06.05.2025 18:20
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
LANA
V Albániii stále azuro s teplotami kolem 36 stupňu. Je tady více karavanistá z CZ jako minulého roku.

yetti
včera jsem se nechal přesvědčit a vyrazil k Českým Budějovicím na odpolední oslavu narozenin (Hanky neteř). A jak jinak než na skůtru. Bylo hezky a hlásili pouze občasnou rosu do 0,5mm. Už se začínalo stmívat a zrovna přešla přeháňka tak jsem vyrazil směr domov .... asi tři km v pohodě a pak přišel takovej přívalák, že už nemám jen skůtr, sněžnej skůtr ale i vodní ..... dokonce i auta zastavovala. Já musel jet protože mám plexi štít a když jedu, tak jsem míň mokrej. Bundu mám reflexní a nepromokavou. Bál jsem se blesků, srnek a louží. Ke konci přívaláku jsem našel autobusovou zastávku kam sem vjel i se skútrem. Ale dalo se tam být jen chvilku, páč tam začala téct po silnici řeka a zaplavovala i tu čekárnu. Když už mi teklo do bot, uprchl jsem. Naštěstí už nelilo ale jen mírně pršelo. Domů jsem dorazil o pět minut dřív než Hanka autem.

Jinak chodím stále na houby a ve středu už bylo znát, že je sucho. Takže jsem nadšený, budou zase houby. Sice je už nemáme kde sušit a rozdáváme je, ale když mě baví to hledání a lítání po lese. Jezdím k Boubínu a takový plantáže praváků jsem ještě nikdy neviděl. Já je vlastně nehledám, jen si vybírám ty hezký a tvrdý.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Kůrňa a tady ani Ň
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

JosDosk
Ahoj. U nás v Tróbkách za včerejšek a něco do rána, tak napršelo celkem 17 mm, odborně odečteno na úředně necertifikovaném dešťoměru. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Ahoj, někteří si užívali na výjezdu na Malou Skálu a já jsem včera lítal po štaflích s kýblem a kartáčem a umýval karavan. Už si to zasloužil, byl jako prase. Teď je jako z fabriky.
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázky:
img-20170902-wa0003.jpg img-20170902-wa0007.jpg

Upravil/a Admin_Radek dne 03.09.2017 19:39
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jaromir
Radku docela ti závidím, mě to mytí teprve čeká a mám takové vážné obavy, že bude čekat ještě dlouho, ale už by si to opravdu zasloužil.
Doufám, že púřed zimním uložením to stihnu. Úsměv

yetti
ještě že nemám zimní uložení a jezdím celej rok, ..... tekže ho meju jen od soli vodou a jináč ne. No uznejte, musí bejt tak trošku outdoorovej když je outdoorovej Úsměv

yetti
venku svítí sluníčko, je cítit podzim, máme dostatečně zalito, tak možná popadnu kluky a vyrazíme na houby .... v neděli jsem donesl o5 plnej košík, ale podmínky jsou jiné. Už nejsou tolik na paloukách, ale spíše ve vysokém lese na jehličí a praváků ubylo .... zato těch lišek. No uvidíme, uvidíme .... a budu muset umýt karavan, jedu ve čtvrtek na technickou Smutný

Jarda a Maru
Tady u Jónské slané vody se trochu ochladilo na 29 *C, a tak jsme snědli v pořadí už nevím kolikátý gyros a razíme o5 z5 k jadranské vodě slané. Albánie nás zkrátka uchvátila 😁😃

Admin_Radek
yetti napsal:
.... a budu muset umýt karavan, jedu ve čtvrtek na technickou Smutný

STK je jen výmluva, to je závist, když jsi viděl můj čistý karavan Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jirka a Jarka
Jooooo přátelé to u nás bylo bezva měl jsem třicet metráků uhlí.VyděšenýNaštvaný

Jaromir
Jirko aspoň jsi si vyzkoušel jakou má to uhlí výhřevnost, ja vím že jsi býl opocený až kde si Úsměv

Jirka a Jarka
ANO,Jaromíre byl.Zamračený

yetti
Admin_Radek napsal:

yetti napsal:
.... a budu muset umýt karavan, jedu ve čtvrtek na technickou Smutný

STK je jen výmluva, to je závist, když jsi viděl můj čistý karavan Šklebící se.

dělá tam známej a chtěj prej vidět jakou měl původní barvu ... tedy alespoň přibližně .... Úsměv

Jarda a Maru
V Albánii v Borsh je nádherně, koupeme se a zdravíme a krmíme psy,krávy i černá prasátka ... Lepší než v Safari ve Dvoře Králové... Ani čeština nám tu nechybí... 😷😁

Admin_Radek
Maru, závidíme Úsměv

Jarda a Maru
Radku, šak máte co.. Hlavně ty zvířátka.. Zapomněla jsem na ovce a kozy a jedno "ubečené" kůzlátko...😁..
Tady je svjet ještě f pořádku... 😷😜😰
Upravil/a Jarda a Maru dne 11.09.2017 07:41

stemi
To hunás fpolesí máme fšecko ajj ty lózy a můžem sedět u píva na zadeli He Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2017-09-05-1227_1.jpg 2017-09-05-1228_1.jpg

Upravil/a stemi dne 07.09.2017 06:27
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

LANA
Jarda a Maru napsal:

V Albánii v Borsh je nádherně, koupeme se a zdravíme a krmíme psy,krávy i černá prasátka ... Lepší než v Safari ve Dvoře Králové... Ani čeština nám tu nechybí... 😷😁

A co pojízdné zásobování, supermarket na oslu, stále funguje?

Jarda a Maru
Jasněěé, stále to zvládá levou rukou ... A stále "funguje" česká kolonie ... Jen my už jsme na cestě domů v Srbsku ...😢

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1