05.05.2025 16:24
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
drbolovi
Mrzne,mrzne, až to praští, je nyní - 12 ,na sluníčku je ale fajn

Jaromir
U nás je nyní -4°C a sluníčko se marně snaží prorazit svými paprsky smogové mraky, aby nás trochu ohřálo po nočním mrazu -11°C. Už aby bylo jaro.

yetti
Slunce, snih, zima tak akorat, podminky ze lepsi uz to fakt nejde .... Alpy Miluju

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
U nás se trochu oteplilo... Včera bylo -16,6 a dneska jen -12,4 °C. A co je hlavní, ráno už zpívají ptáci a cukrují hrdličky. Tak to už se snad jaro blíží .....[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/Na_jare_rostou_kocicky.jpg[/img] is not a valid Image.......smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-127.gif

Admin_Radek
Maru, to jsou teda hice Šklebící se. Jasně, že se jaro blíží, ale ještě dva měsíce se blížit bude.

A víš, jak poznáš jaro? No přeci až bude mít admin svátek, je jaro tady Úsměv
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... Alpy Miluju

Bodejť néé.... a taky Himalááje, žéé ..... [img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/imagesKX72USPV.jpg[/img] is not a valid Image.

Jana a Petr Maixnerovi
Nežijete v jiném státě? :-D Ve dne u nás v Děčíně 1,5 nad nulou. Teď ve 20:26 už je to lepší -6.

JosDosk
Ahoj. Jak je u nás doma mohu napsat - ráno -9°C, teď -3,5°C. A v noci dost dobrá mlha, ale ještě ne až ukrutná. Dělal jsem šoféra a vozil svoje "děcka" na (19:00), a pak z plesu (~03:30 hod.) Mohu napsat i jak bylo v KM, po konzultaci s Vlaďkou. Tam k tomu všemu přibyl ještě nádherný poprašek sněhu. Ale příštích pět dnů, do pátku, mohu napsat jen jak je v nemocnici v PR, pokud bych měl přístup k interfernetu. Budou se mi pokoušet trochu poopravit mé bolestivě chodící nohy infuzemi (tedy kapačkami). Takže si alespoň na tuto dobu oddychnete od mých stupidních románů, které by měly býti ode mne zvány příspěvky do fóra. Ale když se taky počítají? Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, tak ať Ti ty infuze vyjdou a pomůžou. Snad bude přerovská nemocnice ve Tvém případě jako Lurdy Šklebící se

Už se těším, až s Váma vyrazíme na jaře do Mostkovic nebo do Luhačovic. Doufám, že se tam s tou naší novou obludou vytočím.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj, Vlaďka na ty Mostkovice nemá dobré vzpomínky. Nějak si tam vyvrtla levé koleno v těch nekonečných okopech, které zůstaly po stanech, tedy spíš po nezodpovědných stanařích. Od té doby marodí. Teď Vlaďka chodí každý týden na injekce přímo do kolen mezi chrupavky, snad to k něčemu bude. Za našich mladých let vždy platilo, že ten, kdo stružky vykopá, tak je pak před odjezdem zase zapraví, rovněž tak u zakopávání kola na jedné straně karavanu. V současné době ale každý uteče od svých výkopů jak pes od svého ho*na a je to na zlomení nohy. Mně by se Mostkovice vždy líbily, je to od nás 25 km, snad Vlaďku přesvědčím, zajedu vždy pro ni do KM, doma připojíme karavan a za 1/2 hod jsme v kempu. Teď by tam měly být v provozu nové záchody, přilepené na lokál a spol. místnost restaurace, vchod ale zvenku, sprchovat se můžeme u karavanu, takže žádné trasy po kempu (jen do hospody a zpět, tj. 40 m celkem). Šéf hospody si mně pamatuje z doby, kdy jsme tam jezdívali s Kaprem s děckama a Vojtěškou, dokonce jsem jim tam opravoval i nějaké chladicí zařízení, když jsem byl ještě profesně činný a OSVČ. Dokonce mi vloni nabídl, že si vodu do karavanu mohu brát od nich, z restaurace, taky kousek. Já mám naštěstí kolena v pořádku, jen periferní nervy v nohou v háji. (Co je lepší?) Ale Vlaďka sama od sebe řekla, že by chtěla jet do Luhačovic, Koryčany byl také její nápad. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, je to jedno, Mostkovice, Luhačovice, Koryčany. Všude dobře, v karavanu nejlíp Úsměv.

drbolovi
Do výjezdů je ještě čas- ted právě -4 ,ale už se připravujem,slevová karta CCI už je na cestě- termály se blíží

Jarda a Maru
Já jsem dneska nevařila, na oběd jsme využili dceřin vánoční dárek - poukázku do restaurace na Zámku v Dukovanech ....a chutnalo nám...... A tak jsem dokončila fotoknihu z Happy foto a ze 64 stran tam mám i 7 stran fotek ze společných výjezdů ... A tak vám trochu osvěžím vzpomínky na Želiv i na Vyskytnou.... a trochu naladím na Litomyšl....... už se těšíte ???? smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-223.gif

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_5682.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_0532.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_0636.jpg[/img] is not a valid Image...... smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-223.gif

Jirka a Jarka
No MARU, to jsou tak zvané startovací fotky.Vyděšený
Pěkně jsi nás nastartovala,ale brzdí nás ten bordel co je na zemi, který padá ze shora.Mrknutí

yetti
Jirka a Jarka napsal:

....brzdí nás ten bordel co je na zemi, který padá ze shora.Mrknutí

poslušně hlásím, že jsem ten bordel na zemi testoval i u sósedů a musím tě Jirko vopravit - nebrzdí ale klouže jak sviňa. Přijel jsem domu v sobotu večer a v neděli si vzal běžky a vyrazil s Hankou pro změnu do Rakouska na Schöneben .... a co Vám budu povídat, to počasí azurové bylo naprosto DeLukse. Venku je černočerná tma a zima, ale snad se mozol opět ukáže.

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Ahoj všici u nás bílá čepice pomalu vymrzá dneska jsme přikryti smogovým deklem, tak že sluníčko asi neuvidíme a teplota také nic moc stále mrzne -8°C, raději nevylézat ven.

drbolovi
U nás sice jen - 4,ale zataženo -pocitově větší zima a tak jsme také zalezlí doma.

Jirka a Jarka
Radku, já vím,že jsi celoroční sportovec fandíme Ti. My máme nejradši jaro,léto a ten podzim už méně, ale ta zima to trpím.
Na hory jsme jezdili, naposled vloni letos konec. HI HISmutný Teplo je teplo.

Trdelnici
Jirka a Jarka napsal:

Radku, já vím,že jsi celoroční sportovec fandíme Ti. My máme nejradši jaro,léto a ten podzim už méně, ale ta zima to trpím.
Na hory jsme jezdili, naposled vloni letos konec. HI HISmutný Teplo je teplo.

Jirko, ale taková zima když se vydaří...... to je nádhera. Když svítí sluníčko a vše se třpytí, to léto nedokáže ÚsměvMrknutí a buď rád, že je zima, alespoň si trochu odpočineme a máme se zase na co těšit - na jaro a na první výjezd. Tak buď trpělivý.....

Jirka a Jarka
Dano,já vím ta potvora zima má své kouzlo,ale já už mám radši teplo a hlavně se těšíme až se zase sejdeme.Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6