05.05.2025 08:21
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
vondracek
Venku pošmourno, +3°C, vítr lomcuje se vším všudy, zdravíčko se zvolna vrací...Šklebící se

Admin_Radek
To mě zase zdraví opustilo. 3 dny jsem ležel a furt mi není dobře. Komu by taky bylo, s horečkou v práci Úsměv. Ale od zítra jsem si vzal volno, takže přes den paralen, večer slivovice a to by bylo aby nebylo.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Robert
A máme to za sebou, hurá Smutný. Po ránu se vítr uklidnil, zamračeno zůstává a je nad nulou, takže dost dobrý. A hlavně - prodlužují se nám dny, jde to správným směrem. bestpage.sk/gif/ohen-svetlo/gif-bestpage-sk-16.gif

Jarda a Maru
Čtu na internetu, jak sníh a déšť se sněhem komplikuje dopravu na Vysočině... a u nás svítí sluníčko a jsou skoro 4 °C... Tak doufám, že to k nám a až do Maďar nedorazí.... Vyděšený

jirhav
Tišice -Kozly od rána poprchávalo,navečer přestalo a očekávají se námrazy.Dnes jsem po třech týdnech vyrazil do práce autem,řidičák je na 10 let,tak to bylo pohodlnější než na elkole,to si chvilku odpočine.Hlavně ten vítr si na Moravě nechte. Jirka Úsměv

JosDosk
Ahoj. Jen jsem sem nakouknul, ať vím, jak je u nás doma. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

drbolovi
U nás po ránu opravdu kosa -10,ale doma je teploučko

Admin_Radek
U nás je - 9. Protože mě pořád okupuje morybundus, tak ležím, i když zbytek rodiny se chystá na tradiční novoroční výstup na hanácké Montblank - Velký Kosíř (442 m nad mořem). Mrzí mě to, rád bych šel, ale pak bych se léčil další týden Vyděšený.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. U nás -5°C, večer (17:30) dost dobrá mlha, vezl jsem účastníky k silvestrovským oslavám k mladší dceři, pak mlha v noci ustoupila, za chvíli pojedu pro ně a už se na mne ta mlha zase chystá. Ale jednou, tak před více, jak třiceti lety, byla taková mlha, že jsem nevěděl, kde vlastně jsem, ujel jsem tak 800 m a zavezl jsem se štěstím montážní auto zpátky do garáže a vzal si náhr. volno, ještě jako zaměstnanec servisák chlazení. Čáo, Pepa
PS: Zapomínám se odhlašovat a to dosti často. Už to asi začíná.
Recesista a mystifikátor

Jaromir
Vítám Vás všeci v novém roce a přeji pohodový žívot. nám se půlnoční rachejtle ztrácely v mlze a ostával po nich jen dusivý čmoud, který se válel po ulici. ráno jsme se probrali do stejného počasí. Venku je -3° a nebe v nedohlednu.

Jarda a Maru
My jsme oslavili příchod nového roku v mlze, páře a teplé vodě +38 °C a venku -4 °C.

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_1530.jpg[/img] is not a valid Image.

Dnes po ránu jsou zase 4 pod nulou a mlha jak mlíko. V tý páře nad vodou jsme se málem ani neviděli....

Robert
Tady na horách je už třetí den bezmračno, modro, vzduch se nehne. Všechno bílé jinovatkou. Vypadá to tu jako v zimě, obzvlášť teploty jsou takové. Ráno -12°. Počkal jsem, až se trochu oteplí (na -10°) a vyšlápl si na zalesněný vrchol kopce, na kterém naše městečko leží (815m/m). Počítal jsem s tím, že tam budou další chodci, ale všude pusto. Tak jsem se zapsal do pamětní knihy jako letošní první návštěvník a pěkně v klídku si to užil. www.celysvet.cz/skin/smile/s12250.gif

Jana a Petr Maixnerovi
U nás v Děčíně konečně po několika dlouhých dnech vykouklo sluníčko a inverze se vytratila

yetti
cca 5 dní v naprosto úžasným počasí, Modroha, v noci mráz, přes den kolem nuly, možná trošku nad ..... nyní v práci, ledová sprcha, návrat do reality, ..... počasí stále výborný, ale to je z toho pozitivního asi tak všechno .... Smutný

http://soumar-sro.cz
Vera
V Práglu to vypadá že budeme stavět huhuláky sněhuláky Vyděšený

dagbartos
Ahojda, teď jsme přijeli z Mošonu. Od 27 parádní počasí, včera mlha a námraza. Dneska celou cestu padá a padá. Bylo tam fajn, kemp málo obsazený. Dáša a Luboš.

drbolovi
Dnes u nás napadlo tak asi 15 cm sněhu,je ale 1 ° nad nulou,tak to bude odpoledne tát- takže žádná idylka.
A co je s Maru? Myslím,že už by měli být z termálů doma a neozývá se

Robert
Maruška se asi někde snaží vydolovat karavan ze sněhu. www.celysvet.cz/skin/smile/s3227.gif
Včera tu měla bílá pokrývka 3cm, dnes 30. Musel jsem vyndat frézu. Ale teplota fajnová, těsně pod nulou a přestal padat. Smutný

JosDosk
Ahoj. Tak máme snížek bílý i u nás na Střední Hané, tedy přímo v Tróbkách. Zatím asi 3 cm, ale je bílo. Auto Mondeo jsem zavezl ráno do karosárny, už nemohu nadále pokrytecky překytovávat díry na lemech zadních blatníků a přelakovávat metalízou odstínu atlantická zeleň - předchozích 6 - 8 let. Na STK nejsou úplně blbí, ale neříkali nic, (vždy jen drobná koroze karoserie), neboť nevěděli, co ta metalíza atlantická zeleň skrývá. A to jsem v pondělí jsem umyl auto, chudinka, letos v září bude mít 18 roků, samozřejmě, zcela zbytečně, přivezl jsem jej v podobě jako prase (to auto, ne já).
A jestli by nebylo dobré založit vlákno "Jak hluboce jsem klesla/klesl". Já např. teď před barákem, když jsem uklouzl. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 05.01.2017 11:58
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Tak u nás na Hané bylo ráno -21 stupňů. Doma sice +22, ale preventivně jsem si dal panáka.
Všichni u nás totiž ulehli s pravou chřipkou, kdy mají kolem 39 stupňů horečky. O víkendu budu za ošetřovatelku Úsměv.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16