06.05.2025 22:53
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
stemi
takže směle vyhlížíme k světlým zítřkům.

..a já už vihlýžel fčéra Pff
stemi přiloženo následujícíobrázek:
vera_1.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

stemi
Počasí nám tu zatím přeje a já už to fčéra nevydržel..zatím největší hovada-já a ten klacek, až se mi z tého kára málem roznemohla Cool
stemi přiloženo následujícíobrázky:
4_1.jpg 3_2.jpg 2_1.jpg 1_1.jpg

Admin_Radek
Miloši, být tebou, dal bych si pozor, abys nenatrefil na nějaké místo, kde váží přívěsy. To bys mohl dostat pokutu ve stovkách Éček Šklebící se
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Radu vidíš to, to mi nedošlo, ale co mne tůdlenc viděl Kerskej hayney..že dyby to na vlastní očička neviděl, tak většího magora prej ješče nepotkal. Což to si ale dost dovolil Naštvaný Pff Šklebící se

Jarda a Maru
Tak my jsme "přežili" jedno dvoudenní a jedno noční užívání si hezkých chvil se svými blízkými a já jsem móóc spokojená, páč mi fčéra šikovnej zeťák "vyčistil a uklidil" můj PC a to je teď fofr, nestačím klikat myší.... A Ježíšek mi nadělil nový foťák, tak teď už zbývají jen ty smělé delší světlé zítřky a trochu tepla, a doupravit bydlíčka a můžeme vyjet ....www.celysvet.cz/skin/smile/s5139.gif Mimochodem, už jsme v něm přespali a dobrííííí !!! smileys.cz/smiles/stredni-smajlici/smileys-cz-33.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 27.12.2017 10:33

Robert
Včera jsme si s Hankou udělali procházku u nedaleké Přebuzi. Bylo pod nulou, mraky až na zem, takže viditelnost do 100m. Teď při oteplení šel sníh do pryč, tedy alespoň u nás.
[img]http://img20.rajce.idnes.cz/d2002/6/6359/6359559_359fe90393c2691326d03f01c1edc817/images/20171230_101943.jpg[/img] is not a valid Image.

Jaromir
U nás bylo včerá jarní počasí, které nás také vytálo na procházku po okolí. Dnes je pod mrakem ale stále teplo. Po sněhu, který se jen jednou ukázal ve formě poprašku, ani památky. Abych pravdu řekl, ani mi moc nechyby. Při představě, že bych musel brzy ráno z postele a jet uklízet rozsáhlý areal školy, mě jímá hrůza.

yetti
koukám z okna a po sněhu ani památky, tráva skoro zelená .... ani se mi nechce věřit, že jsem byl víc jak týden na sněhu a že ho bylo .... včerejší návrat byl trošku šok. Jsme ale vylyžovaní, zkoulovaní, vyskialpovaní, vysněžicovaní, vybobovaní, vyběžkovaní, .... a trošku i vykaravanovaní, ale tady bych si přál trošku přidat. Dnes si půjdu zaběhat, protože se mi něco stalo s břuchem a to sem se fakt hejbal. Aj pitnej režim sem fakt dodržoval .... každej večer
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Ách jo ... u nás je dneska hnusně. Je tma a lije jak z konve, ani ušáky jsem nepustila ven, aby jim náhodou nezmokly kožíšky ....www.celysvet.cz/skin/smile/s3316.gif
Napište sem někdo něco veselého, nebo mě chytne ta potvora depka ....smileys.cz/smiles/smajlici-nastvany/smileys-cz-142.gif

Robert
Veselé je dnes to, že tu je od rána azuro bez jediného mráčku a já jsem úspěšně udělal nový přívod vody na 2 WC. Léta jsem se na to duševně připravoval a dnes to klaplo. Úsměv

yetti
jojo, tak sem taky dodělal ňáký resty a hned si další vymyslel. Hanka si už myslí, že to není budovatelský koníček ale nějaká diagnóza .... ale copak se s ní můžu hádat když je ten psycholog? Ještě mi naordinuje nějaký antibudovatýva a budu pak v útlumu a už takhle jsem se spravil na neúnosnou váhu.

a jak je venku netuším, jsem právě f Práglu zavřenej ve sklepní kanceláři. Ráno bylo ale teplo a jelo se dobře. Na šumavských kopcích je sněhu ještě dost a tak tam docela často běhám na všemožných prosněhových udělátkách. Jednou jsem si vyběhl na Třístoličník v keckách, ale po proboření se po kolena do potoka schovaného pod sněhem a strávení zbytku dne v mokru vod nohou už nebudu riskovat jen tak nalehko. Počasí myslím přeje i letním karavanistům, ale asi jim to nikdo neřekl a moc ji něvídno. Alespoň je všude spousta místa na stání.

Robert
My by jsme nemohli vyjet i kdyby jsme chtěli. Před měsícem, při větrné bouři, nám spadl modřín na zahradu akorát před výjezd. A protože nejsem Stemi, tak si tam leží a leží, nepořezán.... Zamračený

Admin_Radek
Tak Milošovi pošli souřadnice a svačinu a máš o modřín postaráno Šklebící se
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
něco mi Roberte říká, že sám asi nevstane. Jestli je to kvůli zlodějům karavanů pak jo .... jinak doporučuju popílit a zlikvidovat, než si toho všimnou různě zbarvení dřevolupiči a odhalí tak i třeba kde parkuješ karavan, pro jejich kočovný život potřebný to matroš.

Jinak vyschlej a naproužkovanej modřín bych uživil. Dobrý to a trvanlivý dřevo, škoda že nebydlim blíž. Bych ti to vyřešil Úsměv

Jarda a Maru
Poslušně hlásím, že jsme si právě pochutnali na hovězím se šípkovou v restauraci U Pramene a Miloš tu není... 🍛😁😋

Jarda a Maru
Cestou do "Stověžaté Matičky" jsme odbočili a trošičku přibrzdili ve zde mockrát zmiňovaném a opěvovaném "kousku" Polabské roviny .... a musím potvrdit, že je zde opravdu krásně ... Divočáka neměli, ale i hovězí se šípkovou bylo vynikající ....

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/IMG_9961.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/IMG_9971.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/IMG_9980.jpg[/img] is not a valid Image. Šklebící se

Robert
Je kolem nuly, půlka ledna tohle jsme při dnešní procházce našli. Svět se zbláznil.[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3001/14/14857/14857421_eb2ba04a8cad6a5ff67ded219c338f03/images/20180115_105639.jpg[/img] is not a valid Image.

Admin_Radek
No je to hrůza. Kdybych nevypustil na podzim vodu, doteď by mi na Hané nezmrzla.

Jarda a Maru
Tak to je u nás asi nejchladněji z celé republiky. Leží tu trochu sněhu a v noci na dnešek bylo -4,8 °C a přes den pořád skoro -4° a fučel ledový vítr, že to pocitově vypadalo na -10. Musela jsem Belle "odstavit" 5 malých 5-týdenních ušáčků a máme je v předsíni, protože venku by mi chuděrky zmrzly. Vyděšený

yetti
.... chjo, voni budou brmlat když mrzne a i když je hezky .... se z vás picnu. Neuďáme teda ňákej jarní výjezd už teď? Šklebící se

Přijeďte na Šumavu, tady je zima furt aj se sněhem. Prauda že vobčas se za ním muší kousek do kopců, tam je ho dost. Z kraje víkendu jedu pomoct kamarádovi karavanovákovi do Písku vybudovat důstojnou garáž, ale už v sobotu po obědě je naplánován úprk směr šumavské brdky na ski či jiné udělátka. Samosebou že s bydlíkem, bo se toho karavanování nemůžu nabažit. Aj do toho Písku jedu bydlet před barák. Gdo by spal na nafštěvě když může bejt ve svým? No řekněte Úsměv

Krapánek do rána pocukrovalo a drží se to tady pořád pod nulou.Včera jsem musel jít do kolbenky i s nesmekama, abych s sebou nesmeknul.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového