12.05.2025 15:37
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
na Šumavě je nádherně, hezky a tak akorát na všechno. Není sucho, houby rostou, nefouká, mozol svítí a příjemně hřeje, .... jen ty dny se nějak rychle zkracují Smutný
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-128.gif Ač je léto pořád a doufám, že ještě dlouho bude v plném proudu, u nás už Ježíšek zaklepal na okno a přinesl mi tu nejkrásnější a nejpohodlnější a na tu krásu i nejlevnější (zrovna ve Scontu v akci) kolečkovou židli k počítači... Má zvedací područky a houpací systém, takže teď se mi tu bude sědět... tak sem hodně pište, ať mám co číst....smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-136.gif A pro ty, kteří se nepřihlašují, tak Radka včera napsala moc dobrou zprávu, že na Vyskytné rostou houby, takže my bereme s sebou košíky a sušičku a už se móóc těšíme.... Mezitím ale musím(e) usušit naše právě padající obr ořechy, dosušit seno a v sušičce křížaly a sesbírat spadané švestky a otrhat nějaké jablka... nemůžu říct, že by nebylo co dělat ... www.celysvet.cz/skin/smile/s12245.gif Šklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
Tady u nich na Jizni Morave na dohled vod nejakych obrvezi (asi naka elektrarna🤔) jest vedro prevelike. Kratasy jsem si nevzal, tak se parim a parim .... hlavne ale ze neprsi 😎

jana a franta
Mno, celý den bylo u nás, vedro taky převeliké. Ještě jsem si dala poslední opalovačku. Ale v tuto hodinu už se natahují mraky, věřím, že něco spadne. Je to ve vzduchu cítit ... Ale je to třeba. Cool

Jarda a Maru
Včera ráno jsme byli průbnout naše lesy a docela se povedlo, jen za necelou hoďku, páč ze dvou stran kolem nás káceli stromy a nemusím zdůrazňovat, že jsem se docela bála .... Z jedné strany řvala motorovka, ale z druhé to jen "potichu" padalo k zemi ...Zamračený
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC05810.jpg[/img] is not a valid Image.

stemi
A já zasejc Vysočinu Pff
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2018-09-16-1477_1.jpg 2018-09-16-1476_1.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Ahoj fšichni, naše letošní karavanistická sezona pomalu končí a už nás čeká jen pár nahodilých výjezdů... pokud bude ještě pěkně, ještě nějaké termály a určitě Silvestr. A tak jsem součet prospaných nocí v "karavanu" podtrhla a sečetla a vyšlo mi 52 ks. A jak jste na tom vy ? Pochlubte se ....www.celysvet.cz/skin/smile/s9886.gif

Admin_Radek
Maru, já jsem nepočítal, ale přes 50 máme taky. Většinou se na podzim naše počítadlo nocí zastaví na čísle okolo 55.
Jinak vsechny zdravím z Vídně. Je to náš letošní poslední výjezd. Původně jsem měl objednané termály, ale byli jsme před měsícem, tak se nám do vody nechtělo. A Vídeň už odkládáme několik let. Tak snad nám vyjde počasí. Všichni se mějte fajn.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
My zdravíme z černé Ostravy. Dopoledne chceme sfárat za permoníkama a odpoledne budeme koukat do vysoké pece. Ostravu jsme dosud skoro neznali, a tak jsme příjemně překvapeni. 😁😃

Jarda a Maru
Zdravíme fšechny ze Sarváru. Je tu moc pěkně, svítí nám sluníčko, fšak to tu znáte, my jsme zde poprvé a určitě ne naposledy ☀🏊😁😁

Admin_Radek
Jj, závidíme Vám Úsměv. Hned bych jel taky, místo toho uz karavan vyvezu na zavradu, vysaju, vytřu, vyfoukám vodu a zazimuju.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
My jsme letos tu boudičku na dvou kolech jen odzimovali na Velikonoce a pak zazimovali po Vyskytné. Tady teď zkoušíme vegetit jen sólo a úplně v pohodě. Ráno jsme natáhli šňůru na sušení velkýho prádla a odpoledne jsem objevila žďímačku!!! na mokré plavky - stejnou jak v "Dunajské" 😁😁

Admin_Radek
Nezapomeň si půjčit čip na zadní branku a projít se k rybníkům za kempem. Jo a směrem do města je před poštou vchod do botanické zahrady. Je tam i bambusový lesík.

Jarda a Maru
Ten čas tu nějak moc letí... Radku, kdepak "botanická", včera jsme stihli koupit chleba v Lidlu a projít zde nádherný areál venku a uvnitř tu část pro děcka... Furt jsme po krk v teplé vodě a dneska už bohužel 😔 v poledne domů... 😠😁

Admin_Radek
Maru, tak si poslední hodiny užijte. Saravár je silně návykový, treba se tam uvidíme o Velikonocich. Tak mě napadlo- co udělat nějaký sraz KK50 na termalech? Saravár by kvůli ceně asi neprošel, ale treba někde jinde.

Jarda a Maru
Radku, paráda, já jsem pro sraz v jakýchkoliv termálech a zrovna Sárvár by se mi moc líbil. Ceník kempu nemůžu na "netu" najít, ale nás to přišlo i s elektřinou za 2 noci na 22.450 těch jejich fuňárů, což mi připadá docela "levné" Šklebící se za to, co tam nabízejí, třeba ve srovnání s Hegykö. Ještě se nám moc líbilo v Dunajské Stredě, ale tam byla cena skoro stejná... A třeba Pápu nebo Bük vůbec neznáme, tak by bylo fajn, kdyby se vyjádřili i ostatní. Takže fšichni, co vy na to, kdy a kam pojedeme?? bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-158.gif ÚsměvŠklebící se

Admin_Radek
Dneska jsem si zatopil v karavanu, naladil televizi, vynosil věci, co nesmí zmrznout, vyfoukal vodu, vysál, utřel prach, namontoval novou nabíječku trakční baterie Ctek MXS 5.0 a tím ukončil sezonu 2018 😪😥

yetti
to jsem dělal minulý víkend, zatopil si, vyměnil jsem ventil u bojleru, vypustil a vyfoukal vodu, prach jsem tedy neutíral, vyndal letní věci a nalodil lopatu, centrálu a jiné důležitosti a ukončil letní sezónu, ale zahájil jsem rovnou zimní sezónu ... Úsměv

Jarda a Maru
My jsme zimní sezónu zahájili teď o víkendu v Říčkách, 2 noci s nastaveným bufíkem tak, že několikrát za noc sepnul, ale to bylo venku ještě docela teplo. Mrazivé teploty chceme taky ještě prověřit a já bych si chtěla letos splnit svoje jedno velký toužebný přání zažít v zimě svoji oblíbenou letní destinaci. Tak uvidíme, jestli se zadaří - třeba na Silvestra.... www.celysvet.cz/skin/smile/s11967.gif

Jarda a Maru
U nás mrzne jen to praští -9 ... a můj Mikešek je tlustej a má hustej kožíšek, že mu to vůbec nevadí a moji ušáčci bumbají vodu z vyhřívaných napáječek. Teď už vylezlo i sluníčko a tak kdyby leželo na zemi i to bílý, byla by krásná zima, že ?? ...
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC06970.jpg[/img] is not a valid Image. ... www.celysvet.cz/skin/smile/s12255.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line