04.05.2025 08:53
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Robert
Miloši, jak ty to děláš, že jsou všechny stromy v lese do 7cm průměru? Zamračený

stemi
Roberte nezlob se alejc neřeknu..totˇ mé Kerské tajemství. Apropó tyjs mě taky nechtěl vyzradit na co ftamtěch severskejch fjordech chytáš oný vobrofský Tresky. Álejc už mám vobjednanej tůdlencten bazmek a to by bylo aby nebylo, potemto se z tého fšeho už asi zblázním Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
kladkostroj-vyprostovaci-2t-2-zuby-mar-pol-4.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

vondracek
Je to Miloši krásný kousek nářadí a má ještě krásnější název a to "hupcuk". To se ti budou ty zavěšené kmínky o průměru do sedmi centimetrů podtrhávat! Jupííí.. Šklebící se Šklebící se

Robert
Tento nástroj není kdejaký bazmek, ale hupcuk. Pff Mám doma řetězový i lanový.

yetti
...... dobrý to počin ..... taky hodlám koupit, jen do 3,2t a s lanem 25m .... asi zvolím TIRFOR Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Nepotřebuju přibližovat jen kósek potáhn out..
Hub nebo zug mě je to fuk, hlavně že sem nakonec doma ve stodole pod vypuštěnou vzducholodí a napuštěnou ponorkou našel. Alejc podívejmese, nakonec nechaj starýho dedecka úsilovně přemejšlet, fpolesí se dřít a škodolibje pak se posmívat jak mu to nendééé.Mrknutí

Tákže z nálezovýho stavu jí prubnu ze fšeho nejdříf, živje to vidím jak pařezí bude lítat jak zuby z huby, sílu to má totiž jak kerskej pivoj a tak fšelijací tu koumesové jestlipa víte jak tůdlencta archajická, primitivně historická páka vůbec funguje ??? Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2018-02-05-1346_1.jpg

Upravil/a stemi dne 05.02.2018 15:58

Admin_Radek
To vypadá jako ta věc, co se s ní zvedalo prase, aby se mohlo rozbourat.

https://www.youtu...ac4opSj99Y
Upravil/a Admin_Radek dne 05.02.2018 22:36
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Tak takový řetízkový hupcuk jsem si vyrobil na přitahování přívěsu KAPR k autu a k následnému připojení do soupravy. Weltbummler má více, jak dvojnásobnou hmotnost (500 : 1200), tak ten připojuji pomocí zapřahacího přípravku (fórychtunku), který jsem si vyrobil taky sám, jak jinak. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
..... no vidíš Miloši, teď už nemusíš číhat kdy to samo spadne Úsměv ..... ořetězuješ, zaháčkuješ, lehce se opřeš, strom se otočí a huž to padá ..... hlavně to nedrž v ruce až poletí kmínek důle. Jestli najdu ten hák přidělám tam horolezeckou smyčku a dovezu ti ho .... je to lehoučké a bezpečnější a navíc si uděláš delší sochor a tím pádem větší páku ..... něco vo tom z prakse vím Šklebící se

jinak je nádherně jasno a nádherně mrzne .... ranní procházka byla fajná Úsměv

stemi
Fšem vám díky za rady, nabídky a návody...gdo má Ńůtna v hlavje poradí si hravje, huš ta první souška profukuje komínem Šklebící se
Upravil/a stemi dne 06.02.2018 16:55

yetti
Včera jedna kamarádka zaparkovala u nás v ulici po žensky tak, že šlo kolem projet jen osobákem. Jsme na konci světa, ale i tady se odhrnuje traktorem sníh. Hovíme si tak v sauně, když byl slyšet traktor, pak troubení a nešlo to jinak, než že se musí dojít uhnout. Jezdí tady s tím jeden manuálně šikovnej, ale trošku jednoduchej maník ..... báli jsme se aby jí auto neodhrnul Úsměv ..... tak tedy vyrazila a naštěstí jsme jí vnutili alespoň rozvernej župánek, přeci jen ty nízké pudy .... jen jsme slyšeli z dálky neskutečnej řev a pak to utichalo a nakonec bylo slyšet jak traktor jede a Léňa se vrátila do sauny. Využila proti raplovi a jeho spolucestujícímu Otíkovi svůj obdařený hlubotý dekolt, ladná bosá nožka v opravdu vysokém rozparku, rozpuštěné mokré vlasy a málem prý vypadli z traktoru a už to nebyl takovej problém a skoro by jí to auto i ometli a umyli kdyby trošku chtěla .... no, já musím parkovat řádně, bo nemám ty správný zbraně Úsměv

