04.05.2025 20:38
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
Nevím jak u Vás, ale tady na Šumavě nám počasí přeje .... i nádherné podzimní mlhy občas jsou. A je teplo, dá se cestovat i pracovat venku .... jen tý přírodě to dlouhodobé sucho asi moc nepřeje
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Jen blahodárné kořeněná podzimní vůně lesa a ještě pár hub
stemi přiloženo následujícíobrázek:
1_2.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
To u nás už nic neroste.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
na Šumavě ještě rostou, ale sou už nějaký přešlý mrazem ... ale ta inverze. Z domova jsme vyrazili z mlhy, pak se to nad Vimperkem otevřelo a nahoře na vrcholech podívaná jak pro bohy ..... jak u mooooře, dole mlíko a z toho vystupovali ostrovy (vrcholky). U auta 3°C, nahoře v tričku ........

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... a nahoře na vrcholech podívaná jak pro bohy ..... jak u mooooře, dole mlíko a z toho vystupovali ostrovy (vrcholky)......

Yetti, nebyla by fotečka, ať se pokocháme i my fšichni ?? smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-9.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Jasněééé fotky sem..jináč haby to nebyla pivní pjena a vrhólky poprsí číšnice hahahahaMrknutí

yetti
fotky jsem chtěl dát, ale nejde mi to Smutný .... pošlu to Radkovi, snad se podaří jemu
yetti přiloženo následujícíobrázky:
whatsapp_image_2018-11-13_at_0955451.jpg whatsapp_image_2018-11-13_at_0955465.jpg whatsapp_image_2018-11-13_at_095545.jpg whatsapp_image_2018-11-13_at_0955463_1.jpg jjuu.jpg

Upravil/a Admin_Radek dne 13.11.2018 18:18

jana a franta
Radku, moc pééékné! Mrknutí

stemi
Jářku pjékný ááá ta chejše, tam by se mi líbilo..podobnou má ká kámo v Prdech a aj hu nás f Kersku se lecos ešče najde
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2018-07-21-1416_2.jpg dscf0806.jpg

Upravil/a stemi dne 14.11.2018 06:38

yetti
takových srubů nikoho, ale udržovaných dobrými lidmi, vandráky, trempy a jinou havětí, je tady po Šumavě víc. Jen vědět kde jsou. Tenhle je na jednom bezvýznamném vrcholku v masívu Bobíku .... Úsměv

A to počasí je fakt luksůs, inverze, sluníčko, něgde hmla. A protože to zatím na zimu nevypadá, včera mi dovezli další várku (14T) štěrku a čekám zásilku odseků (25T kamene) .... na jednu stranu je dobrý, že se to kolem baráku posouvá, na druhou stranu je to zlý, protože takhle flákám cestování.

v dílně dodělávám elektriku (už jen rozvaděč) a repasuju plynovou výheň, izolaci a šamot, páč se vánoce blíží a mám za úkol vyrobit spoustu dárků .... tak to muší bejt fšechno f pořádku, že Úsměv

vondracek
stemi napsal:

Jářku pjékný ááá ta chejše, tam by se mi líbilo..podobnou má ká kámo v Prdech a aj hu nás f Kersku se lecos ešče najde

Miloši, ta chajda vlevo nevím, ale ten sroubek vpravo je "El Toro" Marko Čermáka na Brdech, slavný bendžák je na fotce dobře patrný! Mrknutí

stemi
ale ten sroubek vpravo je "El Toro" Marko Čermáka

Jasněééé Zdendo a ta první, to táklenc přjede ňákej boy a esli náhodou nevím vo ňáký zchátralý a ponurý chajdě pro natáčení filmu...poudám, že jó a za jedno pívo ho tam zaved -líbila se, nevím jak to dopadene, ale možná se to něgde třeba telce vobjeví Úsměv
Upravil/a stemi dne 14.11.2018 10:00

yetti
dnes jsem nejel po dlouhé době na vyhřátém skůtru z dílny, ale autem a ..... taky jste už mušeli škrábat? Než to oškrábu tak bych byl v kolbence pěšky .... tedy kdybych nepotřeboval po "o" autí .... měsíc nám dorůstá a tak se ochalzuje. Aj voda u Máši v misce zamrzla. Asi budu muset vyndat tu vyhřejvanou misku. A dneska bude sauna, tak bude koupačka asi i s ledíkem Úsměv .... ještě musím vybetonovat za týden základ pro bránu, tak snad to ještě půjde

.... takže hlavně za tím volantem a řidítkama opatrně Úsměv

JosDosk
Ahoj. K předchozímu uvádím: V pondělí očekáváme (prý) sněžení i v Tróbkách (usnadňuju vám to - píše se Troubky, vyslovuje se Tróbky, tady to e) místo y [Tróbke] nemáme, to jen u Huňků ve V. je místo y - e). Místo vyhřívané misky jsem si dal na (moje) sedadlo v autě vyhřívaný potah, opatřený termostatem. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
pondělní sněžení potvrzeno, u nás je bílo, ráno jsem prvně odklízel to bílé studené .... nějak mne ta zima zaskočila Šklebící se

Admin_Radek
Zato já jsem včera přehazoval zimní kola na obou autech a nic.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Tak a je to tu!Tentokrát se meteorologové trefili. Zatím padá tak hezky, drobně. Ještě, že auto je přezuté (od soboty), ale Fr. tvrdil, že není spěch, ještě bude teplo. Možná jo, na vánoce. Cool

yetti
sype se, ale asi to dlouho nevydrží. Ráno to bylo už natáté. Snad to do víkemdu sleze a bude ještě pár dní hezky .... potřebuji cca ještě týden a pak zazimuju venek a hurá do lyží a tak

..... trošku jsem se zhrozil, kolik lidí přezouvá pneu až v listopadu .... uf, letos přišla zima dýl, ale na to bych pro příště nesázel Úsměv

JosDosk
Ahoj. Já jsem přehodil kola už 28. září, od pondělka vyhlížím sníh, ne že bych se jej nemohl dočkat, s deformací z povolání mi vadí jakékoliv tuhé skupenství vody. Jezdit na tom problém nemám, spíš se bojím toho, že potkám řidiče, který na hladku problém má a to nemalý. Musel jsem jezdit v době jako řidič při povolání, kdy se pneumatiky nerozdělovaly na zimní a letní, byly jen jedny. Tzv. zimní vzorek se aplikoval až jako třetí protektor, kdy ten "normální" už ze zákona nesměl být. Problém se sněhem mám vždy při příjezdu domů. To s pomocí zahradního postřikovače s teplou vodou (fakt to funguje), sestříkám sůl z karosetie a hlavně slanou břečku z podběhů a části náprav a z prahů (mám obojí zástěrky), protože kdybych to neudělal, tak bude v (bývalém) průjezdě plno vody, tak je tam jí jen trochu a běhám s hadrou na smetáku a s kýblem. Hadra červeně podtržená, nevadí, u nás se říká "s hadrou" místo s hadrem, v Husinci se říká "dýl", místo "později", ale myslí se později, každý to máme jinak. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
Pepo, kdyby ses nad našim dýl nepozastavil, tak bych ani nevěděl že se to nepoužívá všude 🤣 ..... tyhle lokální hantýrky jsou povědšinou milé a občas vtipné ..... 😉

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového