02.05.2025 07:17
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [12]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Připomínky, náměty
merfan
Pošlu, jen ho nemůžu najít Šklebící se. Možná ho má někde uschovaný Miloš. Uvidíme, jestli ho tam vůbec budou ostatní chtít Mrknutí

JosDosk
RadekH - cituji: "testeři sice testují, ale nepřipomínkují" konec citátu
Ahoj, testoval jsem, testoval, ale myslel jsem, že bude prostor na sdělení testovacích poznatků. A nejednou to jede na plný pecky. Ale myslel jsem si předem, že by to tak mohlo být, tak, jak to je - co se týče nastaveného vzhledu hlavně a i všeho ostatního. Za mne "dobrý", líbí, nemám žádných připomínek. Jo, a ještě, co je to "Shoutbox", slovník toto slovo nezná, myslím anglický slovník. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
Stránky super, veliká pochvala. Nevím jestli to lze, ale ty ikony jako Rajče , původní odkaz atd aby se otvírali defaultně na nové záložce? Mrknutí

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Ahoj Yetti, dík za pochvalu.
Odkazy na rozcestník, Rajče a na Blueforum se teď otevírají v další záložce.

yetti
Admin_Radek napsal:

Ahoj Yetti, dík za pochvalu.
Odkazy na rozcestník, Rajče a na Blueforum se teď otevírají v další záložce.

Super :-) .....dekuju

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Radku, prosím tě, smajlíci mně vkládat jdou, ale nevím si rady s fotkama...
Obojí vkládám přes "zobrazí obrázek z dané URL"....
bestpage.sk/gif/zvirata/gif-bestpage-sk-815.gif
[img]http://img18.rajce.idnes.cz/d1801/13/13313/13313425_a0922e8b5c016da6dc6c6b0c45c1e331/images/IMG_0559.jpg?ver=0[/img]
[img]http://smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-83.gif[/img] is not a valid Image.

Jarda a Maru
A teď s tím navíc bojuju, protože vůbec nevidím celý "výsledek své práce"... ?? Zřejmě je zde "málo místa" a ty to asi "uvidíš"...Zamračený

JosDosk
Ahoj, já se mohu k anglickým názvům přiblížit čímkoliv, ne jen myší (pozn.: úplně všechno jsem tedy nezkoušel), a vůbec nic se nezmění. Jarda a Maru asi mají daleko chytřejší PC. Ale už to lepší nebude, jsem s tím naprosto smířen. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Maru, kouknu na to, psal mi i Robert. Teď jsem v práci a z mobilu toho moc nevyzkouším. A odpoledne jsem si dovolil jít po dlouhé době do kina, tak nejdřív pozdě večer.

Jarda a Maru
Jé, Radku, díky a kina si užij (co to jé kino ?? Šklebící se). Já zase taky odjíždím do Brna...Úsměv
Upravil/a Jarda a Maru dne 09.11.2016 17:05

Robert
Radek je koumák. Přestože je v kině, nedá mu to a myslí na odstranění našich problémů s novým webem. Takže mi z mobilu napsal, kde je zakopaný pes při vkládání fotek (to si toho kina asi moc neužívá). A sice: při vložení adresy fotky je třeba na konci smazat vse, co je za jpg počinaje otaznikem. A ono to funguje. Ve vlákně o počasí v článku 6 ze včerejška jsem cvičně vložil historicky první fotku na tomto webu.

Kecám, Radek byl rychlejší.

Admin_Radek
Ahoj, musim dementovat. Kino je super. Ale na tu věc přišel můj kamarád, který má nade mnou supervizi. Já jsem to jen odzkoušel. Vždyť jsem Vám už psal, že jsem jen krok před Vámi Úsměv.

Jarda a Maru
Roberte, máte tam u vás krásně "bílo" a s těma fotkama to musím hned zkusit....[img]http://img18.rajce.idnes.cz/d1801/13/13313/13313425_a0922e8b5c016da6dc6c6b0c45c1e331/images/IMG_0559.jpg[/img] is not a valid Image.
Hurááá, jsem "historicky druhá"....A jestlipak poznáte, odkud je ta fotka ??.....smileys.cz/smiles/stredni-smajlici/smileys-cz-33.gif

