09.05.2025 02:26
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Narozeniny, jmeniny
 Vytisknout diskuzi
Narozeniny,jmeniny
Admin_Radek
Naše Radka je Radmila? Som z toho voľaaký zmätený. Ale jestli je to tak, přejeme Radce vše nejlepší.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jirka a Jarka
Zděndo do Kolína Ti posíláme k svátku přání všeho nej hlavně zdravíčko.bestpage.sk/gif/jidlo-piti/gif-bestpage-sk-447.gif

Jarda a Maru
Zděndo, my Ti také přejeme všechno nejlepší k dnešnímu svátku. smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-18.gif
Já mám letošní kalendář s tak malinkými písmenky, že nemůžu jména ani přečíst ... Šklebící se

Admin_Radek
Zdeňkovi taky přejeme z Holomóca všecko nej.
[img]http://laoblogger.com/images/clipart-congratulations-animated-4.jpg[/img] is not a valid Image.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Ták, ták, Zděndo, vše nejlepší, pohodu, zdravíčko k jmeninám přejí J&F. Úsměv

merfan
Zděndo všecičko nej, hlavně zdravííííí přejí Jiřina a Vlasta - merfáni Mrknutí

vondracek
Děkuji všem za přání. Šklebící se

JosDosk
Zděndo, k Tvému stěnému svátku, jako vždy ad post, přeje všechno nejlepší Pepa a Vlaďka. Snad se někde ještě potkáme, my nikam daleko už nejezdíme, ale co tak Tvarůžky v Mohelnici?
Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Tam jedeme i my a Petr s Luckou.

Radka a Pepa
Zděndovi opožděně k svátku vše nejlepší a hlavně zdravíčko.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Radka a Pepa
Ani jsem nepoděkovala za přání k svátku. Moc děkuji. Mám teď jiné starosti, měním zaměstnání od února budu pracovat jinde a Pepa také. Nesmíme dělat noční. Pepa dvakrát zkolaboval v práci po noční. Více na srazu, pomalu na něm pracuji organizačně.

vondracek
JosDosk napsal:

Zděndo, k Tvému stěnému svátku...

Pepo, díky za přání. Do Mohelnice by se mi líbilo, ale je to ještě daleko, leccos se může semlít! Na C24 to někdo organizuje. To je vaše parta? Cool

Radko s Pepou, vám také dík za přáníčko a velkou pusu! /Jenom Radmile!/ Šklebící se Šklebící se

JosDosk
Ahoj všem a zejména Zděndovi. Nejpve oprava předešlého textu v #6: místo stěnému (svátku) si oprav na ctěnému.
Tvarůžkový sraz organizuje náš člen K50+F Pavel 77, přeloženo do srozumitelného jazyka je to Pavel Voslař, který je ale současně předsedou Spolku moravských karavanistů se sídlem v Lošticích, kde je výrobna Olomouckých (?) tvarůžků. Tvarůžkový sraz je v době, kdy jsou v Lošticích, 2 km z Mohelnice (z kempu) Tvarůžkové slavnosti. V kempu je sjednaná srazová cena 250 Kč na posádku, spotřeba elektrické energie se účtuje 6 Kč za jednu kWh (kilowatthodinu). Přihlašovací formuláře jsou na C24.
Nebo hned tady: https://www.carav...ezd_o=1050
Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 26.01.2018 10:23
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
Miloši, opožděně Ti přejeme všechno nejlepší k svátku. Hlavně zdravíčko, ostrou pilku a nabitou baterii u bicyklu.....www.celysvet.cz/skin/smile/s12032.gif

P.S. Já po dlouhé době koukla do kalendáře s brýlemi, kolikátého že to vlastně je a taky jsem už psala, že mám letos kalendář s hodně malinkými písmenky ....Šklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Já jsem taky ostuda. Že měl svátek prezident mi hlavou projelo, ale zapomněl jsem, že i náš první a emeritní admin, Miloši, opožděně všechno nej k svátku.

stemi
Přátelé díky...nó a s tím pílením jen se momentálně nějak nedaří. Mám 4 souše, zdatné vejmutofky komplet podříznuté, jenžejc zatím f korunách zakleslé tuná..https://www.youtu...boy4eq4LEE
Takžejc začínám uvažovat o cca 3 kg navijáčku na podtržení. Víme, ono záleží na tom, jak se do toho třískne, ale já na to jednou přijdu a příští topnou sezónu snad bude vo pár kubíčků víc..tož ani tunajší sem nemusel plynovat He Mrknutí, tak se zatím u mne přihřejte..https://www.youtu...fAqWdSNDR4
stemi přiloženo následujícíobrázek:
26705.jpg

Upravil/a stemi dne 27.01.2018 07:40
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

vondracek
Miloši, také opožděně blahopřeji k jmeninám. Mrknutí

Nechci moc radit, ale ten navijáček nic moc. A jestli je čínský, tak vůbec. Nějaký strom jsem už pokácel, situaci
na tvém videu bych opatrně řešil tak, že bych asi metr od konce zakleslíka nařízl kmen asi do třetiny
průměru a pak bych řezal proti odspodu. Vahou by se řez rozvíral, těsně před setkáním řezů to praskne a musíš honem uskočit. Ta vidlice druhého podříznutého stromu by se sešikmila, po dalším opakování operace
bys ji snadno vyrazil. Možná by pak již došlo k uvolnění zavěšeného vršku a k pádu stromu. Pokud ne, tak bych opakoval akci.
Někdy jsem to řešil trhem a to Žigulem, později Favoritem. Elektrokolem to asi nepůjde. Šklebící se
Držím palce! Vyděšený

stemi
Zdendo von ten dlouhej, šikmej, silnej vývrat
co jsem odřízl je tam tak zakleslej asi 5 let a kratší čerstvě ulomená sosna taky po odřezu těsně u země se do něj jen opřela. Kdyby se mi povedlo tu velkou kousek popotáhnout, slítnou obě.
Jinak díky za rady ono to ňák dopadne, přece to tam tak nenechám Mrknutí..jó a navijáky jsou na tah k mání už od 350 kg třeba i přes tunu a český.
Elkolem to ale fakt nepopotáhnu, mám totiž letní galusky Šklebící se
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

JosDosk
Ahoj všem. Miloši, mea culpa, čuměl jem na Miloše v kalendáři, mám mladšího bráchu toho jména, nakonec jsem zapomněl na bráchu i na Tebe, takže dodatečně - všechno nej, co jen můžeš chtít a přát si, Ti přeje Pepa a Vlaďka. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Radka a Pepa
Dodatečně také přejeme vše nejlepší a hodně zdraví k svátku.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.