... jsem opíchanej důchodce, nevím ouplně jestli šťastnej ...
Ale Fando, jednou sis ji vybral ....
Miloši,
ty čísla uvádí kdo? A je stejnej metr počítání? A pokud ano, což pochybuju, tak se třeba na podzim o volbách spoustě lidem rozsvítí .... a pak třeba nebudou řídit zdravotní záležitosti obžalovaní zahraniční politici ale budou to řešit zkušení profesionálové ... a pokud ne, je možné, že další grafy budou o počtu lidí, kteří umřeli hlady, protože nebude nikdo, kdo by pracoval a generoval daně a zisk
... sorry za tohle politické rýpnutí, ale je mi z toho fakt na blití ... prostě hnus velebnosti
Njn, de vo to, jestli a zda-li ti naši hygienici a statistici nebo gdo to sčítá, umí vůbec počítat, bo jak si jinak vysvětlit, že ta naše malá zemička je pořád "na špici" a kde se pořád berou ty desítky tisíc denně nakažených, když je prakticky všechno od podzimu zavřené a teď i testy ve fabrikách a úřadech ukázaly nula nula nic....
... tak se třeba na podzim o volbách spoustě lidem rozsvítí ....
Rozsvítí nebo nerozsvítí.... co je nám to platný, když se musíme dívat na všechny světový strany, co na to kdo řekne ... Já nejraději koukám na jih a mou jižní zahrádku, když mi na záhonech všechno pěkně roste a kvete trávník ...
[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC06639.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak už očkují i "dorost". Já jdu na první dávku v pondělí a na druhou koncem června. Jsem zvědavý, jestli budu moct pak někam do zahraničí. Nemám pocit, že bych to očkování potřeboval, ale myslím, že kdo ho nebude mít, bude muset čumákovat doma 😳.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
No snad ano. Mně by pro letošek stačilo to, co je už domluvené - D, At, Sk, Hu, Pl. Jen nevím, jak to bude s děckama. Ty očkovat zatím nebudou, tak asi budeme muset mít testy. Rád bych letos někam vyrazil, už loni jsme chtěli do PL, letos to snad vyjde. A raky chci na termály a na motorce na Slovensko.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
Tak my jsme rozhodnuti vyrazit do Hrvatska https://www.mzv.c...anici.html... na kartu ACSI, hlavně si odpočinout a hlavně než se to zase změní...
Cituji: "VÝJIMKA PRO OČKOVANÉ OSOBY PŘI NÁVRATU ZE ZEMÍ S VYSOKÝM RIZIKEM NÁKAZY :
Osoby, kterým byl Českou republikou, Chorvatskem, Maďarskem, Spolkovou republikou Německo, Polskou republikou, Rakouskou republikou, Slovenskou republikou nebo Slovinskou republikou vystaven národní certifikát o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19, a u kterého uplynulo i) v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku nejméně 22 dní ale ne více než 3 měsíce od aplikace první dávky očkovací látky, ii) v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku a v případě aplikace druhé dávky očkovací látky ne více než 9 měsíců od aplikace první dávky očkovací látky, iii) v případě jednodávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku nejméně 14 dní ale ne více než 9 měsíců od aplikace dávky očkovací látky, (dále jen „očkované osoby“), před svým návratem do ČR ze zemí s vysokým rizikem nákazy pouze vyplňují příjezdový formulář. Osoby jsou povinny certifikát o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19 předložit při hraniční nebo pobytové kontrole. Národní certifikát musí být vystaven v anglickém jazyce a jeho vzor musí být zveřejněn na internetových stránkách Ministerstva zdravotnictví.