Jarda a Maru
Ahoj Radku, můžu mít ještě jeden dotaz ? Napadlo mě, když budou všichni nově pihlášení psát hodně příspěvků , tak bychom měli aspoň trochu stanovit pravidla kam co psát, abychom se v tom našli a nezaplevovali vlákna nebo naopak nezakládali duplicitní ..
Co budeme psát do "ČLÁNKŮ", kde už jsou dva příspěvky od Pepy, a jsou spíš technického rázu. My ostatní tam budeme psát ještě třeba i články z cest, různé příhody a zážitky... a přitom v "DISKUSNÍM Fóru" jsou vlákna "TECHNIKA" a "CESTOVÁNÍ" a ty budou prázdná ?
A ještě mám jeden dotaz, co je "GALERIE FOTEK" ? V té budou v budoucnu "ALBA-RAJČE" ?? ...... bestpage.cz/smiles/s3955.gif

vondracek
Jarda a Maru napsal:

Roberte, máte tam u vás krásně "bílo" a s těma fotkama to musím hned zkusit....[img]http://img18.rajce.idnes.cz/d1801/13/13313/13313425_a0922e8b5c016da6dc6c6b0c45c1e331/images/IMG_0559.jpg[/img] is not a valid Image.
Hurááá, jsem "historicky druhá"....A jestlipak poznáte, odkud je ta fotka ??.....[img]http://smileys.cz/smiles/stredni-smajlici/smileys-cz-33.gif[/img]

Maruš, to vypadá jako rybník u tábořiště Výskytná. Vyděšený

jana a franta
Radku, super, že ses toho ujal. Vypadá to moc pěkně, zatím se v tom potácíme, ale to se vylepší.
Fr. má potíže s pravou rukou, vypadá to na karpály, s myší vládne jen levou rukou, takže práce tady na PC je pro něj problém. Ale už se dokáže levačkou aspoń najíst. Ale nadále budeme zkoumat, co a jak tady.

Robert
Věc do diskuze: když třeba napíšu do "počasí", že je u nás tak a tak, bude čtenář vědět, o čem píšu? My starší členové (co už jsme doharcovali do čtvrtého fóra) víme, kde kdo bydlí, ale noví členové? Už jsem se ptal na minulém fóru nově přihlášených, jaké mají číslo bot (odkud jsou) a asi se budu ptát dál? Nestálo by za to, aby u avataru, třeba místo časového údaje registrace, byla nějak přibližná oblast působení člena? Cool

Admin_Radek
Jarda a Maru napsal:

Ahoj Radku, můžu mít ještě jeden dotaz ? Napadlo mě, když budou všichni nově pihlášení psát hodně příspěvků , tak bychom měli aspoň trochu stanovit pravidla kam co psát, abychom se v tom našli a nezaplevovali vlákna nebo naopak nezakládali duplicitní ..
Co budeme psát do "ČLÁNKŮ", kde už jsou dva příspěvky od Pepy, a jsou spíš technického rázu. My ostatní tam budeme psát ještě třeba i články z cest, různé příhody a zážitky... a přitom v "DISKUSNÍM Fóru" jsou vlákna "TECHNIKA" a "CESTOVÁNÍ" a ty budou prázdná ?
A ještě mám jeden dotaz, co je "GALERIE FOTEK" ? V té budou v budoucnu "ALBA-RAJČE" ?? ...... bestpage.cz/smiles/s3955.gif

Maru, vydrž Úsměv. Nejdřív jsem chtěl rozjet stránky s diskusí, články a fotogalerii budu řešit v následujících týdnech. Sem tam se ještě musím objevit i v práci Šklebící se (ještě 22 let).

Ale co se týká diskuse a zakládání vláken- když klikneš na Diskusní fórum, dojdeš do rozdělovníku, kde podle tématu vybereš, kde vlákno založit. Na hlavní straně se zobrazuje jen 15 vláken s nejnovějším příspěvkem. A nebojte se nová vlákna zakládat. Je to tu přehlednější a dá se vyhledávat, takže to nemusíme držet kvůli přehlednosti na nějakém počtu vláken jako Miloš na blueforu. Naopak, byl bych radši, kdyby tu nebylo jen 10 nekonečných témat.

Jarda a Maru
Odpovídám Radkovi i Robertovi... Já jsem mezitím založila nové vlákno, jak už kdysi chtěla Eva Drbolová... "Něco o nás", kde by noví členové se mohli trochu představit a nic jim ani nám všem původním nebrání v tom, napsat aspoň přibližné místo bydliště a třeba ročník narození do svého profilu... Cool

RadekH
Přesně tak, bydliště je uvedeno v profilu, pokud si je uvedeš, stejně tak datum narození.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5