..... ale už mám sbaleno a ještě tady v kolbence něco málo podělám a prchám na pár dní pracovně do Alp za sněhem .... tedy opravdu pořádnou várkou sněhu .... to bude přesčasů Šklebící se Šklebící se
Upravil/a yetti dne 08.02.2018 06:38

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... no, já musím parkovat řádně, bo nemám ty správný zbraně Úsměv

Radku, to já takííí .... best-smiley.com/smajlici/radost-smich/smajlici-gify-106.gif
Apropó, neporadíte mi někdo co se "skajpem", když se mi nechce připojit ? U ikony se mi motá další malinká tm. modrá ikonka a už několik dní to píše "připojuji se". Nejde mi "četovat", ale volat kupodivu ano. Veškerý nastavení jsem prošla a nic jsem neobjevila, a možná to začalo tím, že se mi zaktualizoval a sám nastavil jakýsi "robot" a já ho nevím jak odstranila ? MrknutíŠklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 08.02.2018 09:00

Admin_Radek
Odinstalovat a znovu nainstalovat. Když to nepomůže, tak teprve řešit.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
Maruško to je divný, kdyby ti zablokovali kecání, to bych pochopil Šklebící se Šklebící se, ale psaní? Že ty píšeš dýl jak mluvíš ? Šklebící se Šklebící se ..... na to sou holka normy Úsměv .... to byl ftip Úsměv

Jarda a Maru
Šklebící seŠklebící se Radkové oba, dík, sem si to taky tak nějak myslela. Měla jsem ho hlavně kvůli (malým) vnoučatům a ta už o to nestojí a s kamarádkama (a s kamarádama) jsem na "wocapu". Takže odinstalovat !, beztak to jen "zabírá místo".... že ? Šklebící seŠklebící se

yetti
BINGO Šklebící se .... schválně kolikrát si mi psala nebo volala přes Skype? Ha? Ani jednou, tak to nepotřebuješ Šklebící se Šklebící se .... ale teď už papa, prchám na vrchol .... na WhatsAppu asi omezeně budu, jináč ne Úsměv

Robert
Stejná situace byla i u nás. Odinstaloval jsem to a znovu stáhl. a to , prosím - 7x. Nakonec se dílo podařilo, ale není to ono, lže.

yetti
odešla mi v OA 2 roky nová startovací baterka Varta a zlobí mi žhavení, kdy nežhaví spolehlivě kdy má, ale kdy chce tak dnes jedu vyměnit baterku a předělat automatické žhavení na manuální .... a protože to budu páchat za Vimperkem, beru běžky a čelofku a pokud to stihnu rozumně, vyzkouším na Kvildě jak moc jsem zregeneroval .... příští víken namontuju novej bufík na ohřev motoru a pak hurá na týdenní zimní výpravu s prckama po Šumavě a po Alpách Šklebící se Úsměv

stemi
zlobí mi žhavení, kdy nežhaví spolehlivě kdy má, ale kdy chce tak dnes jedu vyměnit baterku.

Nalej tam naší zázračnou Kerku, vobsahuje totiž dnes toliko vyhledávanýho lítija co maj moderní Li-jónky a budeš ešče dlóho svítit uvidíš.Šklebící se
Vobčas hlavně teď v zimně přímo vod baráku k Pramenu jezdím nejen napíívo, álejc i pro minerálku a vedle do putyky tomám už jen pár kroků.
Atofšechno rentyjérsky zadara, to dyž je zima a kolmo semi zrovna móc nechce He
https://youtu.be/...
Upravil/a stemi dne 13.02.2018 06:03

yetti
Miloši takovej modrej pramen ti závidím, ale zatím to dávám bez něj Šklebící se Úsměv ..... jinak baterka je už nová a sem z ní nabitý i já. To žhavení si dělá co chce, protože je venku bufík a tím pádem i teplotní čidlo a novej bufík bude za týden, tak by to prý pak mělo fungovat normálně .... nu uvidíme .... zatím je spíše jaro, tak to je v pohodě a tento víkend výjimečně nikam nejedeme s obytkou .... tedy možná Úsměv
Upravil/a yetti dne 13.02.2018 13:31

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?