05.05.2025 18:08
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
drbolovi
U nás napadlo tak 12 cm sněhu,jinak stromy krásně obalené,přesně ,jak to má Maru na fotce.-

yetti
u nás dnes přes noc poprašek, co nestojí za řeč natož o měření .... zprávy nesleduji, o sněhové kalamitě nevím .... Úsměv

.... asi budu muset s bydlíkem na víkend za zimou, tohle je už fakt trapné

http://soumar-sro.cz
Jaromir
I u nás v Polabí do rána napadlo asi 10 cm sněhu, tak že jsem měl ráno rozcvičku při vyklízení sněhu z chodníku a dvorka, ale jinak je to krásná zimní idilka. Horší to bude zítra, kdy musím hned po ránu jet do Práglu za prací a oni opět hlásí novou nadílku.

JosDosk
Ahoj. U nás napadlo asi 15 cm sněhu v průběhu 15 hodin, od včerejška od 15 hod do rána asi do 7 hod. Teplota mírně pod nulou. Tolik sněhu jsme tady měli v roce, a to ne na jeden zátah, kdy Jarek Nohavica složil tu svoji (vulgárně)žertovnou písničku, jak musí neustále odklízet sníh. Přikládám tři snímky z dneška 8:15 hod z naší slepé ulice (výhoda, sem si tak jen někdo netroufne, je tajně sledován nejméně deseti páry očí, co tady chce, ke komu jde), na prvním jsou dvě "moje" okna mého vdoveckého bytečku v RD nyní mé dcery, vlevo kuchyňka a vpravo obývákojídelna. Nad tím pravým oknem v I. patře je stejné okno, tam mám ložničku a teď zrovna tam sedím u PC a pokouším se o tento elaborát. Na prvním snímku výluka po spadlém domě při povodni 1997, letos výročí 20 let, v r. 2010 opět zde voda, ale v domě jen po kolena. Dodatečně jsem musel soubory zmenšit, snad už to bude dobré. Čáo, Pepa
Edit 11:30 A ještě jsem si taky upekl krásný kvasový chleba (v troubě).
JosDosk přiloženo následujícíobrázky:
100_2902-001.jpg 100_2901-001.jpg 100_2900-001_1.jpg

Upravil/a JosDosk dne 01.02.2017 11:31
Recesista a mystifikátor

JosDosk
A ještě jsem si upekl krásný kvasový chleba - v troubě, uhnětený robotem MUM 4405. K původnímu příspěvku už to nešlo přidat. Takže, čáo
Takže ne a ne a ne. Tu fotku asi neuvidíte, mořím se s tím dost dlouho, naprosto bez výsledku. Stejný postup, jako u zasněžené ulice, také jsem soubor zmenšil. Možná zítra.
Edit: Pikassa nějak blblo, nechal jsem to restartovat a nakonec je to tady.
JosDosk přiloženo následujícíobrázek:
100_2904-001.jpg

Upravil/a JosDosk dne 01.02.2017 13:22
Recesista a mystifikátor

jana a franta
Zbraslav hlásí krásný jarní deštíček, problém ale je, že na silnici se to změnilo na krásnou plochu na curling. Naštvaný

Jarda a Maru
U nás v noci připadl nějakej cenťáček sněhu a teď je kolem O °C.... Chudák skřivánek, dneska už by měl vrznout i kdyby měl zmrznout.....www.celysvet.cz/skin/smile/s7927.gif

Najf Fanda a Jarka
U nás na sídlišti se tohle objevilo do rána. Chlapci šli z baru.
Najf Fanda a Jarka přiloženo následujícíobrázky:
4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg

Upravil/a Najf Fanda a Jarka dne 05.02.2017 08:57

Jarda a Maru
Jak je u vás doma ? Tentokrát nikdo nepeče kachničku ?? My jsme měli k obědu bramborové knedle plněné pro Jarka škvarkama a pro mě uzeným a zelí.....www.caravan24.cz/images/smiley/yummy.gif
A je nad nulou a všechna ta bílá nádhera taje, všude louže a líbí se to hlavně kosákovi.... http://kubaklara....I_1959.jpg www.caravan24.cz/images/smiley/105.gif

Admin_Radek
Do Fandova příspěvku jsem vložil fotky, co mi poslal.

Já jsem měl dnes pracovní den. V karavanu jsem ráno zatopil, pak jsem doma ořezal na míru novou matraci, v karavanu zdvojil lamely na roštu postele a nainstaloval je tak, aby bylo možné měnit tuhost jednotlivých lamel, nainstaloval dvě 12V zásuvky a 2 USB, natahal kabely na napájení TV a satelitu na 12V, nalepil IR senzor na ovládání satelitu, demontoval původní nefunkční světýlka ze skříně a nainstaloval nové z Lidlu s IR senzorem, nalepil háčky na ručník a utěrku a zítra jdu pokračovat Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj.Radku, mi se osvědčilo ještě ty nalepené háčky pojistit dobře vypadajícím vrutem s kuželovitou zapuštěnou hlavou, aby nebyl jako pěst na oko, prům. 3 (mm), délka asi 15. K tomu jsem přistoupil poté, co se začaly háčky asi po dvou letech odlepovat v důsledku vysokých letních teplot. Jen tak na okraj, jen doporučuju, až začnou háčky padat. Ale jsou možná i jiná, lepší řešení. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 06.02.2017 14:09
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, díky, ale mně by to vrut poněkud hyzdil. Budu věřit, že lepící páska lepí Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Dá se to udělat tak, že nikoho nenapadne, že tam nějaký vrut je. Ale dobrá, kdo má lepší způsob, ať jej použije. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Jestli lepší způsob mám, to bych netvrdil Šklebící se. Jen budu důvěřivý a budu věřit lepidlu Úsměv. Až to upadne, přišroubuju vrutem a budu si říkat, že komu není rady, tomu není pomoci Šklebící se

stemi
Jen hřej a plápolej https://youtu.be/... Pff

Jarda a Maru
Nějak to tu s příspěvkama vázne......Že by byli všichni na zimní dovolené ? U nás už je ve vzduchu cítit jaro...... Tak kde jste všichni ?? smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-167.gif
Kurňa, Jirko, kde seéééš ?????? smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-148.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 09.02.2017 12:44

Jirka a Jarka
No Maru, tadyyyyyy. Co někteří makají na karavanech, tak my byli máčet tělíčka v Mederu na pět dní a nemělo to chybu. Jeli jsme vláčkem byla to pohodička.www.celysvet.cz/skin/smile/s8596.gif

Admin_Radek
Flákači jedni.... To já mám dnes na bydlíku zabudován místo vyhořelého světelného řetězu nový 5m LED pásek nad celým sezením. Svítil hodně, tak jsem mu přidal i stmívač.

Jirka a Jarka
Tak kamaráde,Vyděšený my se neflákali my plavali.Šklebící se

Admin_Radek
Já vám nenadávám...............já závidím Šklebící se Naštvaný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4