04.05.2025 20:44
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Miloši, a co fíky, sklízíte? My letos prvním rokem sklízíme tak 5 - 6 ks denně .. V těch výkladních skříních se jim docela daří....[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC05858.jpg[/img] is not a valid Image.í .... bestpage.cz/smiles/s8206.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Maru copa fíků dost, ale tvrdý...nechápu to, ale asi i tím, že jsem málo zaléval-téměř vůbec.
Almara u zdi by určitě taky pomohla Cool
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Miloši, jojo, to velké vedro v almarách jim zřejmě svědčí... Já už taky skoro nedoufala, že letos něco sklidíme. Taky byly až do konce září tmavě zelený a tvrdý a dozrálo jen těch pár vloni vyrostlých. A až teď v říjnu se zničehonic do toho daly... až jsem je začala na noc zavírat a zavřené je nechávám i když na pár dní někam odjíždíme ... Úsměv

Jarda a Maru
Tak ahoj fšichni, nikde nikdo nic nepíše .... U nás doma venku kolem baráku a na zahradě pořád "práce jako na kostele" ... smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-11.gif ... a dneska ráno už mně dokonce mrznou ruce, takže se už hrozně moc těším až napadne sníh a doma za kamnama nebude co dělat ....www.celysvet.cz/skin/smile/s2045.gif

stemi
Maru huš semmu vyhrožoval, že ho převezu zpátky do HR jestli nezmněkne, álejc zatím nic a houby tu zatím taky nerostó páč je furt sucho, zato máme dalšího pejska Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
imy.jpg

Jarda a Maru
Jééé, Miloši, ten je krásnej... a s ušákama bude určo kamarád ... https://www.youtu...6s9m2pEBso ... www.celysvet.cz/skin/smile/s4741.gif

stemi
...už je a jmenuje se Šimy, jako Máša oba Jack Russel (sou to pésci nebojácní ... https://youtu.be/..., ale i další kámoši Sam/labrador a kocourek Romeo...na jména králíku huž si ňák nefspomenu Cool
Upravil/a stemi dne 25.10.2018 07:40

stemi
Asi pouhá náhoda dyžsem fčéra dělal garde vnučce f oboře u Kinských (Equus), hažsemse zanudil a krapet pocoural po vokolí, nežsito vodjezdí https://youtu.be/......a ejhle, co marně hledám hnedle vedle tůdlenc f Kerských hvozdech, tak na loukách u remízků jsem se nármně potěšil....určitě bude a la drštková polévečka a guláš, zbyde i na škvarky - sádélku smažených Pff
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2018-10-26-1505.jpg 2018-10-26-1504.jpg

stemi
Ženésem skrblík krapet sem vám nechal...škvarečky jen tak s chlebíkem taky dobrý Pff
kvarky_z_vclavek.jpg

Jarda a Maru
Jé, Miloši, mňáám, díky, jako první si moc ráda pochutnám...Šklebící se ... a sním to fšechno... a na zde zbývajících 58 členů nic nezbude ....www.celysvet.cz/skin/smile/s1642.gif

Admin_Radek
Miloši, i v Rakousku vidím, jak z toho skáčou karcinogeny 😃.
Takže známá poučka - když je to nezdravé, určitě to bude mňamka 😋
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/stredni-smajlici/smileys-cz-52.gif .... Copak říkáte na zimní a letní čas a zavedení jen jednoho?... Já jsem dřív pro "zimní", protože mi připadá, že je delší den, v letním čase mně ta hodina tak nějak schází ....www.celysvet.cz/skin/smile/s4563.gif Radku, nechceš nám všem udělat anketu? (jestli to nedá moc práce?)... a nebo sem napište váš názor ....ÚsměvMrknutíŠklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 06.11.2018 08:15

Admin_Radek
Nedá, kouknu na to Úsměv. Ale až doma.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
včera 31.10 jsem si tak trošku projížděl s bydlíčkem kolkolem Šumavy a páč bylo nádherně, místy bílo jinak famózně podzimno a já měl v autě kajak a byl poslední den možný pro splutí, .... inu dal jsem si naposledy Vltavu, sám samotinký, na konci notně zmrzlý, ale neskutečně šťastný, až dojatý .... tak moc jsem byl nadšený. Nikde nikdo, jen příroda, řeka a Yetti .... bobři, labutě, ledňáčci, skorci ..... cestou domů jsem nechal autí ve Vimperku v servízu (příprava na zimní karavanovou sezonu) a domu domrzl za hluboké tmy na skůtru ... a aby toho chladu nebylo málo, dal jsem si saunu a koupačku v ledovém sudu (3 kola) ..... A kovárnu jsem již částečně taky zprovoznil a aj ňákej ten výtvor již splodil a jsem nadšen ... bude to dobrý Úsměv ..... když je hezky dodělávám okolní dlažbu z kamenných odseků a drbu se s předním plotem z kamene (doba kamenná) a když je hnusně (doba ledová), kutím v dílně (doba železná) .... Úsměv

.... to abyste věděli že ještě žiju
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
yetti
..... jo a čas bych bral celoročně letní .... miluju rána a dlouhý den

Admin_Radek
Ale koukám, že pro letní čas ani jeden hlas v anketce 🤔.

yetti
..... kdybych si mel vybrat jestli letni nebo zimni, zvolil bych letni ..... dal si ale na vyber i zachovani stavajiciho nastaveni formou zmeny a to bych zachoval nejradeji .... proto jsem zvolil stavajici stav 😎

stemi
Habystesi nemysleli, že tuhunás u píva řešíme jen samý zhovaditetnosti, tak jsem dostal týpek vod p.R.Elstnera na stažení e-knih (třeba v PDF) zdarma - Městské knihovny Praha...
tri-kluci-km
Začal jsem touto a snad i vás některé zaujme jako tuláky, trempy i nemlich karavánisty ? Byl bych rád za recenze ?

https://search.ml...m/4299710/
frantisek-alexander-elstner-1902-1974-_-4107a1.jpg

Jarda a Maru
Miloši, já jsem včera večer chtěla začít číst, ale místo toho jsem usnula jak špalek, sotva jsem stačila vypnout PC ....www.celysvet.cz/skin/smile/s7800.gif Ale je to parádní odkaz na dlouhé zimní večery a už jsem si tam našla další zajímavé tituly.... A ti "Tři kluci-km" mi připomněli knížku "Ranč nad Vltavou", kterou jsem nedávno objevila v Antikvariátě a věnovala jsem ji vnukovi.... Četli jste ji někdo ? Tady na tom odkazu je od stejného autora J.K.Čemuse "Chata děsu", což bude zřejmě stejné, ale dá se jenom vypůjčit ...Mrknutí

stemi
Ba ba, chce to jen krapet času, prožitě popsaná cesta vtáhne do děje sama a dobrému čtivu reklamu dělat netřeba...přinejmenším je co s dnešní dobou srovnávat - hódně se změnilo.
Kdybych měl tu možnost, doporučil bych jako historicky poučné čtivo dnešní mládeži, ale i pro připomenutí některým naší generace. No a stáhnul jsem si další "dokud je dlaň páně otevřená"

https://web2.mlp...._sveta.pdf

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.