08.05.2025 06:52
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jarda a Maru
My jsme tu dvacku a víc dali v úterý ve svátek po obědě. Dneska finišuju se senem, v noci a zítra už má pršet... a mám ze sebe velikánskou radost, už mám nahamouněno 7 nacpaných polštářů a pytlů, dneska bude 8. a tráva zatím pořád roste a ani ušáčci ji nestačí konzumovat.... bestpage.sk/gif/zajici-kralici/gif-bestpage-sk-48.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
U nás, asi jako fšude, od rána zalívá.... takovej pěknej májovej deštíček... Sušení sena se tedy odkládá, ven se vylézt nedá, i ušáci se na mě vyčítavě koukají z kotců, tak jdu vařit a zavařovat "políífky na cesty" ... Už mám vývar z kuřecích hrudí, zelňačku, rajskou a dneska dám uzenou s kroupama a s masíčkem z kostí obraným ...smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-91.gif

yetti
pche, tak tom sem odolnější než ti Tvý zajícové, já totiž vylezl a jsem rozcestovaný po respůblice a gdyž se domu vrátim za světla, budu eště betonovat ... tedy pokud nebude pršet Úsměv. Jinak by mělo pršet povinně každý večer od 02 do 03, aby bylo zalito .... zavolám Vláďovi esli by to nechtěl naporoučet zemi a vzduchu Šklebící se.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
merfan
Nóóó a je to tu zas. Fšade déšť a vláha, jen v Plzni 12,5 kapky a dost Naštvaný

Jaromir
U nás už od včerejška také poctivě zalévá a zalévá navím co na to příroda, ale kdyby záleželo na mě tak už by klidně zas na několik dnů mohlo přestat. Úsměv

jana a franta
Já ten deštík vítám, ještě by to mohlo pokračovat, ale mírně, teba s přestávkami. Sucho je pořád, včera jsem se prala se skalkou, nešlo se tam dostat motyčkou ani rýčem. Svrchu trochu vlhko, ale 10 cm do hloubky už se prášilo. Zamračený

yetti
tento víkend máme s kamarádama a s dětma opět vandr f divočině bez civilizačních prostředků, tak se těšíme. Počasí bude hezké, akční. Hlásí i přeháňky, tak se alespoň naučí existovat za deště Úsměv ...... lidi, neremcéte pořád, je vedro, je zima, je sníh, není sníh, prší, je sucho ..... kurňa, dyk to tak má bejt. Alespoň to máme pestrý a ne jako f Africe, nebo na pólu ..... neexistuje špatný počasí Úsměv

Admin_Radek
Dneska jsem byl na STK a bylo mi skoro líto několika starších pánů, kteří přijeli přede mnou. Já jsem přijel cca 5 minut před otevírací dobou a byl jsem až 4. na řadě. Ale protože jsem měl odjinud hotové emise, tak mě to stálo sice o 200 Kč víc, ale šel jsem na řadu hned a po skončení STK ten další ještě neměl po emisích.

Ale hlavně mám STK za sebou a na 2 roky klid. Teď ještě na podzim karavan a příští rok mě na STK neuvidí Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

drbolovi
Asi do 13,30 hod bylo krásně horko,ve skleníku při sázení okurek jsme se potili,pak Jenda chtěl část zahrady posekat,ale nebylo mu přáno.Takovej slejvák,že sekačku jen uklidil,nabalili jsme saláty,kopr a kedlubny a frčeli domů.A zítra budeme doma nebot je zalito a pořádně.Ale jen 7 km od zahrady -doma v Bystrci spadlo jen trošku vody.

Jarda a Maru
V pátek a v sobotu jsme vyrazili na Vranovskou přehradu a objeli, projeli a prošli jsme si známá i neznámá místa a přespali tam na svém starém-známém místečku... Bylo tam nádherně, jako teď na jaře všude .... I kemp na pláži je moc pěkný... Tady je pár fotek ...https://kubaklara..._prehrady#

Jarda a Maru
U nás v noci krásně zalilo, tak mi odpadla práce se zalíváním, ušáci mi krásně dupou, na zahradě fšechno krásně roste i bez mého přičinění, a tak se na víkend jedeme topit na Berounku a předtím ještě toužím zhlédnout krásné Ejpovické jezero. Tak snad tam bude i krásné počasí ....smileys.cz/smiles/smajlici-sport/smileys-cz-52.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 24.05.2018 10:26

yetti
Maruško, neexistuje špatné počasí ..... a pro vodáka v peřejích už vůbec ne .... dyk je to jen voda Úsměv .... užijte si to Úsměv

Admin_Radek
Z důvodu 3 kyselých ksichtů zbytku rodiny místo výjezdu do Hutiska-Solance za Pepou a Vlaďkou teď sedím doma. Ale protože "všude dobře, tak co doma", jedu za chvíli na skútříku na sraz s kamarádem do Litomyšli.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
To my se sladkými ksichty vás spolu s Jirkou a Jarkou a Šejbou zdravíme z nádherně"Kobylky". Sluníčko, teploučko, vrátili jsme se na bicyklech z 21 km dlouhého výletu ❇❇🚲🚲🚲

vondracek
Jako každoročně jsem byl dnes na abituráku již po 56-ti letech, spolu s ostatním dědky jsme probrali
ryze optimisticky naše choroby, zaslzeli nad čerstvě nás navždy opustivšími, pojedli, popili nealko pííívo, pokoukli krátce po K.Hoře a s příslibem, že pokud se dožijeme, tak zase za rok! Rádi jsme se viděli, z třiceti byla účast 14! Cool Šklebící se

Jirka a Jarka
Dnes karavan na STK a v 8,00 už doma bez problémů.Mrknutí

Admin_Radek
Asi jsem si na sebe pustil moc studeného vzduchu z klimatizace a dobře mi tak. Druhý den bolest v krku, další uz 38 horečka. A ležím jak Lazar, karavan už 5. víkend po sobě čeká na výjezd. Ach jo Naštvaný

Jarda a Maru
Radku, tak to ti přeju rychlé a zdárné vykurýrování. To já si dneska zajela na bicyklu vykoupat se v naší retenční nádrži, a kde byla voda tak teplá, že mě ani neosvěžila.... Jsem totiž "slaměná vdova", bo Jarek mi ujel nejen mým autem, ale i uletěl na Kanáry ...bestpage.sk/gif/doprava/gif-bestpage-sk-99.gif Šklebící seŠklebící se

RadekH
A to sis nechala? Cool nebo se ani neptal? Vyděšený

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Ale ptal, nejmíň 100 krát a já ho málem musela nutit.... On totiž (narozdíl ode mně) ví, proč že ta plechová bedna lítá a už skoro 50 let si to chtěl ověřit i v praxi. Ale mě kdyby do toho posadil, tak bych umřela ještě dřív, než by se to vodlepilo vod země ....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-243.gif ... a tak ho vzala s sebou dcera ...bestpage.sk/gif/doprava/gif-bestpage-sk-211.gif Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line