oba jsme usoudili, že na Korsice už nic tak krásnýho jako Bonifacio nenajdeme, tak jsme to přeplavali kraulem na Sardinii. Korsika byla náádherná, tady zatím nevím, jsme tu od odpoledne.. 🙄😁🤽‍♂️🌞

Admin_Radek
Maruško, tak si užívejte a foťte! Úsměv
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, poslušně hlásím, že fotím jakvoživot. Musím to denně promazávat, bo mám SD kartu jen 32 GB(!!)..🤗😁

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-151.gifTak poslušně hlásím, že jsme dnes od půlnoci doma a měli jsme tam zůstat, bo takovou spoušť na naší zahradě jsem za "těch pár dnů" nečekala ... Až se trochu vzpamatujeme a dáme vše do pořádku, něco napíšu a přidám fotky, tady mám jen pár na ukázku ...

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC06326.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC08676.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC08931.jpg[/img] is not a valid Image. smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-151.gif

Admin_Radek
Maru, to je hezký, zvlášť ta křišťálová voda.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, jojo, ta pláž je v Bonifaciu pod majákem a musí se k ní asi půl hodiny pěšky. Voda byla křišťálová všude a celkem teplá, ale bylo to k zlosti, na Korsice jsem se koupala jen 2 x, protože byly ohromné vlny a já zase nejsem tak dobrý plavec, takže jsem tam vlezla, ale jen max. po pás. A tady na té pod majákem vlny nebyly, ale zase tam byly medůzy. My si jich nevšimli, byli jsme zvyklí, že plaveme jen my a ostatní sedí na břehu a opalují se. Ale upozornila mě na ně jedna Korsičanka...Ale na Sardinii jsem si to vynahradila. Tam bylo hodně mělko, jen jedna pláž měla větší spád a hloubku. Korsika byla nádherná... taková hornatá, zarostlá, divoká. Sardinie měla krásné bílé pláže. Uvidíte, až to dám z poznámek dohromady a vyberu skoro ze 3 tisíc ks fotky..

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC08958.jpg[/img] is not a valid Image.

A neznáte někdo, co to je za "kouličky"? Na obou ostrovech to moře vyhazuje na břeh, jsou suché, lehoučké a tak trochu chlupaté, sametové. Asi jsou to "plody" nějakých mořských rostlin... (?)[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC09661.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC09667.jpg[/img] is not a valid Image.

Admin_Radek
Zdravíme všechny z kempu Amarin v Rovinji. Marušce tímto ještě jednou děkuji za dobrý tip na kemp. Na Istrii jsme se paradoxně jeli ochladit, má tu být okolo 27 stupňů, moře 22. Teď sedím před karavanem, kouřím doutník a užívám si chládku.

Jarda a Maru
Jéé Radku, jak vám závidím.. Užívejte si to.. My sedíme na lavičce na Brněnské přehradě a žerou nás tu komáři. Ale jinak je zde nádherné a teplá voda.. 🤽‍♂️🏊‍♂️👍🌞🤗😁

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z Budišova... Mě sice čekají čtrnáctidenní galeje v kuchyni, ale je tu nádherně - "Bohemzapomenutýkraj", v noci zde lítají světlušky a hlavně spím ve svém karavanu... 👍😁

Admin_Radek
Maru, ty seš v kempu v Budišově nad Budišovkou? Tam je krásně, mám to tam rád.
Dneska má Radek Yetti svůj velký den. Počasí mu vyšlo a určitě vyjde i to ostatní Úsměv.

Jarda a Maru
Radku, ne v kempu, ale v RS Zálesí. Přijeď na tom svým "Italovi", moc ráda tě uvidím, ale buď ještě dnes a nebo pak další dny mám pauzu jen od 14 do 15 odpoledne, a nebo ledaže bys mi pomohl chystat svaćiny nabo s nádobím... 😁👍... Galeje... A nezapomeň si s sebou vzít zdravotní průkaz.. 😁😀😂..

Admin_Radek
Maru, nedostanu se. Na Hondě (žádnej Ital) mám rozbitý blatník a bez něj nemůžu jet a příští týden jedeme s karavanem k Jičínu podívat se na novýho krysaříčka. Užij si to Úsměv.

JosDosk
Ahoj, a co ten starší krysařík, už je v Praze? Vždyť byl taky dost dobrý. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, ten je super, ale když je doma, tak je smutný. Bude mít kamaráda a my dva pséky. Už se těšíme. Ale vyzvedávat ho budeme až koncem srpna po dovolené.
Jo a dnes jsem na motorku zase namontoval opravený blatnik a navíc USB zásuvku.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1