05.05.2025 00:52
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Jak šípková Růženka... jsem se po dvou prospaných dnech a jedné noci probrala, abych vás pozdravila a zase odcházím zpět do hajan...Celej člověk mě bolí, asi mě přepad nějakej moribundus, tak doufám, že dožiju jara.... bestpage.cz/smiles/s3144.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maruško, tak si dej panáka slivovice a běž do postele. Ať se co nejdřív uzdravíš.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Dál pořád oba spíme a spíme a naše šípkové království dál zarůstá trním a není nikoho, kdo by nás osvobodil. Já beru třetí den antibiotika (bez viditelného zlepšení) a Jarek nás krmí mými zavařeninami a moje ušáčky krmí sousedka... tož tak ...Vyděšený

JosDosk
Ahoj. To je tak, když se někdo nenechá naočkovat proti chřipce. Pravda, já za to neplatím nic, splňuji několik kritérií současně ( nad 65 let, diabetik, kardiak). Chřipka se mi vyhýbá velikánským obloukem. Vlaďka to má taky zadarmo (hradí ZP), nahromadě je už tuto zimu počtvrté. Pro mne by možná byla chřipka už ta poslední. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
JosDosk napsal:

..... to je tak, když se někdo nenechá naočkovat proti chřipce... Čáo, Pepa

Tak, tak, poslušně hlásím, že jsem si teď chřipky pěkně užila (skoro 14 dnů), ale přesto očkování proti ní "nevěřím"...Cool Ale nechám se naočkovat proti zápalu plic (pneumokokovým infekcím), dnes mi to "poradil" pan MUDr. a připadá mi to v mém věku docela rozumné.... Tož tak ... www.celysvet.cz/skin/smile/s8901.gif

yetti
sněhu nahoře mraky, v oudolí nic, počasí famózní, nikdo na zimu už nenadává ….. co více si přát že? Jen mám rozebrané zadní světla a sundaný zadní nárazník, bo sem nacouval do obrovské závěje a muším to nějak opravit. Je to polámané Úsměv

Jinak jsme karavanově i jinak neustále aktivní. Dokonce už i klečívám zase kolem baráku a dláždím odseky. Dny se nám prodlužují, ptáci se po ránu rozezpívávají.

O víkendu jedu na zimní šumavský vandr nalehko, jen tak s usárnou. Spaní venku pod širákem, vaření na ohni, voda ze sněhu nebo z nějakýho potoka …. těším se těším.

A co Vy? Nikde nikdo, jakoby Vás všechny někdo vypnul. Helejte, už je skoro jaro, měli byste začít špekulovat o letošní sezoně, řešit vychytávky a předávat nám naivním a nezkušeným Vaši moudrost a letité zkušenosti …. nu tak šup šup, nebo to máme všechno vymýšlet sami? Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
yetti napsal:

......

A co Vy? Nikde nikdo, jakoby Vás všechny někdo vypnul. ....Úsměv

Neříkej dvakrát, nebo to tady fakt vypnu Šklebící se. Ale taky to tak vidím. Všichni přes zimu nemají zájem psát a až nastane jaro, léto a podzim, tak zas nebudou mít čas Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Helejte se, vy dva, já jsem už tejden vypnutá celá. Přesně tak na mě ten moribundus vlezl, nejsem schopna nic. Znám jen osmatřicítky, kašel a postel. Ale co, sněženky už kvetou, však ono to zase přijde ... Zamračený

Jaromir
My už se na nastávající sezonu taky připravujeme, nejdřív ovšem musím projít STK s karavanem a to obnáší výměnu pneu, neb jsem na něm měl po celou dobu o jedno číslo větší na místo 175 jsem měl 185 a to se jím nelíbilo. Také jsem musel vyměnit zadní světla, jedno totiž bylo značně vybledlé a už při minulé STK mě chtěl vyhodit, ale to se mi ho ještě podařilo ukecat se slibem, že je opravdu vyměním. Jenom že to jsem netušil co to bude za vopruz, ale zadařilo se a už jsou tam nové a docela mu tam slušej i když jsou o něco větší.
Příští týden tam zajedu a uvidíme co si zase vymyslí. Úsměv

stemi
Sem zjistil, že už sem vás tu dlóho neoblažoval. Tak tedá: bórají nám Hájenku, pry tu budó ňáky atrakce, možná hópačky, kolotoče a ták...atˇžije byznys.
A jinak, jak vám dupó králící ?:P
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2019-01-25-1525_1.jpg 2019-02-27-1558.jpg 2019-02-27-1557.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
jana a franta napsal:

..... Znám jen osmatřicítky, .... a postel.... Zamračený

Je Jani, a nemas nahodou na ty osmatricitky telefon? 🤣🤣🤣

Ted vazne, vymarodit a sup ven 😎

Milosi, snad f tem Kersku nakou knajpu nechaj, jinak budem v dubnu sosat lahvace u me v bydliku nebo nekde na klouzacce 😉

Radku admine, denne vyhlizim zbloudileho motorkare a bzuci tady jen ten muj skutr a Hanky pracka 😁
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Jé, to je brzo. Ještě nemám držák kufru a naistalované vyhřívané hefty, držák navigace a USB zásuvky. A navíc najeto mám jen cca 80 km.

