06.05.2025 04:08
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jarda a Maru
[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/pomluvaen.jpg[/img] is not a valid Image.

smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-137.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 28.03.2017 19:53

Jarda a Maru
Jirka a Jarka napsal:

Maru,pustíš také sousedku ke slovu ?????????????????????????

Jirko, znáš mě, to my neřešíme ... mluvíme obě současně a až nás "bolí huba", tak se rozejdeme..... www.caravan24.cz/images/smiley/argue.gif
A nebudeš mi věřit, znám i chlapy, kteří mě !! nepustí ke slovu..... www.celysvet.cz/skin/smile/s12035.gif

Jirka a Jarka
Maru,to je určitě Jarek.Šklebící se

Jarda a Maru
U nás je dneska sice pod mrakem, ale teplo 12 °C.... Meruňkám už týden horem dolem vykládám, ať ještě nekvetou, že zmrznou, ale říct si nedají.....

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_2653.jpg[/img] is not a valid Image.

A hurá, "medvěd" mi přece jen vylezl....

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_2663.jpg[/img] is not a valid Image. bestpage.sk/gif/medvedi/gif-bestpage-sk-171.gif

yetti
je nádherně, ruce už mám celé do krve, jsem do soboty slaměný vdovec tak to zítra po práci zabalí, vezmu Mášu do bydlíku a vyrazím do soboty večer oběhnout nějaké příhraniční kopečky. A v neděli se vrátím k rozdělané práci a budu zase hodný domácí kutil Pff

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Dnes jsme na prvním výjezdu v Brně u kamarádů. Bydlí se nám suprově, upgrade karavnu se povedl.

Kamarád má autoservis, tak jsem stihl i garančku, při které mi zjistil, že mám vytečený zadní tlumič. Záruka na auto mi skončila 27.3.2017 Smutný. To potěší. Ale aspoň si tam koupím pořádné tlumiče.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
počasí - super, admin spokojen na výjezdu - super (nové tlumiče budou super, taky mám Pff )je pátek - super, dnes jedu taky pryč - super, doma jsem slaměný vdovec - super, přišla mi plná krabice klobás - super, ..... v kolbence - nesuper, chcu už domuuuuuuuuuu

momentální můj sen je být taky RENTIÉR Šklebící se Šklebící se

drbolovi
Tak ve čtvrtek jsme se vrátili z termálů Hegyko- bylo opravdu nádherně.Jaro bylo všude- lístečky na stromech rostly každým dnem,rozkvetlé merunky,broskve,magnolie.
Ale cesta po rakouské straně je opravdu nádhera- v každé dědině velikonoční výzdoby,jak u domů,na kruháčích i náměstíčkách.

Ted urychleně něco udělat na zahradě- ještě nemáme ostříhané růže,vyhrabaný trávník.Saláty a kedlubny rostou pěkně ve skleníku.Jenda ,ale musí natáhnout závlahu,protože již příští pondělí 10,4-odjíždíme na deset dní přes velikonoce do Komárna.Holt vše se stihnout nedá.
Upravil/a drbolovi dne 01.04.2017 07:19

drbolovi
A ještě pro MARU ..... V Hegyku se staví nové sociálky,ale velký bazén v provozu nebude- opravuje se,mají už sundané ze dna nějaké kachličky

JosDosk
Ahoj. Po osmačtyřiceti hodinách působení 27% roztoku (1 kg do 36 l vody) krystalické sody v nádrži a vodovodním potrubí čisticí roztok vypustím, propláchnu opakovaně čistou vodou, i když stopy sody by neměly vadit ani při čistění zubů, natož pak při sprchování, nebo umývání rukou. Apak ještě roztok octa do bojleru na teplou vodu, ať se zbaví topné těleso vodního kamene. Ale to až bude karavan uprostřed podloubí na dvoře, a seřídím si také hned brzdy, naposledy seřizované v r. 2010, kdy jsem provedl důkladnou repasi brzd, rozmontoval jsem je na ty nejmenší díly a hlavně promazal lanovody. Tak se pomaloučku dostanu až k prvnímu výjezdu tak v půli květnu. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

drbolovi
Pepo- a co Litomyšl tě neláká na pokec s kamarády?

