06.05.2025 20:32
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Miloši, docela ráda bych tu slávu taky někdy zažila, ale možná příště... Teď finišujem na galejích, pak chceme vyrazit do HR na pár dní a poté galeje, doma, galeje, doma... až do podzimu a do posr..í 🤨🙄😂...
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Pozvánky sem dávám každým rokem, jen poslední dva roky to bylo ze známejch důvodů u ledu...tak snad něgdy indy Mrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Někde jsem zde psala, jak ráda u nás koukám na protější krásné stromy, ve kterých hnízdí spousta hrdliček a drobných ptáčků a kteří létají celý rok k nám na okno na zbytky od našich papouchů www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif.... Tak to už není pravda.... za dvě hoďky "je vymalováno"Naštvaný ... A nenechte se zmást tou poslední fotkou. Ty zbylé stojící "půjdou" taky, jen až si udělají místo ... Vyděšený

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC05146.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC05153.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC05177.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC05176.jpg[/img] is not a valid Image. ... bestpage.cz/smiles/s8785.gif

Admin_Radek
Přitom to nevypadá, že by hrozilo, že stromy ve větru spadnou. Vypadají docela mladé.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Mladé jsou jako Ty a Yetti, naši roční Leničku jsem držela na okně a sledovaly jsme, jak je sází. Ale kořeny prý poškozují základy té budovy a na té budově chtějí přistavět patro bytů a hlavně se musí dát někde parkovat, to dá rozum, že? Vyděšený Zamračený

yetti
jakože já su ňáká stará vjetef? Haháááá, ... tak jo.

...já fčéra dospároval ve vejměnku dlaždičky, domaluju, položim podlahy, osadim dveře, namontuju vestavěný skříně a kuchyň, osadíme zásuvky a vypínače, namontuju sanitu a .... 26.6 se mamka musí nastěhovat, takže papa, mám toho eště moc .... navíc dneska muším po kolbence namontovat kovanej plot a víkendy teď trávím průvodcováním. Lidi blbnou a jezdim teď jako průvodce vodu (Teplou Vltavu) i dvakrát denně .... mno .... karavanem teď nevyrazim, bo sem přetěsňoval okno a u jednoho to bylo nemocné od zatečení, tak sem to celý rozebral a jakmile bude chvilka, tak to opravim. Ale vono to nějak půjde, jen se hrnou i řemeslný zakázky a máme toho fkat teď hodně co řešit ... do konce roku bude asi štrés. Špatná zpráva je, že není materiál a pokud je, tak se furt šíleně zdražuje ... tak asi tak
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Je to sic pro Maruš, ale nedámise do tého zamontovat: práci ešče nigdo na tom širým svjetě nestrch, dycky vobráceně...tak vopatrně Mrknutí

Joza
o víkendu jsme se zúčastnili akce "Starý káry" v Mohelnici .....
Před pár lety jsme to vymysleli s Martinem a Kamilem pro karavany a obytňáky, kteří už mají něco za sebou - takže karavany s příběhem. Důvod byl jasnej, potkat se s lidma, kteří jsou spokojení s tím co mají a co jim dlouhá léta dobře slouží. Kamil se toho chopil jako pořadatel a celou akci připravil, včetně soutěží a cen pro vítěze. Protože tento ročník byl třetí, dá se už pomalu mluvit o tradici. Protože jsem byl u zrodu akce, mám dobrej pocit s toho, že jsem vypustil do světa dítě s dobrou perspektivou. Je moc prima vidět spokojený lidi u svých domečků, jak jsou v pohodě. Byl to pohodový víkend s přáteli.
Příští rok sem dám pozvánku - třeba bude mít někdo zájem ....

Admin_Radek
Určitě, jen jestli můžu přijet i s karavanem "bez příběhu" Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Joza
jasně je to otevřený i pro novější, ale nejsou hodnocený. Já se taky účastním jako sympatizant akce

Jarda a Maru
Nikdo nic nesděluje, tak si alespoň poslechněte krásnou písničku https://www.youtu...GTB5Shqnf8... Včera jsem koukala na film s Hanzlíkem, který nebyl nic moc, ale ta doprovodná píseň se mi líbí moc. Oba umí, že Šklebící se smileys.cz/smiles/smajlici-hudba-a-tanec/smileys-cz-37.gifsmileys.cz/smiles/smajlici-hudba-a-tanec/smileys-cz-54.gifŠklebící se

yetti
ftipná situace, zítra prchám s Hankou na více jak týden do svjěta mimo Čumavu a nemáme zprovozněnou obytku ... a ani nebudeme mít, bo to nestíhám. Nu tak sem fčéra započal alespoň provizorně upravovat Méďu a pojdeme sparťansky s dodávkou .... eštěže máme mobilní wécko, vaření, sprchu a hotový postele .... kuchyň vyrobím provizorně dneska odpo a .... ono to nějak dopadne.

.... hlavně už vypnout a zmizet
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Ahoj my jedeme na prodloužený víkend k bratrovi na louku do Hajnice okr. Trutnov.
Kdyby se chtěl někdo přidat je to na souřadnici 50°29'2,080´´N, 15°56´24,297´´E
K dispozici je el. přípojka, pitná voda a výlevka chem. WC. Je to místo, kde byl před 11.lety první sraz našeho spolku 50+. Bližší info na tel 737660949. Mrknutí

stemi
Jezdím dobře jezdím rád, kolo je můj kamarád Pff
https://youtu.be/...

vondracek
Miloši, parádní krajina, nejvíce se mi líbil ten tvůj mezisklad dřevní hmoty v minutě
2.51. Jinak pohlazení po duši! Mrknutí

stemi
Tož sem rád Zdendo, že sa líbilo a tak takypotěším....je to tady https://souk32.we... .
Jináč teda mělsem tého plný kecky, už to néjni jako zamlada a bylo po dešti.
Málo platný mágije je mágije a tůdlencto posvátný místo mě furt přitahuje Mrknutí

Maruš jeslipa by sa tůdlecto na kole, dalo sjet taky na kolobrndě, žebychjů vozil na kole a enem podle potřebnosti mezi sebů to handloval ?Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázky:
vzpomnky_na_edest_lta_1.jpg tramp.jpg strmilovk.jpg canyon.jpg 2019-06-19-1686_1.jpg

Upravil/a stemi dne 09.07.2021 05:54

Jarda a Maru
Jéje Milošu, asi bych to ani nezkoušela, bo ten terén vyzerá hůř jak schody na kostelní věž nebo na rozhlednu, a tam já milou kolobrndu složenou vynáším nebo snáším... 🛴🛵😁😂🤣.. Zdravím všechny z galejí... 🙄👋👋

vondracek
Miloši, fotka č.2, to je v roce 1961 v "Zapomenutém údolí" u Čeřenic, ten svah je dnes z malé části zachatován, zbytek zalesněn dospělými borovicemi. Ten zleva s kytarou jsem já a vedle mě jistě poznáváš svého kámu Kima Houdka, vedle něho je jeho brácha Tony, ten za rok emigroval do Kanady a dál je Sigi a Máza. Ty jsi znal určitě také. Kde jsou ty časy.... Vyděšený

stemi
Maruš musíš trénovat jako já a aždyž sem párkrát padnul na hubu a semtamse něgde vodřel, si říkám proč to vlastně ešče dělám...no ňák sem na to zatím nepřišelÚsměv
Upravil/a stemi dne 12.07.2021 07:52

Jarda a Maru
Jj Miloši, říkám si to ouplně stejně ... taky padám na hubu... s vysavačem v rukách a s rukama v dřezu... 🤔🙄😁😂🤣👋👋

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line