07.05.2025 05:58
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Narozeniny, jmeniny
 Vytisknout diskuzi
Narozeniny,jmeniny
vondracek
Maruško, sice dost opožděně, ale přeci-vše nej.. a zdravíčko k narozeninám, Radku adm.- tobě také totéž! Šklebící se

Admin_Radek
Zdendo a Maru, díky za přání. Jinak k tomu zdraví - rok jsem nebyl nemocný a teď jsem o Vánocích chytil nějaký moribundus či co. Ležím jak lata, kašlu, smrkám, v krku mě bolí..... Tož tak...
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
Admin_Radek napsal:

…. rok jsem nebyl nemocný a teď jsem o Vánocích chytil nějaký moribundus či co. Ležím jak lata, kašlu, smrkám, v krku mě bolí.....

šak si huž starej dědek a žiješ v oudolí, teplým Úsměv …. přestěhuj se na Šumavu a bude líp, tady na to hajání na gauči nejni čas, leda rovnou do futrálu Šklebící se Šklebící se Šklebící se …. teď vážně, rýmička je sviňa, ale dá se vyléčit …. to dáš Úsměv

….. bohužel těch bacilů všude lítá. Moje mladší sestra je na vozíčku a něco jí zlomilo tak, že je právě na jipce a na kapačkách Smutný
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
jana a franta
Admine, přejeme ti ke krásným půlkulatinám jen to nejlepší, hodně pohody, úspěchů, nejvíc ale zdraví! Mrknutí

JosDosk
Motto: Citát: ...díky. Zas o rok blíž k zubaté... Konec citátu
Ahoj Radku, k včerejším narozeninám Ti přeju zdraví, štěstí, dlouhá léta. Čáo, Pepa, Ahoj taky všem ostatním.
PS: Co mám říkat já, letos 76, virózy a kašle a rýmy se mi vyhýbají, ale zase kolikrát se mi zdá, že na mne ta zubatá už leze, asi jsem jí ještě nesympatický.
Upravil/a JosDosk dne 02.01.2019 17:27
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... Ležím jak lata, kašlu, smrkám, v krku mě bolí.....

Radku, já jen aby tady řeč nestála, tak mám dotaz... jakpakže to ležíš - jako lata? Buď je to překlep a nebo jsem hledala ve slovníku cizích slov...http://www.vyznam...a.com/Lata .... a nebo jen zkrátka nerozumím řeči tvého kmene??! smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-174.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
To se u nás tak říká. Lata je lať, druhé hanácké synonymum je deštěčka (destička). I když úplně synonymum to není. Lať není destička.

Však v českých krajích říkáte, že někdo leží jak prkno, ne?
Upravil/a Admin_Radek dne 03.01.2019 11:28
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Admin_Radek
Jo a dnes se snad trefím - naší Radce přejeme z Olomouce všechno nejlepší k svátku.

Jirka a Jarka
Raduš k svátku ti přejeme zdraví,štěstí a bezva cestování.Mrknutí

jana a franta
Radko, připojujeme se ke gratulantům a taky též přejeme jen všechno NEJ k dnešním jmeninám! Úsměv

Jarda a Maru
Radko, já Ti k tomu svátku posílám kytičku pro potěšení a s přáním, aby už bylo brzy jaro a dalo se vyjet na kolečkách....Úsměv www.celysvet.cz/skin/smile/s11757.gif
P.S. u nás napadlo 10 cm sněhu .... Naštvaný

drbolovi
Dodatečně také přejeme Radkovi k narozkám, aby se už uzdravil,jo,musíš se víc otužovat
Samozřejmě i naší Radce k svátku vše nej......

Stále nestíháme- pořád lítáme po doktorech- ted vyřizujeme lázně,tož si pak už odpočineme,snad

Admin_Radek
Evi, diky Úsměv

Radka a Pepa
Děkuji za krásné přání k svátku, moc potěšilo. Už aby bylo jaro a setkali se.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Admin_Radek
Všem našim Zdendům přejeme vše nejlepší k svátku Úsměv

jana a franta
Zděndo z Kolína, přejeme k dnešním jmeninám jen to NEJlepší, hlavně ale co nejvíc zdraví! ÚsměvMrknutí
Upravil/a jana a franta dne 23.01.2019 15:19

Jirka a Jarka
Zděndovi do Kolína přejeme vše nej k svátku hlavně zdravíčko.MrknutíÚsměv

Jaromir
Zdendo také ti z druhého konce Kolína posíláme přání všeho nejlepšího a hlavně pevné zdraví. Úsměv

Jarda a Maru
I my se připojujeme ke gratulaci Zděndovi a přejeme vše nejlepší ...bestpage.cz/smiles/s3137.gif

merfan
Kolínský Zděndo všecičko nej z Plzně zasílají Merfáni

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového