11.05.2025 18:51
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
jana a franta
Tak, na teploměru doma je 29,1°, venku už 36. Bazén nemáme, jen si párkrát za den dám zahradní sprchu. Venku se nedá nic dělat. Včera jsem se dala do vaření raj. protlaku a myslela jsem, že v kuchyni nepřežiju, Ani nemáme chuť se někam pachtit za koupáním. Cool

Jarda a Maru
www.celysvet.cz/skin/smile/s5709.gif Teď v těch hrozných vedrech se prý v noci dobře spí v teplém pyžamu a při představě -15°C a sněhové vánice ....www.celysvet.cz/skin/smile/s11906.gif www.celysvet.cz/skin/smile/s12241.gif Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 01.08.2018 17:11
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

drbolovi
Śkoda,slejvák s bouřkou byl odpoledne,byli jsme v autě.

yetti
Nase kolona tri osadek bydliku je nyni na jizni Morave. Jeste den a presouvame se do Moravskeho krasu. Zatim je hezky, dnes mala pidi prehanka.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z Říček v Orlických hor. Je tu nádherně, ale teplóóó teploučko !! ☀☀☀ 😥😌😁😁

stemi
Teď v těch hrozných vedrech se prý v noci dobře spí v teplém pyžamu a při představě -15°C a sněhové vánice

Já toešče jistím kulichem a vlněnejma zimníma fuseklééma Úsměv
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
Je to zajímavé, ale ač horka nemám rád, tak teď mi vůbec nepřipadá, že by bylo vedro. Celé dny se cítím příjemně, nepotím se, zatimco kolega v práci mění jedno propocené tričko za druhým. Asi moje ochranné tukové vrstvy ke mě to teplo nepustí Úsměv.
Jinak nevím.

Spím normálně v letním pyžamu a zakrytý až po bradu, Pavla vedle mě bez peřiny běduje, jak je horko. Já mám peřinu (tenkou letní) vytaženou až k bradě a je mi fajn. Záhada. Ale Milošovy dokonalosti s kulichem jsem ještě nedosáhl Šklebící se.
Upravil/a Admin_Radek dne 04.08.2018 08:27
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Já mám teplo taky ráda, ale toto už fakt přehánějí ... Z Říček už jsme zase doma, a nejlíp je ležet na lehátku pod obrovskou lískou. Podoma chodím v mokrých plavkách a stejně ze mě leje, jakmile začnu něco dělat .... Ve Skotsku slibují ve dne do 20°C, v noci 10 - 12 °C a vítr a vodorovné pršení .... Já už se tam snad i těším a vodpustím jim i to, že jezdí vlevo .... No, není to nádhera ty kapky deště na té první předpovědi počasí ?? https://www.trave...ie/skotsko ... http://www.zoover...rgh/pocasi ...

bestpage.sk/smiles-animovany/smiles-bestpage-sk-1414.gif

stemi
Dneska semse malem neprobudil, večer usoudif, že bych si moh krapet přilepčit a přiklímovat, pustif jí jen na autorežim, álejc i tak jsem dosti zatuhnul a nebylo mi daleko vychlazenej rovnou do márnice.
Mám teď vyzkoušenou jinčí alternatývu-cestu vlakem a to rovnou transsibiřskou magistrálou...dyž potřebuju rychle zabrat, pustím si huspávač a jedu třebas tejden tam a tejden nazpátek / to jendyž se sejde dost lidí co chtěj i vrátit Šklebící se...tožsa tůdlenc semnou svezte taky https://youtu.be/...wGSCFnJ3Wq
Upravil/a stemi dne 04.08.2018 17:06
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

jana a franta
Tady furt hřmí, lítají blesky. Já bojím. Ale deštík nic. Asi před půlhodinou spadlo tak asi 20-30 kapek. Tak zítra zase zalívat rajčata ... Naštvaný

Admin_Radek
To u nás večer pršelo hodně a asi půl hodiny.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. To zase u nás včera večer pršelo velmi málo a asi pět minut. Č., P.
Recesista a mystifikátor

drbolovi
Vy se někteří máme- aspon pár kapiček.U nás na jihu už je sahara.Vždy se honí mraky,ale nekápne z nich.
Jelikož jsme měli Opla minulý týden v servisu, musel jet Jenda v týdnu brzy ráno na chatu zalít.Oprava vyšla na 13000 Kč- vodní pumpa a další- a to máme 15% slevu na starší auto-to jsme se spotili ještě jednou.
V neděli už jsme jeli zalít autem- no vydrželi jsme tam do oběda a pak zbití horkem- to jsme se polévali vodou- jsme jeli domů.

Jarda a Maru
A já suším sousedovic obršvestky a zavařuju zelené ryngle. Už hlídám na plotně druhou várku a chladím se pojídáním melounu. Když už musím sedět doma, tak sem něco pište, gdo ste taky doma, ať mám co číst ...Šklebící seŠklebící se
Evi, nám se mění u bydlíčka celá spojka, to bude pálka před dovolenou ....smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-104.gif

Jaromir
U nás v polabí je také slušné vedro a my musíme chodit do práce. Z bazénu na zahradě se staly thermály.Po návratu z hlídací dovolené mčl teplotu 42°C. Po vyčištění a dolnění vody se telpota ustálila na 35°C. Teplota je to příjemná, ale v těch vedrech moc neosvěží. Ovoce i zeleninu máme sklizenou a ve sklenicích ve sklepě, ještě nám zbývá červená řepa, ale ta počká. Příští týden se nám snad konečně podaří odjet na opravdovou dovču, plánujeme jet na Velké dářko do kempu pod hrází. Už teď se těšíme. Úsměv

drbolovi
Maru,to byla cena u osobáku.Ted byl Jenda na kontrole s obytkou před STK, a zjistili vadné brzdové talíře,ložisko atd.Dnes jel pro auto-cena oprav a výměny oleje atd se vyšplhala na 28000 Kč.No,neomylo by tě.....Ještě,že už letos jsme s delšími výjezdy skončili.

Admin_Radek
No, jo, to jsou ceny. To nepotěší. Ale snad budete mít teď s opravami dlouhou přestávku. Na tohle je lepší přívěs. Tam se semtam něco utřepe, ale jinak jsem na žádném neměnil nic zásadního kromě periodické šestileté vymeny pneumatik. A na tažném autě taky ne- tedy vlastně na posledních dvou tyčky stabilizátorů a zadní tlumiče, což zas nebyly nějaké horentní sumy- za každé auto to bylo cca 6.000,- Kč.

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z krásného Skotska. Nádherná krajina, venkov s baráčky jak z pohádky, pasoucí se krávy a ovečky ...začíná kvést vřes ...😁😁 už nám nevadí vlevo 😊

Admin_Radek
My zdravíme z blízkého zahraničí (SK). Zitra se uvidíme s Janem.

jana a franta
Radku, moc pozdravuj Jana s Evou! Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.