Robert
Zrovna nám nad hlavou řádí bouřka. Letos první a není to vtip. Úsměv

Jaromir
U nás bylo celý den krásně slunečno a teploučko a na zahradě nám místo bouřky řadila vnoučata a někdy to k té bouřce nemělo daleko. Úsměv

Jarda a Maru
drbolovi napsal:

A ještě pro MARU ..... V Hegyku se staví nové sociálky,ale velký bazén v provozu nebude- opravuje se,mají už sundané ze dna nějaké kachličky

Evi, to mě docela zajímá. Staví další nové sociálky venku ? To je dobře, ale ono by možná stačilo jen zajistit v těch stávajících celý den teplou vodu.... A ten venkovní bazén myslíš ten velký plavecký ? Tak to mně až tak nevadí, ten je pro mě studený a ještě jsem v něm ani nebyla... My tam plánujeme jet až na konci října, tak to snad už bude všechno hotové..... www.celysvet.cz/skin/smile/kat2/smajlici-ke-stazeni-2310.gif

Admin_Radek
Ahoj, jsme už z výjezdu do Brna doma. Byli jsme se podívat do centra, na brněnského draka, orloj, Zelný trh a pak do vily Tugenthat, planetária, druhý den na rozhlednu Babí lom. Bylo to moc fajn a v "novém" karavanu se nám výborně bydlí.

Už mám objednané zadní tlumiče na auto a rovnou jsem objednal tyčky stabilizátoru na obě nápravy. Měl jsem trochu strach, jak auto pojede s o 300 kg těžším karavanem a pomalu se smiřoval s tím, že je budu měnit za diesela, ale nebudu. Žádný rozdíl v jízdě jsem nepozoroval. Stovkou se dá jet docela v pohodě, jen před kopcem musím podřadít na 4ku, ale to jsem musel i dřív. Tož tak Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
v pátek jsem zavčas opustil kolbenku a dle plánu kopl do vrtule, ale nedalo mi to ještě a trošku jsem si ještě užil na parcele montérky, pak jsem ve Volarech za slunného odpoledne pomohl kamarádovi s plotem, pak s jiným na kolo kolem Volar (20km lesem na žízeň), pak do Bobíka na Volarské pívo, brzy ráno po vyprchání alkehólu na Lipno do Staré Pece a s 13 kolegy z práce a dvouma pejskama na Plešné jezero a Plechý (ještě ve sněhu) pak šup domu za Hankou, kterou jsem našel s kamarádkou v hospodě a pak s dalšími kamarády a s holkama z hospody do sauny a včera .... montérky a sluníčko .... prostě bylo fajn. Večer bouřilo. Dnes po práci do Bechyně, pak do Písku a pak do Prahy číhnout na obytné auto pro kamaráda. Zítra děti a ve středu asi dovča a domluvenej bagr a pokud to klapne, tak se zbavím konečně posledního zembordelu a pak už jenom tráva a tráva a travička zelená, to je moje potěšení ..... tralalala Pff

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... a pak už jenom tráva a tráva a travička zelená, to je moje potěšení ..... tralalala Pff

Radku, tak to jsi vhodný adept na adopci "děťátek" mých ušatých miláčků.... No uznej, přece je nedám do nějakého Zverimexu.... bestpage.sk/gif/zajici-kralici/gif-bestpage-sk-71.gif

yetti
.... jé Maru a já zrovinka zrušil dočasně ohniště Šklebící se Budu totiž dělat super gril. No alespoň bude mít Máša na chvilku hračky .... pošly je tedy Šklebící se Šklebící se Šklebící se Pff ..... teď mi došlo, že bych pak přišel o své relaksační posekáníčko ..... no to nevim, zatím to mám jako odreagovačku při západu slunce .... a hlavně nikoho při tom nemusim, vlastně ani nemůžu, poslouchat Úsměv

Admin_Radek
Že bude stávka řidičů autobusu, to jsem někde četl, ale že bude i stávka karavanistů v psaní na KK50.cz, to jsem zjistil až probíhala druhý den Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Radku, my jsme se vrátili z našich latifundií, máme zryto (kypřičem z Lidlu), zaseto, okopané jahody, spáleny suché větve a prořezány další stromy a jsem jakási celá zničená..... Sedím u PC a jedním okem koukám na TV na Columba a popíjím pampeliškový čaj.......Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3