05.05.2025 05:32
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
My fčéra Amsterodam = das war hrůůza, ovšem dnes Edam und Volendam = das ist náádhera 🤓
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Radku jasněééé dáme pifko, ty ofšem Nealko Zamračený a pokecáme...rád tě zasejc uvidím Mrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
tak nám konečně venku trošku mlží … až se zem namočí a otevře, mohlo by pršet třeba měsíc, pomalu ale jistě … ale jen večer, přes den se mi to fakt nehodí Šklebící se Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Konečně a tady hunás jako boží dar...drobně, neustále ch.ije a ch.ije, co víc si přát Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
004.jpg

Jarda a Maru
Ách jo. Hu nás nee.. Tak jsem se ráno radovala, že i u nás už konečně prší a vono zase prd. Ta trocha je akorát tak k naštvání se... užitek skoro žádnej a venku se dělat nic nedá, ani ušáky jsem nepustila z kotců, aby si neumáčeli kožíšky.... A o víkendu se jedem rochnit do Moravskych Toplic a tam má pršet až do neděle.... bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-158.gif

yetti
Loni sem jel poslední a zavíral řeku, letos jsem ji řádně otevřel a vyrazil jako první ve středu ráno. Tak jsem se těšil, že jsem tam spal už od úterý večer Úsměv …. Byla zima, všude bílo. Dokonce jsem musel škrábat i skůtr Šklebící se … Že mi záblo je jasný a nepodstatný, bylo to něco naprosto dokonalého. Tmavá řeka, hodně vody že to teklo nádherně a samo, bobři se přes zimu činili, polovinu cestu mne doprovázel orel s jeho paní, sledoval jsem lovit lišku na břehu …. útok z vody fakt nečekala, takže nádherný představení …. až jsem byl z tý nádhery ouplně dojatej …. kdepak, všude je hezky, ale Šumava je nějak jiná a pro mou maličkost navíc srdcová záležitost.

tak asi tak Šklebící se

Jarda a Maru
To musela být nádhera, až sem měla pocit, že jedu taky.... A kdybychom se tak mohli pokochat aspoň fotečkama ...ale foťák na vodu asi nebereš ...bestpage.cz/smiles/s9854.gif

yetti
https://marik73.r...e_1.5.2019 … škoda že tam nejdou vložit videa, fotil jsem málo a až dole, to nej… nahoře sem blahem proslzel

Admin_Radek
Hezké. Maruška na Rajče videa určitě dává, takže to jde.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
jj de to i dyž co do kvality s rychlostí nahrávání atd. se tejče, využívám raději YT + odkaz Cool

Jarda a Maru
Já mám na Rajčeti jednu ikonku 'přidat fotku nebo video'... možná to máte jinak. Mně zase z mobilu nejde dát 'palec nahoru'. Tady v Mor. Toplicích pořád prší, ještě že ty bazény jsou pod střechou a jsou zde fajn lidi.... 🙄🌧️🌧️☂️🌝🌞

yetti
…. nemám žádnou ikonu na videa …. ani podle návodu mi ta maska nesouhlasí … videa nebudou

Admin_Radek
Radku, já jsem někde četl, ze tu ikonu na videa tam mají jen ti technicky zdatnější a ti ostatní mají zjednodušené rozhraní Šklebící se Šklebící se Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
jo ták …. a já se leknul že mi ji něgdo čornul …. ufff Šklebící se

Jarda a Maru
Něco pro "češtináře"... Dneska mi na internetu padlo oko na jméno Tomáš Maruška v nadpise jednoho článku o fotbalu. Nikdy jsem se s tímto příjmením nesetkala, a tak mě docela potěšilo, že v naší republice žije 261 pánů Marušků a 271 paní Maruškových. A docela špatně se to skloňuje... Pan Maruška se přece musí skloňovat podle vzoru "předseda" a paní Marušková je zřejmě přídavné jméno... V množném čísle to teda budou pánové Maruškové a také paní Maruškovy... Co vy (češtináři) na to !?? Že to říkám dobře a Google to skloňuje špatně? https://sklonuj.c...jmeni#gref... CoolŠklebící se

stemi
Maruš toš jasně že špatně...to hunás f Kersku si stakovejma gůglptákovinama hlavu nelámem, klidně řeknem Marušáci nebo Máničkovi a fšici co maj pod čepicí vjedí vocogou. Kókněme třeba na Chorvaty, hypsilón s abecedy klidně vyškrtli, móře maj stále pjéékný i zemněkoule se točí furt dál a taky to de nééé. Poudám to furt, pišme a dejme jenom jedno "i" jako voni, mlufme jak nám zobák narost, ukašme se svjetům, dyť sme ze Švejkova a žádní čapáci, právě tedy až na tůdlenctého skloňovanýho přecedu žééé Naštvaný

Jarda a Maru
Šklebící seŠklebící se Miloši, tak ták, i já kdybych potkala ňákýho Marušku, tak mu řeknu: ... ty seš Maruška, já jsem Maruška a voba sme Marušky. A s tím "i" to máme taky stejné... a můj Jarek vodjakživa chtěl být ministrem českého pravopisu a udělat f tom pořádek ...Naštvaný Vyděšený
Upravil/a Jarda a Maru dne 10.05.2019 13:02

Admin_Radek
Maruško, myslím, že to skloňování máš správně. Jo a já dva Marušky a dvě Maruškové znám, heč Úsměv.

A ten Tvůj minulý příspěvek mi připomněl vtip:
Dřevorubec Dežo ráno po prokalené noci postaví Husqvarnu na stůl, sedne si k ní a řekne: " Ty si pila, ja som pil, dneska robiť nebudeme."
Upravil/a Admin_Radek dne 10.05.2019 07:02

stemi
No Maruš, škoda se Jarek tůdlenctím ministrantem nestal...ale ešče může bejt a bude líp žééé.
I dyž vody je třeba, tak mi to počasí leze na nerf...dřepím doma. Ale zasejc víc času u pijána a porozhlédnuf se po vokolí...dopák to asi spáchal - stvořil, žeby .....? Cool https://marik73.r...kovarnicka

Jarda a Maru
U nás taky prší. Na zahradách mám všechno v zemi, včera jsem ještě stačila oset zbylé plochy hrachem a od večerav až do teď krásně zalévá... Zřejmě i můj malej bodlináč dal v noci přednost spánku a suchým bodlinkám před granulemi.... www.celysvet.cz/skin/smile/s12565.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line