04.05.2025 03:26
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
..... že nemám televizi několik let protože je to dle mého totální nesmysl a řízené oblbovadlo a nemám a nechci mít čas se tý krabici věnovat asi většinou víte ..... tak teď vtipná příhoda. Sem vyhrál první cenu v tombole a to byla mega obrovská televize. Rovnou jsem ji daroval. Jenže v tom spěchu kamarádce co šla kolem ze záchoda a na báru jsem zjistil, že má stejnej pohled na televizi jako já, jen k tomu dozrála o 7 let dříve než já ..... a tak se jí snažíme celou neděli udat a světe div se, zadarmo ji nelze udat. Kamarádi pracující v neziskovkách ji nechtějí, protože nemohou. No asi ji odvezeme někam do dětského domova a snad nás s ní nevyhodí. Pak už zbývá ji darovat do košíčku na almužnu v kostele Šklebící se

Jinak lidí co by ji hamoužně chtěli domu by se našlo přehršel, ale když už to má udělat někomu radost, tak ať to jsou alespoň děti, co maj ten život nespravedlivější. Kvůli pohádkám Úsměv

.... a jinak ten karavanismus v zimě a na sněhu je famózní, škoda že to většina lidí nepozná. Dnes napadlo cca 5 cm a stále se sype. Bylo by hezké mít bílé vánoce.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Ty jo, to je jako bych já vyhrál na rok veganské menu Šklebící se
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
yetti napsal:

..... Sem vyhrál první cenu v tombole a to byla mega obrovská televize. Rovnou jsem ji daroval. Úsměv

Radku, to mně připomnělo, že můj tatínek kdysi v dávnověku v roce 1959 vyhrál taky televizi tehdy ve fabrice jako 1. cenu za zlepšovací návrh . Protože už tehdy měl ten stejný názor jako ty, nezaváhal ani na okamžik a hned ji vyměnil za ledničku (už tehdy s mrazáčkem bez dvířek), kterou jako druhou cenu obdržel nějaký jeho kolega. Šklebící se A tak jsme byli první v Borovině, kdo měl ledničku a maminka ji používala (bez jediné závady) až do roku 2000. Úsměv
A stejnou dobu prala v pračce v takové té s porcelánovým šnekem, jak se do ní musela ohřát voda ... Pamatujete ji něgdo ? Šklebící seŠklebící se

Robert
Tu pračku měli Hanky rodiče. Já z ní později získal motor, měl 2800 ot/min a použil ho na zahradní sekačku. Protože se tenkrát ještě nepoužívaly "kurvítka", sloužil ještě dalších 30 let. Úsměv

yetti
..... přátelé, tak mám stále problém s fungl novou televizi Samsung s uhlopříčkou 110cm v ceně za 12000,- kč - nelze ji udat zadarmo. Ti co by ji chtěli mít ji nemohou mít kvůli byrokracii a nebo mají televize vyřešené .... a lidi co ji chtějí domu (i koupit) by mi neudělali radost ..... já to věděl, že mi ty televize ničí život. Dneska udělat někomu radost je takřka nadlidský výkon. Zítra mi dají vědět z Hospice a pokud budou i oni ofrňovat nos hodím ji do karavanu a odvezu to bez keců z parcely a daruju prvnímu bezdomovcovi ať má alespoň něco pod hlavu ..... křáp placatej vobrovskej ještě zabalenej Smutný

stemi
Hele Radku bych to bral a povjesil jí v lese zvířátkům jako atrakci..to by ftom byl čert aby jí nakonec něgdo neukrad Zamračený
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
tak sem tu mrchu udal - školní družina nepohrdla Úsměv .... tyhle zpestření mi byl čert dlužnej, ale zasejc máme o čem karavanisticky psát ..... za to může ta ne-aktuální anketa. Do karavanu by se sice vešla, ale Hanka by mušela zůstat venku na nárazníku Šklebící se

Admin_Radek
Dyť je plochá (TV), vlezly by tam obě.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Fčéra se ukázal i Mikeš..mrknul na to a tak jsem mu taky vobjednal. Jen ta pjena nebyla mléčná, ale pivní, tož tak Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2017-12-22-1325.jpg 2017-12-22-1324.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Robert
Koupili jsme si do dveří karavanu síť proti hmyzu. https://www.bestb...gJ6nvD_BwE Z celkového rozměru 2x1m je třeba ostříhat boky a spodek na míru dveří. Protože se síťka přidělává samolepícími suchými zipy, které na vnitřní tapetě bydlíku nedrží, na vrchní části jsem ušil "tunel", navlékl na lať a tu zavěšuji na držáky nad dveřmi. Boční suháče jsem upravil tak, že jsem je lepidlem přilepil na pásky překližky a ty přišrouboval kolem dveří. Takže z původního výrobku zatím zbylo jen lemování "dělící roviny", v kterém jsou umístěny magnety.

Po první sezoně se síť od prostředních kalounů s magnety začala párat, přišití nebylo možné, takže jsem musel i tento poslední původní kaloun nahradit jiným. Furt ještě zbývá ze zakoupeného výrobku síť a magnety. Když jsem tyto ale přemístil do nového kalounu v dělící rovině, některé již nešly zacvaknout a bylo nutno je přilepit. Je to opravdu výrobek k nezaplacení. NaštvanýNaštvaný

Jarda a Maru
Roberte, díky za tip, už jsem nám i synovi sítě objednala. My jsme ji totiž chtěli a čekali, až je budou mít v Lidlu. Tak doufám, že snad něco vydrží, když ji budeme používat jen několikrát za sezonu ...... www.celysvet.cz/skin/smile/s1826.gif

Admin_Radek
Roberte, to jsou výrobky pro důchodce. Svými plánovanými poruchami rozvíjí představivost a procvičují mozek (přemýšlení jak opravit), dále jemnou motoriku (šití) a konečně písemný projev a využití moderních technologií (příspěvek na KK50+). Tobě to připadá jako zmetek, ale je to vysoce sofistikovaná zdravotní pomůcka, která umně využívá tzv. plánovaného zastarávání.

Teda jen z opatrnosti dodám, že to je jen nevinný vtípek bez toho, že bych chtěl, aby se někoho dotkl. To bych nerad.
Upravil/a Admin_Radek dne 07.01.2018 20:37

Robert
Radku, nejsu blbéé Šklebící se
Popsal jsem to tu pro případné zájemce, aby věděli, do čeho jdou. Nápad je to skvělý, provedení ovšem tragické. To žádný člověk, který se, byť na krátko, zúčastnil výrobního procesu, těžko chápe. A to jsem ve snaze být stručný, nepopsal všechny zkušenosti, ani opravy. Naštvaný

yetti
...... Úsměv Šklebící se

..... to mě zase štvou ty díry v Ementálu. A ten antimouchovej závěs jsem měl v bydlíku už při koupi, ale po dvou letech co jsem ho nepoužil je už dávno někde zrecyklovanej .... apropo, už jste někdo letos karavanil? Já o víkendu, tak snad nejsem jedinej.

Admin_Radek
Robert napsal:
Radku, nejsu blbéé Šklebící se

Nic takového si samozřejmě nemyslím. Ale nikdy nevim, jestli to moje répání nepřekročilo míru. A tu má navíc každý v jiné úrovni Úsměv.

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... apropo, už jste někdo letos karavanil? Já o víkendu, tak snad nejsem jedinej.

Já si zapíšu první letošní noc v bydlíkovi už koncem tohoto týdne. Máme cestu do Stověžaté a v noci se nám domů nebude chtít jet, tak zakaravaníme někde na nějakém sídlišti ....a už se móóc těším ... www.caravan24.cz/images/smiley/105.gif

yetti
tak jsem chtěl tento víkend umožnit karavanovat i mým milovaným PZ-ům, ale kašlík toho mladšího to nedovoluje. Silnice jsou víceméně v pohodě a tak lítám s karavanem všude (zatím jen dvakrát s řetězy) a to dokonce i se skútrem na nosiči. Jen mi odešel bufík na ohřev motoru pro chladné starty a nedaří se mi ho oživit ..... zatracená elektronika (řídící jednotka). Jak by bylo prosté mít vše jen na kliku, ta elektronika je mor a časovaná bomba.

Jinak jsem si už nakreslil novou saunu a pozdě z jara se na to vrhnu. Zároveň se pokusím dotáhnout i tu cestovní saunu na káru a pak ji budu s sebou vozit a budeme se saunit v přírodě na cestách. Saunění mi dělá neskutečné labůžo a neumím se toho nabažit. Třeba včera to bylo super. Ani vodu nemusím vysekávat v ledu jaké je "jaro".

Maruško, myslím, že byste měli vyzkoušet nové bydlíkování i u nás na Šumavě. Úsměv .... tak to třeba někdy vyjde

Jarda a Maru
Radku, už se moc těším(e), ale musíš mi slíbit, že mě nebudeš vařit v kotli ani v sauně. Už jsme skoro ve Stověžaté a těžko se mi píše.. 😁😎😌😂

yetti
Maru tak tohle ti fakt neslíbím, naopak .... bude se ti to líbit uvidíš Úsměv
Povinné to samosebou není, ale věř že nevíš o co bys přišla .... někteří zde občaspíšící již ví a nikdo z nich nevypadal nespokojeně Úsměv

Jarda a Maru
Dobrá, já to teda beru, šéfe... Ale saunu neéé .. když už uvařit, tak já bych chtěla v tůdlenctom pekelným kotlíku ...

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/wp_0056421.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/wp_0056401.jpg[/img] is not a valid Image. .... Šklebící se Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2