A bzučení neposlouchej, dvouválcová 750ka nebzučí, ale bublá Šklebící se.

Jarda a Maru
stemi napsal:
.... pry tu budó ňáky atrakce, možná hópačky, kolotoče a ták...
A jak vám dupó králící ?

Jééé, Miloši, to je fajn, že ses ozval... ti ušáci se ti móóc povedli... takhle "vyřádkovaní". Na čem si to pochutnávají? Já jim vypěstovala asi 20 těch krmných obr řep a teď je "likvidují" sousedčiny slepice, páč těm mým ušatcům nešmakují. A jinak všechny čtyři moje ušandy strašně moc touží po Bobeškovi už od Vánoc, takže jsem to musela "dobře rozpočítat", abychom taky mohli někam vycestovat.....A ty hópačky a kolotoče jsou ještě dobrý, pokud to teda nebude v rozsahu jak na "Matějský".......www.celysvet.cz/skin/smile/s8846.gif Šklebící se
...už jen horší by bylo stavění mobilheimů....Šklebící se

Jarda a Maru
.... a bzuci tady jen ten muj skutr a Hanky pracka 😁

U nás bzučí líska ... https://kubaklara...#00034.jpg Šklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 28.02.2019 11:22

stemi
No copa to, měl semcelou zimu stejnak napilno a díky tomu, že jsem k tomudle pijánu moc netíhl, přečetl asi tak 15 knih (fšechny díly).
Tedy S.E.Vráze, E.Holuba, F.A.Estnera i H a Z a difte se kdo zná i "brak" Skautova dobrodružství na cestě kolem světa, semsi taky voba díly přelousk.Mrknutí
Ale stejne sem koloval, co počasí a mé rheuma dovolovalo..tož tak.
Maru králíkům- bodygárdům spártanskou výchovou se skvjele daří, jen občas jim přilepšujeme viz fotka: vovesný vločky.
Yetti, žádnej strach fkvětnu už má být Hájenka zase fprovozu a i kdyby jezdím nejraděj k Pramenu na Bernárda, dalších putyk je tu i tak dost- vod kraje Ohio, Adventure. na Téčku (s udírnou), Hájenka, U Pramene, Bungalovy, u Kocánků. Až dorazíš bude fše OK.

Kolo mi ukradli košíček rzošlapali...Sodoma Gomora. Sháněje k té dřevjené náhradě alespoň šlapky- ani toné a to sem byl aj u Prašný brány..fšecko vyčochtanýŠklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-02-17-1553.jpg

Jarda a Maru
Tak mám novýho "founa", aneb Jak šel čas u nás o víkendu... V sobotu jsem si polila svýho asi 6 let starýho dotykáče 12% smetanou v kelímku Naštvaný, v neděli už jsem měla novýho a po návštěvě O2 ve Vaňkovce i novou simku, a i když jsem ho chtěla několikrát vyhodit z okna, tak než jsem šla v noci spát, přecejenom jsme se spolu skamarádili....Šklebící se Ale!! ... Ten politý chuděra se z toho nakonec "umytý" a na radiátoru docela vzpamatoval, takže jsem si toho novýho Androida nemusela pořizovat, bo ten starý Windows byl lepší ... bestpage.sk/gif/telefony/gif-bestpage-sk-12.gif

Admin_Radek
Maruško, jako bývalý fanda a insider Windows Mobile musím napsat, že Windows Mobile je mrtvý, systém, který už dostává jen bezpečnostní záplaty a to jen do konce letošního roku. Takže pryč s ním a hurá k Androidu.
Že někdo od telefonu nepožaduje pořád nové funkce, to chápu, ale na Android se vyvíjí aplikace, jejichž vývoj na WM dávno skončil. Příkladem jsou Mapy.cz, kde na Androidu je už dávno navigace a na WM nikdy nebude. Takže jestli se starý telefon vzbudil, prodej ho za symbolickou cenu na Bazoši a užívej si Androidu a nových aplikací.

Jarda a Maru
Radku, já to vidím taky tak, ale přececejenom jsem si za ta léta na něho zvykla a myslela jsem si, že už spolu dožijeme... On WM taky nekomunikoval se spořitelnovým Georgem, což byl pro mě další důvod, proč přejít na Android.... A teď ho nechám na přechodnou dobu synovi a pak si ho schovám, jako všechny moje předešlé. Vlastně už mám 5. telefon a schované i v původní krabičce mám Alcatel, Nokii 3410, Nokii 5230 (dotykovou a s navigací) a Microsoft Lumia 535.... A vybrala jsem si jeden z těch levnějších ...https://mobilni-t...dual-sim/# ... a dostal mě na odemykání otiskem prstu. Co mu říkáš? Úsměv

Admin_Radek
Pokud to máš jako náhradu 535, tak budeš určitě spokojená. Jedinou připomínku mám k rozlišení displeje. Při úhlopříčce 5,7" by už mělo být Full HD+ rozlišení, ale s HD+ bude mít grafický chip zase menší spotřebu (vykresluje méně bodů).

stemi
Téže sem měl telefón, álejc vyměnif ho za pytel brambor a je klid. Páč je f polesí zase po těch vjetrech polomů a vejvratů víc jakdost, tak zas rubů Pff https://youtu.be/... Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-02-28-1560.jpg

Upravil/a stemi dne 08.03.2019 07:57

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?