05.05.2025 05:37
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
konečně jarní prázdniny a tak příští týden volno a lyžovačka v Alpách Úsměv …. dnes ještě nastříkám opravený zadní nárazník a zítra zkompletuju …. a pak papááááááá …. jinak minulý víkend se vandr s USárničkou vydařil, sněhu cca 25 čísel, takže se dá považovat za zimní a mám jedno předsevzetí pro letošní rok splněné …. jedno z mnoha Šklebící se

občas když počasí dovolí zase klečim a centimetr po centimetru dláždím kameny ... jde to pomalu ale jistě Úsměv Příští sobotu namontuju bránu a může se začít stavět druhou polovinu plotu. To jaro má něco do sebe, jen škoda, že je hezky když sem v práci a když sem doma, je hnusně .... ale ono se to zlomí, jednou Úsměv

včera sem přijel nějak unavenej z Práglu, tak semse vopravil v dílně. To pomáhá, jen Hanka mě moc nevidí .... ale pozemek sem neopustil, takže sem vlastně furt doma a nemůže nadávat Úsměv Úsměv Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Tak jsem dnes prakticky zahájil sezonu. První vyjezd byl na moveru 20 m od stodoly, tam jsem karavan zapatkoval, zatopil si, namontoval nabíječku, připojil čerpadlo, vyčistil Savem vodní hospodářství, koukl na TV, prospal se, dofoukl kola, všecko vyzkoušel a ukončil výjezd zajetím zpět do stodoly.
Příští týden máme taky jarní prázdniny, chtěl bych od středy jet do Komárna na termály, když bude počasí aspoň trochu ucházející.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Jó preventyvnosť a ordunk muší bejt..taky dělám. Vod téj doby co jí mám, sem nepotřeboval, ale lóni párkrát v zimě béci vypnuli proudy a to byl kalup, samo dyž sem měl krbofky nejvíc rozvášněný...tož hrál sem si na hasiče, páč nešlo vodní čerpadlo a přehřálo seto Naštvaný
https://youtu.be/...
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jaromir
Také jsem ve čtvrtek měl první letošní výjezd zatím teda jen na STK a zpět. Včera jsme vygruntovali vnitřek a jsme připraveni na cesty, už se moc těšíme, hlavně na setkání s vámi všemi Úsměv

Jarda a Maru
stemi napsal:

Jó preventyvnosť a ordunk muší bejt.. ale lóni párkrát v zimě béci vypnuli proudy....

Tak ták, nám některej rok zpět dělali nové sloupy a vedení a taky porád vypínali proudy na celý den. Tak jsme zapínali jen malou řehtačku, ale teď jsme pořídili trochu "větší" https://www.zbozi...-ste2800iv - hlavně do zahrádkářský kolonie, aby utáhla sekačku a nějakej ten kultivátor, páč jsme odhlásili elektriku, bo Eóón nám byl schopen účtovat 3 tisíce českých za rok, aniž by jsme rozsvítili žárovku....www.celysvet.cz/skin/smile/s0403.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Maruš, tak tůdlencto sou už malé Dukovany..já měl celkem jednoduché rozhodnutí. Použití aby mi to tak na hodinku utáhlo Grundfosíka než vychladnou krbofky (u plynu je to fuk, tam "jen netopíš". A na to mi to stačí, má něco kolem 50-80 W.
Ale asi nedej bóže, kdyby to mělo jít delší dobu, tož ti nevím. Fryčku, roštinořez, vrtačku to utáhne v pohodě, zkusil sem i řetězofku Narexku- má 1400 W...chvilku nic, ale pak i ta se rozšoupla. Tak zatím jsem spíš fočekávání, ale zřejmě to nigdá ani na nic jinýho nevyužiju..jó takovej je život Cool

Jarda a Maru
Šklebící seŠklebící se Miloši, to víš, to bylo na Jarkovi, páč já těm kilowattům, voltům, ampérům a podobným neřádům rozumím jak koza petrželi. Mně se u té naší centrály líbí snad jen ta barva a s cenou jsem měla velikánské problémy ...Vyděšený ... to bych raději projezdila v naftě ... Šklebící seŠklebící se

stemi
Pravda, ty apartní barvy sou přímo seksi...Jarek vybral dobře Mrknutí

yetti
Centrálku mám malou ale šikovnou, cestovní, žlutou KIPOR 2000 …. ale stačí Úsměv Krbofki sem právě z tohoto aj jiného důvodu nechal bez napojení na topení, bez čerpadla a tak …. bo topení nemám Šklebící se ….. mno a letní sezonu sem eště nezahájil, protože sem eště neukončil tu zimní …. právě semse vrátil z Alp. Počasí všelijaké a vod každýho trochu, déšť a vichr, mlhy a absolutní azuro, sníh ledovka ale i 20cm čerstvého prašanu, sněhový řetězy aj lopata se šikla, tagže sem spokojen a kluci taky …. jen sou nějaký natvrdlý a nechápou, že se má lyžovat na sjezdovce a ne mimo a tak semje neustále sundaval ze skal a vytahoval zapíchnutý (aj po hlavě) ze závěje a Šímu jsem dokonce doloval ze stromu …. jen Hanka byla poslušná a držela se svých modrých barev. .... po kom to ty kluci maj ???

tyhle pondělky po prodlouženým víkendu nesnášim, eštěže je zítra pátek Úsměv
Upravil/a yetti dne 14.03.2019 05:51

stemi
No máte všici pjekný strojovny, já jen obyčejnou levnou chrchlačku...tož budu to mít v pohotovosti hlavně v topný sezoně, ale mít krapet jistoty aby chytla dyž už bude třeba.
Ten startovací kaloun nebo elstartér tam máte určitě taky a co ňákou radu nebo fígl semdlenc hodit ?

