05.05.2025 05:26
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
drbolovi
Lado- co pořád máš s tím VW Golfem- TEBE NABOURAL- NEBO CO?

JosDosk
Jarda a Maru napsal:

JosDosk napsal:

Ahoj, do příspěvku #75 to třetí fotku nechce "vzít", tak tedy separátně pachatelka Bára zde. Čáo, Pepa

Ahoj, mně se zdá, že pachatelka Bára se netváří moc provinile.. řekla bych, že její výraz říká: ... "já nic, já muzikant...", a že ona se od celé té "nepříjemnosti" úplně distancuje a ty sis to celé na ni jen vymyslel.... www.celysvet.cz/skin/smile/s10214.gif.......www.celysvet.cz/skin/smile/s12771.gif

Ahoj, i to může být pravda. Kabel, jak kabel, ale jak jsem mohl tak dokonale rožvýkat sedmipólovou zástrčku, tak to tedy nevím. A to mám v třiasedmdesáti svoje rostlé zuby, i když asi už skoro jedna sedmina mi chybí. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

drbolovi
Také je u vás dnes tak hnusné počasí?Mží a je tma celý den,jak kdyby bylo již 17 hodin-

Pavel77
Ahojky, i u nás v Lošticích je hnusné počasí ale věříme, že bude lépe
Pavel77 a Jarka karavan angličan ELDDIS

http://www.spol-moravskych-karavanistu.cz
drbolovi
Dnes už vypadá počasí lepší,včera jsme byli na rozsvícení vánočních stromů na náměstí Svobody a Zelném trhu a ted peču kačenu,neb nám přijel vyhládlý vnuk z Liberce.

vondracek
Jé, to je náhodička! Peču také kačenu, ale ten vyhládlý jsem já! Šklebící se Šklebící se

Jarda a Maru
U nás je dneska taky trochu líp. Já se musím zdržovat doma, neb plním velmi zodpovědný úkol - Jarek montuje na střeše satelit a já sedím doma u televize s vysílačkou v ruce a stále opakuji: "Néé..pořád nic...." a mezitím krájím jablka na sušení....Šklebící se

Admin_Radek
To já vařím kuřecí křidýlka na zelenině v pomalém hrnci. Jen hromada zeleniny, kuře, sůl, pepř. Samo zdraví.
Přes okno prosvítá sluníčko a já se přemlouvám na úklid na čerstvě zadlážděném WC.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Tak já taky peču kačenu. Vyhládlí jsme na ni oba, ba i kocour, motá se mi tu pod nohama, neb cítí masíčko.

Robert
Na západě i nadále pošmourno, žádná změna. Zamračený

JosDosk
Ahoj. U nás je zataženo, ale pošmourno ne. Dnes se zatlačí karavan do rohu podloubí, které je pod jižním traktem našeho domu, stává tam nejen v zimě, ale i mezi jednotlivými výjezdy. Akorát teď jsem potřeboval přístup ze všech stran, ne jen zepředu a z pravé strany. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Ahoj, nevím, jak vy, ale já mám uvařeno. Kuřecí vývar se moc povedl a dnes vyzkouším novinku- kuře na tymiánu pečené v Remosce spolu s brambory, cibulí, česnekem a cherry rajčátky. Vypadá hezky, určitě tak bude i chutnat.

Za oknem pošmourno a mrholí. Ani pséka by nevyhnal Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Nám se na grilu dělá špíz, ze zbylého masa máme gulášovou polévku a v troubě se pečou brambory s česnekem a štrůdl z lístkového těsta s jablkama, rozinkama a skořicí (grilovací koření jsme tentokrát vynechali) čeká až bude v troubě volno.....www.celysvet.cz/skin/smile/s1642.gif
A jinak ráno u nás svítilo sluníčko a teď se to nějak kaboní... Smutný

drbolovi
Dnes po ránu poprašek sněhu,O stupnů,ale krásně hřeje sluníčko a tak po obědě zajedeme na kontrolu a doplnění zásob na chatu.

Jano
Tak už aj k nám dorazila pani ZIMA.
Jano přiloženo následujícíobrázek:
pb285550_2.jpg

Upravil/a Jano dne 28.11.2016 12:21

JosDosk
Ahoj. U nás v Tróbkách poprašek sněhu, 0°C, tam,kde svítí sluníčko to odtává, klidno. Sedím doma v teple. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Robert
Od večera ani mráček, takže ráno bylo -11°C. Během dopoledne to vyšplhalo skoro k nule, je bezvětří, takže výborné na procházku. www.celysvet.cz/skin/smile/s11913.gif

drbolovi
Tak jsem dnes -snad naposled v tomto roce udělala kolečko lékařů- v nohách mám snad tisíc mil... jak v té písničce,vše dopadlo OK,ještě vyzvednout léky.
Ještě ,že je dnes slunečno,sice kolem O,ale hned je přijemnější atmosféra

JosDosk
Ahoj. Kolečko lékařů. U mne kolo. Šest odborných ordinací mne udržuje naživu, a to nepočítám oční. A navíc nemůžu chodit, když řeknu, tak tisíc metrů a to po částech a mám toho po krk (ne po Krk). Ale mohlo by to být ještě daleko horší. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

JosDosk
Ahoj. Dnes v 7:00 6,9°C pod nulou. Teď v 8:20 4,5°C pod nulou. Jaksi jsme odvykli. Tak si zase zvyknem, ale jestli si zvykne taky naše revma? Peču dva kvasové chleby, zatím kynou, jeden pro sebe a jeden pro spolužáka chlaďaře, měli jsme v OL v Mikulovské rest. sraz z OL kraje, důchodci chlaďaři, tak mu jeden dovezu, stejně pojedu do Přerova (=hrůza). A zítra zase dva do Příkaz u Ol, pojedu na kontrolu na kardiologii do OL, zase uvidím "svého" Kapra (=karavan) u synovce. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line