žumpa - co na srdci, to na monitoru
|
yetti |
Přidané 25.03.2019 13:57
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
pche, to bude zase prča . Jedu za chvilku domu na skůtru a venku chumelí jaxviňa … esli dnes nebude omeleta z šedesáti domácích vajec co mám v báglu tak to bude zázrak
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 26.03.2019 05:36
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
A natom cizím bajcyklu si asi nikdo ničeho nefšim..to je nemilééé
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 26.03.2019 06:36
|

Plukovník

|
Miloši esli myslíš místo klasických šlapek ty dvě další pohonné jednotky, jedna na benzín a druhá na voltoampéry, pak mi to přišlo ňáký převytuněný, ale myslel sem, že se jedná o další Kerské tahadlo dřeva, ale tentokráte dlouhého v celých kládách …. takovej doplněk k Tvému vyvážecímu stroji …. a taky sem si všimnul, že tamní bikeři nosej jako dres huberťák
…. a taky háže takovej dřevěnej stín, jako by za tím stálo dřevěný kolo či co
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 26.03.2019 06:54
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Nóóó, já bych řekla, že tůdlencto je černější a to Tvoje je (bylo) stříbrnější - to víš, já poznám jenom tý barvy.... Álejc to za ním je porád stejně dřevěný ..... 
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/IMG_9972.jpg[/img] is not a valid Image.
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 26.03.2019 08:36
|

|
No to je dost 
Pravdu máte voba, álejc Radek vječí, páč skutečně de vo dva pohony 
Paradoksem je tol žesme vedle sebe seděli asi hoďku a až na pár zdořilostních záležitostí (to je tu zvykem), sem nevjeděl, že to je jeho kolo. Těsně před vodjezdem sem ho stačil ještě vodchytit a :
Rám je prej desítky let starý, dole ten hitalskej benziňáček, ten je údajně ešče starší !
No a to další to už je elektroApache bžunda...pán je z poblíže Kerska a má prý železný kolena, tak prototo Snad se ešče něgdy potkáme
|
|
|
|
yetti |
Přidané 27.03.2019 07:24
|

Plukovník

|
kopce kolem jsou pod sněhem ale veškeré klouzací prkénka jsem v pondělí naparafínoval a odnesl na půdu. …. ale v sobotu má být hezky a tak bych si mohl s Hankou místo montérkování střihnout letos poslední zimní Třístoličník na sněžnicích …. nu chuť by byla, sněhu stále hafo, počasí na sobotu hlásí hezké tak se to nabízí.
A příští sezonu to pojmu retro. Sehnal jsem staré prkenky a dám je do kupy a seženu si historickej vohoz a vyrazim. Apropo nemáte někdo na půdě prkenky, boty nebo bambusové hůlky …. že bych měl zájem
|
|
|
|
stemi |
Přidané 27.03.2019 07:57
|

|
Jó prkýnka..Radku mušíš si chvilku počkat než zpracuju co "Eberhard nadělil" 
https://youtu.be/...
Upravil/a stemi dne 27.03.2019 08:14
|
|
|
|
yetti |
Přidané 29.03.2019 08:04
|

Plukovník

|
Milošu, Ty už zasejc nevíš, co fšecko bys gde přeříznul …. mno, dokud máš f cajku pilu, řež to hlava nehlava …. ale bacha, vobčas to kope
|
|
|
|
stemi |
Přidané 31.03.2019 06:45
|

|
Tož mi u ní nedávno po 3,5 létech odešla první origoš Lijón batěrka- jeden článek z pjeti vyčoudil. Co teď, dyž už se náhrada nesežene- 18V Florabest ? I tak mi na píle vydržela neskutečně moc. Koupil sem tedy nejpodobnější na trhu- 20V Parkside i s novou nabéječkou za dobrý peníz...děj se vůle boží ! Nejen, že vše bylo zrcadlově obráceno, álejc bylo i dost přepájení...nakonec se po delších outrapách zadařilo. Proč to tu píšu ?...jednak bych se pochlubil a pak, možná nejsem sám gdo má podobný cajk i starosti (teda měl)
stemi přiloženo následujícíobrázky:
Upravil/a stemi dne 31.03.2019 09:14
|
|
|
|
yetti |
Přidané 31.03.2019 20:24
|

Plukovník

|
Ja byl taky dost nabitej, tak sem se snazil o vikendu vybit. V patek jsem po praci dodelal regaly v dilne, v sobotu vyvezl do sbernaku plnou karu bordelu a celej den likvidoval neporadek kolem baraku, vozil a rezal drevo a jine dulezite kraviny. Nedele je dnem odpocinku, tak jsem po ranu popadl Hanku a Masu a vytahl je na Tristolicnik .... na sneznicich, pac je tam este metr snehu, pak pozdni obed doma na travicce a odpoledne na kole, abych vytravil .... a ted konecne kanape.
..... pisu to radeji dnes, zitra by mi to nigdo neveril 🤣
|
|
|
|
yetti |
Přidané 01.04.2019 05:42
|

Plukovník

|
dnes je to přesně 27 let, kdy jsem nastoupil základní vojenskou službu, abyste mohli v klidu spát a karavanit …. a největší apríl bylo, že to nebyl apríl …. i když jsem si to přál na bráně slyšet.
…. a hned první aprílový den ve službě rajóny na hajzlu a pořád slyším tu písničku ….. zpívám ptákům a zvlášť holubům …. kterou nám s radostí a dost nahlas pustili
|
|
|
|
yetti |
Přidané 08.04.2019 10:44
|

Plukovník

|
začala mi kapat trošilililinku od někud z motoru nafta, našel jsem flíček pod autem …. ale gdyž sem chtěl otevřít haupnu, nic …. to lanko už asi nelankuje …. nevíte jak se dá otevřít haupna u Ducata bez tého oného votvíráku z pod volantu?
…. než na to vezmu fleksu nebo jiné kovářské domlouvátko
|
|
|
|
yetti |
Přidané 09.04.2019 06:28
|

Plukovník

|
Rozebral jsem část palubofki a našel ono lanko a zjistil, že se rozbilo u tý ovládací páčky a kousek se dá chytit kleštěma a haupnu jde otevřít …. už jen sehnat nové lanko a zjistit gde to ucmrndává naftu.
pak sem postavil část plotu a vyhnal mě děšť a Hanka na jídlo, po papání povinná hodinová procházka, táhnul sem jako správné gentleman (spíš jen tleman … ale všemu a furt) mega deštník a ani kapka …. a pak sem eště stihnul vykovat jeden dárek kolegovi z práce k 50 …. prostě takový normální pondělí po práci …. dnes bude volněji, tedy podle toho co kluci vymyslí a poslední dobou muším furt hrát fotbal a nějak mě začínají drtit a zadýchávat … netuším čím to může být, že by nějaký erekce na slunci?
Já
Upravil/a yetti dne 09.04.2019 06:35
|
|
|
|
Jaromir |
Přidané 09.04.2019 08:14
|

Major

Příspěvek: 210
Založený: 08.11.2016 20:45
|
Ahoj Radku s těma závadama na autě tě docela lituji také jsem jejich odstraňování absolvoval a je to docela opruz. To nové lanko tam ne a ne prolézt a co se týká té nafty tak to nakonec dělalo vstřikovací čerpadlo. To jsem samozřejmě sám nezvládl, ale v jedné soukromé dílničce mě potěšili tím , že to vyřeší pytlík gumiček a přetěsnit celé čerpadlo a že to není nic složitého. Mě někdy sáklo v místě otočeném k bloku motoru tak že v neviditelném místě a kapalo to přímo na alternátor u kterého to odnesli, stálým odmašťováním ložiska. Já na to přišel až když jsem si nechal udělat na dvorku, kde jsem parkoval zámkovou dlažbu a hnedle jsem ji pokřtil mastným flekem. Držím ti palce ať se ti to vše podaří co nejdříve opravit a mohl jsi cestovat. |
|
|
|
yetti |
Přidané 09.04.2019 10:41
|

Plukovník

|
Děkuju, včera jsem to řešil s Hasilem opravářem aut (mimochodem je to příbuznej Pepíka Hasila Krále Šumavy tady vod nás ze Dvorů) a shodli jsme se na tom, že to bude buď čerpadlo nebo ta hadička, alejc to mušíme rozebrat a odstrojit a na zdviž se dostaneme až ve středu před výjezdem na Pastviny …. takže to buď opravíme nebo budu ukapávat naftu …. ale pojedu.
Prej to auto používám a to je proto. Ale mám s tím starým rezavým bydlíkem vztah a tak to ještě nějakou dobu budem spolu nějak pytlíkovat. Ono to nějak dopadně.
|
|
|
|
stemi |
Přidané 10.04.2019 10:23
|

|
Hlavně, že to nedopadlo táklenc...jinak ňáký lanka po pár metrech mám- stačí průmněr a dám Jó a pozdravuj Palečka, dycky mněl moje sympatyje
stemi přiloženo následujícíobrázek:
Upravil/a stemi dne 10.04.2019 10:56
|
|
|
|
yetti |
Přidané 10.04.2019 11:53
|

Plukovník

|
stemi napsal:
) Jó a pozdravuj Palečka, dycky mněl moje sympatyje
to nende, bo ten hajnej Palček je smyšlenej. Komančové si nevěděli s agentama chodcema rady a tak expost stvořili legendu Krále Šumavy. Jináč tady bylo spousta kluků co běhala přes čáru a zdejší jim fandili. Aj vojáci a policajti. Až nová krev to pokazila.
Ale co mě na tom baví je fakt, že se tady v těch místech pohybuju, baví mě historie a celá Šumava. A když se to celé spojí, je to super. Znám jejich trasy, baráky, rodný domy a vesnice a je to takový tajemný ….. a Pepík Hasilů i Kilián Nowotný jsou trošku výraznější, tak se mediálně řešej. Pepík eště žije v Emerice a sám je z toho označení Král Šumavy špatnej. Tvrdí že je jen Pepík ze Dvorů …. a je mu už přes 90. Protože znám kde co a jak tady dělal a znám ty podmínky, fascinuje mě jakej to musel bejt machr namakanej. Běhal kolem Českejch Žlebů, Kilián kolem Kvildy …. ale to je na dlouhý poudání
|
|
|
|
yetti |
Přidané 12.04.2019 06:01
|

Plukovník

|
hustý ….. https://www.auto....ech-128728
|
|
|
|
stemi |
Přidané 15.04.2019 08:30
|

|
Zas tottu zamrzlo jak na téj čumavje...mimo nás 4-5 notoryckých korespondentů = das ist hrůza
|
|
|
|
yetti |
Přidané 15.04.2019 10:38
|

Plukovník

|
Milošu neplačti …. huž se nám to pívo v Kersku blíží. Ve čtvrtek příští tejden po práci se stavim (teoreticky můžu už ve středu večer), opravíme se a já pak večír pofrčim dál. Eště semsi nad rámec domluvil revizi plynu u Karla Prokopa a pak šup na Orlici, sfouknu řeku a navečír budu f kempu u vostatních …. tam je zbušim že hrajou mrtvé broučky a v sobotu zas zmizim za športem a do přírody …. a pak zasejc na Pastvinu a v neděli šup domu, páč huž budu vod středy na cetách a Hanka by mohla zapomenout, u koho to vlastně bydlí
Upravil/a yetti dne 15.04.2019 10:43
|
|
|