Pamatuji si dříve osvjedčené - při startech hlavně dýzlů, stříknout do sání etér. Dřívejc byl v autech - busech k vidění i jakýs bazmek, co se do něj šroubla taká hliníková patrona s etérem, ta se tam propíchla a zapumpovalo se - trubičkou to bylo vyvedený do sání / karbesu. Vím že se teď spíše používají všelijaké spreje Zamračený
Upravil/a stemi dne 18.03.2019 05:21

JosDosk
Ahoj. Pamatuji i jiný způsob startování dieselů, to bylo v době, kdy jsem jako vedlejšák učil v autoškole v Přerově. K tomu patřilo i vyučování řízení, slangově "jízdy". Já jsem učil jen řízení os. automobilu, i když jsem měl oprávnění na motorky (zaplaťpámbů, že to po mně nechtěli). Standardně u tabule jsem vyučoval Pravidla silničního provozu a pak Zásady bezpečné jízdy. Oprávnění na náklaďáky jsem neměl, neměl jsem na to roky, tedy roky, co jsem měl i skupinu "C". Ale v garážích jsem viděl startovat V3Sky, které stály pod širým nebem, a v zimě při -15°C vétřiesku startovali dva lidé, jeden startoval, zatímco druhý měl stočené Rudé Právo (bylo nejvhodnější), zapálil jej a oheň strčil přímo do sání motoru s odejmutým filtrem vzduchu. Diesel "sežral" i ty noviny a krásně naskočil. Tenkrát se ale vznětové motory startovaly s plným plynem, co to šlo, kdežto dnes u ne, řídicí jednotka nejlépe ví, co a jak nastavit, aby motor naskočil "na drc", alespoň u mého Mondea, letos bude mít dvacet roků.
Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
gdyž sem byl vo trošku mladší než sem teď, taksem taky štartoval vejtřasku nejprve klikou a pak došlo i na ty noviny …. a když sem dělal před vojnou v lese (na Boubíně) s traktorem, tak to bylo furt něco. A eště se vyndavalo naftový sítko ve skleničce, bo přes něj ta hustá zmrzlá nafta ne a ne protéct ….. Úsměv

a včera jsem nastartoval 15kg zbiječku a lámal celé odpoledne skálu před domkem, abych uďál ďoury na sloupky k brance. Vobrovskou pojezdovou bránu na dva karavany vedle sebe sem namontoval o víkendu. A protože jsem měl teď několik dní mega pracovních, sem nějakej dolámanej a bojím se napít, jak se mi třepou ruce, abych se nepoloi. Mozoly a puchejře ani nepočítám a záda …. no bolej bolej, jako všechno na těle …. ale už vidím světlo na konci tunelu Úsměv

stemi
Nó ruďas byl velký, zaplác kde co Mrknutí Aj OL nebyla marná...hodila se i na latrýnu Cool

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Pokud to máš jako náhradu 535, tak budeš určitě spokojená.....

Radku, tož teda s novým "Androidem" jsem skutečně moc spokojená a pravdu máš i s tím užíváním si aplikací.... Co já si jich už nainstalovala a taky odinstalovala.... mapy, (Na kole i pěšky), Waze, parking, překladače,hry Mahjong a co já vím co ještě... a ... (jupíííí), ze všeho nejvíc mě rozradostnily včera večer našlé a nainstalované ..."Moje letáky", který určo neodinstaluju ...smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-312.gif

Admin_Radek
Nebo přidáš paměťovou kartu.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Už mám ... vnitřní 32 GB a SD kartu 64 GB Úsměv

Admin_Radek
Dneska bylo hezky a protože Pepa měl už nějaký program, tak jsem si místo návštěvy na kávu u něj udělal delší vyjížďku, celkem 217 km. Pěkně jsem si to užil, ale při dojezdu mi málem upadl zadek Úsměv.

yetti
217km hezké, koukám žes to pojal motorkářsky, jako bys měl doma nějakou šikovnou mašinu a bylo hezky Úsměv …. já na skůtru jen 60km, ale za to místy na ledu .... sem jel na školení vod šumavskýho parku a nějak nahoře po ránu kluzavka a místy aj sníh …. a nebo šterk …. ale nejeďte na skůtru když je tak hezky že? Šklebící se

Admin_Radek
Jj a v neděli jsem přidal dalších 102 km.

stemi
Jázasejc jako dycky to vodřel na kole, ale stálo tozato, gde to huvidíš ?...asi létající Jana Tleskače Smutný
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-03-17_sichr.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového