02.05.2025 03:15
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [12]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
JosDosk
[quote]stemi napsal:

Tak a mám vokolečko víc He.

Ahoj. Na své elektrokolo bych potřeboval taky kolečko, ale vyměnit. Zkoumal jsem, zdali by nebylo možné použít převodník na pedálech s malinko větším počtem zubů, protože když jedu a přišlapávám, to tedy vždycky, tak to vypadá, že šlapu úplně naprázdno, ale alespoň procvičuju své nohy, kdybych ale část elektrické energie nahradil svou vlastní, tak bych přece mohl dojet dál, i když si nestěžuju. Imitaci 10 Ah akumulátorů z Číny, které odešly hned po roce používání (nejsou předmětem záruky) jsem nahradil americkými 14 Ah od firmy HAZE, a jsem spokojen. Stálo mne to 3400 peněz i s dopravou. Čáo, Pepa
Pozn.: Na předchozí stránce ještě ode mne #80
Upravil/a JosDosk dne 01.08.2017 07:42
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... pokud není správná naše mladá snaha ....... klidně se s námi mladšími podělte........

Radku, jsem ráda, že se můůůžu (???) počítat mezi vás mladé !!?? smileys.cz/smiles/stredni-smajlici/smileys-cz-27.gif

Jarda a Maru
JosDosk napsal:

.....Tak proto nemám téměř co psát, ale rád si přečtu napsané od těch, kteří ty zážitky ještě mohou mít. Čáo, Pepa

Pepo, a jak ti "dupe" Ferdík ? Mně se moje "ušatá rodinka" rozrostla o malou celočernou holčičku Sašu a přikoupila jsem si bíločernou Bellu... Bellu ještě nemám ani týden, tak se ještě bojí, ale Sašenku jsem si nechala od hnědé Dáši... byl to jedináček a mamánek a je hrozně roztomilá ... Je to takovej šťastnej a dovádivej ušáček, toho jsem přece nemohla dát do Zverimexu....

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_5955.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_5956.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_5960.jpg[/img] is not a valid Image. bestpage.sk/gif/zajici-kralici/gif-bestpage-sk-9.gif

yetti
Ale jedno se Pepovi nechat muší ..... nechá se hecnout a ač je jen lokální cestovatel tak na rozdíl od těch dalekých přispívá .... to zas jooooo a za to dík Úsměv
... a ty povodně fakt nezávidím. Snad tam máte na dalších tisíc let vybráno

http://soumar-sro.cz
stemi
tak na rozdíl od těch dalekých přispívá .... to zas jooooo a za to dík Tojevono..a jen dodám další letitou pravdu už ze starého fora..pro některé by tu stačilo jen jedno Téma-diskuze a to Narozeniny, jmeniny..a je to, mušílsem to napsat, teď mne za tůdlencto třeba vylučte ze stáda nebo ukamenujte Vyděšený
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
Žádný kamenování, žádná exkomunikace. Je to prauda praudoucí.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj všem. Odpověď na "Ferdík": Hned, jak jsem odjel na pobyt v kempu do Hutiska-Solanec, tak Ferdík najednou přestal žrát a na druhý den zaklepal bačkorama. Když jsem se vrátil, tak už byl pohřben na našem zvířecím hřbitově na zahradě hned vedle našeho retrívra Konni (vysl. Kony). Takže letní klec pro morče je již rozebrána a z části jsme vyrobili letní branku do venkovních dveří na dvůr. Máme ji proto, že černý retrívr Bára neustále vytahuje obuv a modeluje je svými zuby. A nám se to zase až tak nelíbí, domluvy nepomáhají, hlavně proto, že panička, tj. moje dcera, jí to podává tak, že to pes chápe jako pochvalu.
Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
stemi napsal:

....... a jen dodám další letitou pravdu už ze starého fora..pro některé by tu stačilo jen jedno Téma-diskuze a to Narozeniny, jmeniny....

Jo jo, "narozeniny" a ještě 3 x za rok "společné výjezdy"...
Já nevím, ale já mám porád nějaké nápady a někdy se muším i krotit !!, abych sem pořád něco nepsala.... A tak já tu "moderátorku blábolů" vám zde budu dělat dál, pokud to teda budete chtít číst - a hlavně je to na Adminovi Radkovi....Přece nechceme, aby nám to tu...."zavřel"... !! .... smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-127.gif

Admin_Radek
Maru, to já to nezavřu, neboj. Maximálně abdikuju na funkci admina a všecky hesla předám někomu novému.

"A přijde novej, mladej, a to bude sekáč pánové, ten se nezakecá. Nashledanou....(do publika) nashledanou."

eldar.cz/cimrman/images/sverak3.jpg
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Dnes zde ještě nic nového. Nevadí, akorát že nemám co číst. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
včera jsem se jal dodělávat resty. Začal jsem u nosiče na skůtr. ..... a skončil jsem u nosiče na skůtr. Něco chybí, něco se muselo dovařit, přivrtat a pak přišroubovat, poprvé v životě jsem dostal nafackováno pod autem vrtačkou a odnesl to pouze vrták .... ale už je na místě a krom jednoho objednaného držáku řídítek je i s kombinací vozit kola hotovo ..... uffff. Taky mi přestala fungovat navigace f tabletu a tak všesmazáníaopět naistalování celého tabletu a je to lepší. Pak jsem ale zprovoznil opakovač GPS signálu z číny (škoda že to nepřišlo před dofčou) a to tě vám byla rychlost. Tak než budu pořizovat nové železo - tablet - budu využívat opakovač.

a včera jsem se pro samou práci nedostal na sport. Páč jsem již o5 f tréninku, tam mi to krapánek mrzí, ale je to poprvé za tři týdny tak si dnes naložím o to víc.

Až se mi podaří vyšetřit chvilku, podělím se o foto z výpravy.

http://soumar-sro.cz
stemi
A já sů zas tadydlenc, k vidění tu je i třeba tůdlencto a dával sem nedávno už třetí tentononc Pff
stemi přiloženo následujícíobrázky:
upr.jpg nadrz_lpg_valec_head_o.jpg 2017-07-24-1164.jpg

Upravil/a stemi dne 04.08.2017 04:40
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Robert
Poslušně hlásím, že jsem opět zde. Úsměv

Jarda a Maru
Jé, Roberte vítejte, to je dobře, že už jste doma.. Napiš pár vět, jak jste se měli... My vás a všechny ostatní zdravíme z kempu krásné u Šumperka. Je zde krásně. Už to posílám po druhé, snad se zadaří.. 🐦🌟😃

drbolovi
Kdo sedí u WIFI může psát.Když v létě cestujete,někde Wifina není vůbec,jinde za poplatek-dost vysový.A tak až jsme doma můžeme něco napsat.

drbolovi
My jsme se včera večer vrátili z autokempu Pilák,kde jsme přečkávali horka u rybníka.Voda byla výborná,ještě bez sinic.Jinak Jenda si udělal ve středu větší vyjíždku přes Dářko k rybníku Řeka v Krucemburku.Po vykoupání ,po cestě zpět v Hluboké mu praskla pneumatika- ne píchlá,ale protržená a tak byl nucen šlapat s těžkým elektrokolem, v cyklistických botách,bez ponožek zpět do kempu.Přišel- skoro se doplazil večer s krvavými patami od praských puchýřů.Ale přežil a to je důležité.Za 14 dní už zase o nás neuslyšíte- odjíždíme do Itálie na tři týdny,tak čao....

Admin_Radek
Já se těším na důchod. Měsíc v HR, pak chvíli doma, pak na týden na Vysočinu a tři týdny do Itálie Úsměv.
Bohužel do vyučení na penzistu mi chybí ještě 23 let Smutný.

drbolovi
Radku,nevím,co jsi tou jízlivou poznámkou myslel- my jsme měli odpracováno 43 roků,dělalo se i v sobotu, Jenda navíc jezdil s autobusem s volného navíc.A že jezdíme- my jsme do 60ti roků jezdili se stanem.A nyní do levných kempů- nás pobyt na měsíc stal 3000 KN.Vše jinak z domu,jen pečivo a mražená,broskve se kupovali.Nejezdíme do drahých kempů s bazény a tobogyny.Do Itálie jedeme na kartu ACSI 15 EU na noc i s eletrikou.To jsou u nás kempy dražší.
No na závěr- je asi lepší sem už nic nepsat........

Admin_Radek
Evo, ta poznámka vůbec nebyla jízlivá. Jen to byl takový povzdech, že bych taky chtěl být pánem svého času. To, že si cestujete, Vám přeju, jen jsem se zasnil, že by bylo fajn mít někdy volno třeba 3 týdny v kuse. Jsou destinace, kam nemá cenu jezdit na méně než ty 3 týdny. Teď na ně mám peníze a nemám čas a později třeba bude čas a nebudou peníze.

Radka a Pepa
Dala jsem novou anketu kam na podzimní výjezd od 27.9.do 1.10.2017. Někdo by chtěl Pilák, ale je to tam za 200 Kč, jsou i přání na Vyskytnou za 50 Kč. Tak se vyjádřete nejdéle do 25.9. ať vím co mám zamluvit.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.