14.05.2025 10:06
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
jana a franta
Taxme přijeli od Orlíka, v lese kulový. Ani jsme nepokryli dno košíku. Zklamání. Tak nevím, kde rostou, když se píše, že jo. Cool

stemi
Myslím, žefšem dnům houbařským ještě néjni konec. Tůdlencto ani ne za hoďku, lez sem pokolenou vstávat se nevyplatilo, fše to napár metrech štverečích...sice samá bapka, dědek jenom já, zato houbovej mazec Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-09-19-062.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Jé, těch je... Taky sem včera nasbírala košík, ale překrásných žampionů poté, co jsem sundala zástěru a na traktůrku posekala fotbalové hřiště. Zdravím vás všechny o5 z galejí... 🚜🍄😁😂🤣
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
a co zimní sezona, je tady ještě někdo kdo neřeší jen tu letní a karavanuje taky celoročně? …. bo si připadám trošku divnej, ale na vjecy to nic nezmění Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Nóó, my "v zimě" plánujeme tak 2 x termály, Silvestra bych chtěla letos strávit v Omiši v HR a několikrát se ještě příležitostně vyspíme "ve svém" při návštěvách našich "dětí"... A jináč, letos už mám(e) prospáno v bydlíčkovi a v karavanu 75 nocí, ale to hlavně díky tomu, že na "galejích" přespávám ve svém karavanu. Přece nebudu spát na nějakém pokoji v budově a nebo v chatce, to dá rozum, že? A lyže já už nee a Jarek se asi několikrát sveze v Říčkách v Orlických horách, kde já budu o5 na galejích .... Už se zase móóc těším ...ZamračenýŠklebící se

stemi
Dokud ešče rostou a dá se na kole, zima je pro mne tabu...fčéra cestu polesím do putyky už nebylo kam dávat.
A tak obdarovaf špičkovou personu-kuchařku, za chvilu byla voňavá misa vobalovanejch na stole i pro hosty.
Dnes ješče musím zkontrolovat esli fšici přežili Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2019-09-26-087.jpg 2019-09-26-085.jpg

yetti
hle ho kocoura Šklebící se …. do hospody na kole a nebo o BEDLÍCH Šklebící se Šklebící se Šklebící se

stemi
Původně sem je vez domů, sem lakomej, tak co bych je něgde nabízel žééé a že se jen tak stavím na jedno.
Jenže je fkoši na kole zhlédla kuchařinka co si zrovna šla dát ven čouda a bylo to !
No a fčéra to bylo némlich, jen těch píf voněco víc Mrknutí

Admin_Radek
My jsme od včerejška v Hutisku -Solanci. Ráno jsme vyrazili do lesa a rostou tu samí praváci. Dovezli jsme z lesa za půl hodiny plnou tašku praváků a 3 malé babky. Máme toho plný veliký šuplík v lednici, už nakrájeného, ale zítra jedeme znovu. Doma budeme sušit. Kdybych to věděl, vzal bych sušičku už do kempu.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
hola hola, říjen volá …. huž je to tady zas, dvakrát v roce se sejřím s gumama, jinak mi nesmí guma do ruky ….. ani gdyž má pořádnej vzorek Šklebící se

včera sem zasadil poslední kamen odseku …. dělal sem z toho dlažbu kolkolem domku a …. ufff, hurá na další projekty

stemi
ufff, hurá na další projekty..Radku tož tunaj inšpirace Mrknutí

Dyž sem onehdá hledal po stodole vzducholoť co sem ešče dýlejconehdá vyměnil za pytel brambor...nenašel, asi ju sežrali myši.
Zato objevil nepoužívaný bazmek a po důmyslným koumžení ho několikanásobně zhodnotil - jako premijéru zde uvádím svůj nejnovješí "eletrycký multyfungční 3 v 1" Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázky:
7.jpg 2019-09-26-080.jpg z_udrny.jpg 1_4.jpg 2_2.jpg 4_2.jpg 3_3.jpg

Admin_Radek
Miloši, abychom Tvůj vynález mohli náležitě ocenit, dovez ho i s 10 kily klobás na jarní sraz Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
vynález mohli náležitě ocenit Zamračený

...a proč nééé, kórdyš nám seňórům teď pápiš přeje a slibují i naši roztomilí mocipáni - dyštak se to dodotuje...nó a ešče před tím nějaký aperytývek - žádný patoky (třeba pravou jemnou morafskou slívovičku) a soudek dobrýho pífka (plzýňka asi nejlepčí) haby bylo čím spláchnout...a jen tak mimochodně se i fšeobecně ví, že klobásky só velmi jedlý právje ty morafský. Šklebící se

A na(á)vrch staré známé - viz vobrázek He Vyděšený
stemi přiloženo následujícíobrázek:
staen_soubor_4.jpg

Upravil/a stemi dne 02.10.2019 05:40

Admin_Radek
Obrázek VELMI pobavil Šklebící se

yetti
uffff, tak to je šance že dostanu alespoň čuchnout Šklebící se …. semsi dal k snídani tvaroh s jablkem a s praženejma vlašákama v medu a slivovici …. ale pořádná klobáska by tam zaplula asi krapet líp … jenže sem f tréninku, páč ste se mi naposledy smáli jak sem ňákej vjetší a tak už nejsem, ale zase mám hlad na klobásky a aj na tu Plzeň …. Šklebící se …. za vším hledej ženu Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se

stemi
No néjni to nádhera ? https://youtu.be/...

Grily álejc nezatracuju, mám plyn https://youtu.be/... - https://youtu.be/... i téjď ten 3 v 1, stejně ale vjetšinou šáhnu po klasice na huhlí....má to + vůni dřeva a ten posez s partouu u tého je k nezaplacení ! Pff

Jenže uzení je vo něčem jiným...kdo zkusil, ví

Jarda a Maru
stemi napsal:

...nó a ešče před tím nějaký aperytývek - žádný patoky (třeba pravou jemnou morafskou slívovičku) a .....

www.celysvet.cz/skin/smile/s2228.gif Hóóódně slivovičky.... Loni se veeelmi urodila a našla by se i předpředpředpředpředloňská... Letos nic, bude jen padat listí a já ho budu uklízet.....www.celysvet.cz/skin/smile/s6431.gif

Jarda a Maru
yetti napsal:

uffff, tak to je šance že dostanu alespoň čuchnout Šklebící se …. semsi dal k snídani tvaroh s jablkem a s praženejma vlašákama v medu a slivovici …. ale pořádná klobáska by tam zaplula asi krapet líp … jenže sem f tréninku, páč ste se mi naposledy smáli jak sem ňákej vjetší a tak už nejsem, ale zase mám hlad na klobásky a aj na tu Plzeň …. Šklebící se …. za vším hledej ženu Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se
smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-272.gif

JosDosk
Ahoj. Dnes dopoledne jsem s karavanem prodělal technickou kontrolu, všechny tři stupně závad nula. Teď bych potřeboval, aby mi ještě na kardiologii rozpohybovali moje srdce. Letos jen dvakrát v kempu ve Šternberku vždy po týdnu, ujeto 2 x 80 km, je to od nás 40 km. Ještě bych nechtěl skončit s karavaninkem, i když před sezonou 2020 už mi bude 77. Co nadělám, čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, tak to já jsem se na motorce zúčastnil 100% Vašich výjezdů. To jsem nevěděl.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2