03.05.2025 09:14
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Narozeniny, jmeniny
 Vytisknout diskuzi
Narozeniny,jmeniny
Jarda a Maru
Také my přejeme Jarušce od Jirky všechno nejlepší a hlavně zdravíčko a štěstíčko k dnešním narozeninám... 🌹🌹🌹🌹🌹
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jirka a Jarka
Kamarádi já vám děkuji za hezká přání. Jarka

Radka a Pepa
Frantovi ze Zbraslavi přejeme všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví k narozeninám.#
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Admin_Radek
No jo, Františku, všecko nejlepší přejeme i my z Hané (aktuálně z Krkonoš).
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Františku, i my Ti přejeme k dnešním narozeninám všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstí a hodně pěkných výjezdů...., my aktuálně z domu, zrovna vrátivší se z galejí ....www.celysvet.cz/skin/smile/s0494.gif

jana a franta
Kamarádi děkuji za přáníčka. Musím se trochu pochlubit, vnučka si na MS veslování v Tokiu vybojovala zlato. Vstávali jsme sice ve 3 hodiny v noci abysme to viděli, ale stálo to zato.

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-yes/smileys-cz-50.gif Tak to je obrovská paráááda.... Moc gratulujeme Vám oběma a hlavně vnučce !! Jani, to kdybych bývala věděla, tak jsem koukala taky. Nebudou to opakovat?

jana a franta
Je to YT. Závod začíná asi na 33,20 a vyhlášení na 56,30.
https://youtu.be/-vnhR9GFuGQ

Jarda a Maru
Jani a Franto, to je úžasné... až jsem slzičku zamáčkla... smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-21.gif... a dovolím si sem dát ten odkaz znovu, aby se na něj dalo jen klepnout ...https://www.youtu...vnhR9GFuGQ

vondracek
Franto, opožděně přejeme hodně zdraví a pohody k narozeninám. ... a také velké blahopřání k supééér vnučce!! Šklebící se

Jarek a Hanka
Františku a Jano, po dlouhé době se vracíme do houfu (zapomněl jsem přihl.heslo) a jako extra důležitou věcí je poblahopřát k extra výkonu vaší vnučce. Shlédnuli jsme záznam na YT a kromě to, že při tom strhujícím finiši mě stoupnul tlak, měl jsem slzičku štěstí. Už proto, že tu vaší zlatou holku známe osobně. Vzpomínám si, jak jsme tlačili všichni kola do toho krpálu na Kvildu a měli strach, aby jsme nesklouzli nazpátek a vaše vnučka se v pedálech prohnala kolem nás a mě to připadlo, že to popírá gravitaci. Vyděšený

A nesmíme Františku zapomenout na příní dlouhého zdraví k narozeninám. J+H
...i cesta je cíl...

jana a franta
Kamarádi, kdo jste si vzpomněli na mé narozeniny, děkuju za přáníčka! Omlouvám se, že tak pozdě. Nějak mi nevyšel čas. Taktéž děkujeme za přání pro Elišku, vyřídíme jí všechno. Teď byla s tou jejich partou slavit někde na chalupě. J a F

jana a franta
Dnes posíláme přáníčko všeho nejlepšího, pohody a hlavně zdravíčka Jaromírovi do Kolína. Hezky si jmeniny užij! Mrknutí

Admin_Radek
Jaromíre, i my z Olomouce virtuálně třeseme rukou a přejeme všechno nej.
Upravil/a Admin_Radek dne 25.09.2019 12:40
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
Jaromíre, blahopřejeme k jmeninám /opožděně/ a přejeme hodně zdravíčka! Šklebící se

Radka a Pepa
Jaromírovi opožděně přejeme všechno nejlepší k svátku.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Jaromir
Všem co mi přáli zde i telefonicky moc děkuji, Úsměv

Admin_Radek
Našemu dárečkovi, Yettimu přejeme všechno nejlepší k dnešním 46. narozeninám. Hlavně hodně zdraví, životního elánu a ať jste s Hankou spokojení. Už se nám blíží ta 50+ nebezpečně blíží Úsměv

vondracek
Radku /Yetti/, k narozeninám přejeme pohodu, zdraví, romantiku ve vztahu, krásné zážitky s tvými kluky a také úspěchy v plnění nemalých plánů! Mrknutí

Radku /admin./, když se děsíš 50+, víš jak se děsíme my, kterým je o 30 let víc?? Vyděšený
Naštvaný Šklebící se

jana a franta
Připojujeme se a Yettimu přejeme pod stromeček vše NÉÉÉJ, do budoucna pak hlavně zdraví a úspěchy ve všem. Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9