08.05.2025 05:20
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
tož prodloužený weekend jsme trávili tak trošku Velikonočně, na kole, na skialpech (už byly původně zazimované a zaparafinované, ale když tak pjekně koukaly), s PéZetkama kutilsky i jinak na zahradě pracovně, aj chvilku na gauči, tu a tam samá náfštěva ..... prostě standard. Jen bydlík stál u domku a tiše doufal - marně.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Tak to my jsme bydlíka vyvětrali a to docela pořádně, v neděli a v pondělí se proti nám počasí postavilo tak mohutně, že jsme měli co dělat ho udržet na nožkách. Fučelo a fučelo a jelikož to funělo od stále zasněžených hor, tak to bylo i patřičně ledové, ale my jsme statečně odolali. Byli jsme u bráchy v podkrkonoší na čunčovině. Úsměv Úsměv

milann
Jaromíre,
prosím co jest čunčovina((taková sprostá slova)neznáme
Daša a Milan

Jaromir
Milane u nás v podkérkonoší se takto říká vepřovým hodům, neb se při tom požírá čuník Úsměv Úsměv

Admin_Radek
Tak koukám, koukám, koukám..... že tady zdechl pes.

[img]http://www.equichannel.cz/data/userfiles/1556089-1-jsem.prezrany.jpg[/img] is not a valid Image.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Tady prý zdechl pes a mi to připadá na tom obrázku jako zdechlé malé prasátko, jen ocásek by mělo mít zakroucenější. Je ho velká škoda, mohlo být jednou velké. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

JosDosk
Ahoj. Navštívil jsem naše stránky a vidím - členové o-line 0, hosté on-line 1, tak to jsem já, povídám si. Tudíž jsem se přihlásil, členové on-line 1, hosté on-line 3, taky dobrý.
U nás doma je pošmourno, vytáhl jsem z úložného prostoru letní kola pro moje Mondeo, dofoukám na 2,25 bar a půjdu si uvařit něco k obědu. Po obědě vyměním ty kola a palivový filtr. Snad se mi to podaří všechno s neustálým střídáním práec a odpočinku. Jo, a mám hned ráno založeno na chleba, utíkám přidat na druhý stupeň kvašení, večer uhnětám dílo, upeču, a ráno budu mít voňavý kvasový chleba ke snídani. Jak to tak po sobě čtu, tak je u nás celkem dobře. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

JosDosk
Ahoj, tak jsem to všechno stihl udělat, letní kola, palivový filtr, oběd a chleba mi kyne. Ale jsem úplně vyřízenej. Jdu si dát čtvrtku rumu, jestli mne to postaví na nohy. Ani nevím, jak je u nás doma venku. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, já mám dnes vyčištěné 3 ze 4 koberců do karavanu a umytý skútr, protoze zítra jedu na výlet do Králík. Tak už se těším.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
venku je jaro .... ještě jsem si chtěl po páté naposledy zaskialpovat dokud je na čem, ale včera jsem si udělal trošku bebí (zlomený malíček) a tak bubu mušet vymyslet něco jinýho. O víkendu byla v plánu výprava s bydlíkem do Novohradek a chtěli jsme trošku bikeřit. Po dnešní ftipné jízdě na skůtru se sádrou to asi změním na výpravu pěší a jestli bude odmítat Hanka čestné místo za volantem, tak si ustelu v bydlíku na zahradě Úsměv .... tak moc mne totiž to jaro zasáhlo Úsměv Úsměv
Upravil/a yetti dne 10.04.2018 07:50

Jarda a Maru
yetti napsal:

... tak si ustelu v bydlíku na zahradě Úsměv ....

Yetti, to se pozná správnej karavanista.Šklebící se My jsme teď o víkendu taky spali v bydlíkovi venku na zahradě před garáží. Jarek si totiž koupil nový spacák, tak ho přece mušel vyzkoušet, to dá rozum, žé...... www.celysvet.cz/skin/smile/s0824.gif www.celysvet.cz/skin/smile/s0822.gif .....
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
to teda, už dva týdny jsem v něm nespal a absťák je megavelkej Úsměv

Admin_Radek
Já jsem spal na zahradě v karavanu před měsícem. Čistil jsem vodovod, odzimoval a když už bylo zatopeno......

Jarda a Maru
To je paráda, že se už dá vyběhnout ven na zahradu jen tak polehku bez bund, kožichů a kulichů, že ?? Šklebící se Meruňky kvetou, na zahradě mám skoro hotovo, zítra má dokonce trochu zapršet ... Paráda Šklebící se...Teď nás straší snad už jen ty mrazíky, které by mohly všechno zničit, tak jako vloni a předloni Naštvaný.... O víkendu nás čekají další latifundie a pak už výjezdy ....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-56.gif

yetti
no to je super že je hezky a dá se "konečně" něco dělat. Fčera jsem z nudy odvozil plnou káru bordelu, připravil sekačku, posekal trávu, švihnul s sebou venku na křesílko s pívem, málem chcípnul f sauně vod rozpálený sádry a svědění a pak celou noc nespal bolestí .... ta ruka nějak nesnáší aktivní přístup k životu. V manuálu na bebí mám napsáno že ji nemám zatěžovat, ale to je nemožné. Zvláště když sem si zrovna zlikvidoval provizorní skládky a kumbálky kolkolem domku abych mohl dělat odseky a připravil se na dodělání plotu u cesty, tak se nedá jen tak měsíc dřepět a čekat. A taky jsem chtěl za 14 dní začít stavět velkou saunu. Ještě že můžu chodit do práce, jinak bych asi zešílel.

Je fajn že mám nový kolo když řídítka neudržím, maximálně chvilku na skůtru. Sníh leze dolu i nahoře a tak skialpy a sněžnice už nedám, tak zkusím alespoň inline. Tam by to mělo jít, když mi někdo zaváže boty Úsměv Úsměv Hlavně nepadnout Úsměv Když je venku tak hezky tak co s tím, že? Zlatá zima kdy nevadilo že nic neděláš.
Upravil/a yetti dne 12.04.2018 14:08

Jarda a Maru
Je za námi polovina dubna a teplo jak na Sahaře... Na víkend jedeme na "Mácháč", tak si s sebou beru plavky, třeba se budou hodit, až se vrátíme ze 40 km trasy na bicyklech, že ....www.celysvet.cz/skin/smile/s1493.gif

Jarda a Maru
Nigde nigdo ...Vyděšený .... asi jste všichni vyrazili někam na krásný prodloužený víkend. My nikam, tentokrát si užíváme doma a hlavně zahradu. Já vůni sušícího se sena a Jarek "tak trochu" našeho bydlíčka ....

[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/IMG_0754.jpg[/img] is not a valid Image. ... bestpage.cz/smiles/186756344245.GIF

Jirka a Jarka
Jéééééé Jarek má ty správné nástroje na opravu.VyděšenýŠklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Jarek osekává hmotnost a tím zvyšuje doložnost.

Jinak my jsme sice v kempu ve Šternberku, ale ne na prodloužený, ale naopak zkrácený vikend. Vyjeli jsme až dnes a budeme jen do zítřka a pak do práce.

yetti
dneska by to šlo, tak jedu na kolo .... dvacku jsem už po úrazu dal a jagžtagž .... zkusím zvednout trošku laťku Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového