07.05.2025 00:45
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
stemi
Ešče k tému "slovu božímu" abych nebyl jen za dětka nepříjemnýho a nerudnýho muším podotknouti, že už máme i dva pravnuky/ raubíře...no do hodiny sou to roztomilí miláčkové, do dvou zavřete už ty uječený klapačky a děte mi zvočí.
Dále už jen spratci romazlení, no a konečná "děte už dóm a zasejc nás něgdy přídíte potěšit- k nam se juknůť" Jinak mám děcka nesmírně rád/ zvláště dyž spíŠklebící se
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
f sobotu absolutní blaho, mraky práce uděláno ... v neděli u nás hmla jak cip, dopo výlet za kultůrou a po O sme vyrazili s Hankou a Mášou do kopců za inverzí a super. Sněžnice sme nakonec nechali v autě, páč to slezlo a kvůli těm pár metrům pod vrcholem to nemělo cenu tahat, nakonec po návratu sauna. Huž k nám chodí polovina učitelek aj pani ředitelka ... potim se hned ak přijdou Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
https://www.faceb...063404332/Naštvaný

stemi
Co takle tůdlencto? https://magazin.a...f6b220ee8/

Joza
pomalý, drahý provoz, špatná izolace, omezení vjezdu do měst velkou váhou, lezou dovnitř po skorožebříku ..... ale stejně mají můj obdiv a tak trochu závist. Mají velký srdce a tomu rozumím, jdou svou cestou a to je vždycky osvobozující. Klasický motor, všechno bez posilovačů, převodovka bez synchronů - auto pro chlapy .......

až budu dospělej, tak si koupím S5T, jenom tak pro radost, na občasný svezení, tohle mám rád - nikdy jsem nejezdil s autem, který by mě víc bavilo.

stemi
Tož ták pro vopravdový chlapy, dyž fspomenu, že papíry na auto sem ďál rovnou a právě na S5T u p.Pilného f Kolíně, kdy mý jízdy byly předem avizovány místním rozhlasem "aby se obyvatelstvo raději zdržovalo doma v bezpečí", páč sem jezdil bezsynchrón§ hlavanehlava aj přes parky. Jó takový to je stroj, vyjelo a vjelo to fšude. No a na vojně semse zálibně vzhlížel i po V3Skách a Tatrokachnách/ta se mi líbijó dodneška, tam mě k tému ale raději nepouštěli.Šklebící se

Jarda a Maru
Jj, vzhledově to vypadá moc pěkně a pro dva mladé nadšence místo chaty je to přímo paráda. Ale jak píše i Joža, na cestování to má mnoho nevýhod a omezení ... Možná že to vyjede kdejakej šutrovej kopeček v Rumunsku a Albánii, ale neprojede pod 2 m omezovacím klackem a na parkovištích před obchoďáky a na sídlištích bude dóóst nápadnej ... CoolŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Joza
a hlavně ty nejrychlejší jezdily tak cca 65km/h

stemi
A co tůdlencto ? https://youtu.be/...

Joza
dneska jsem vyjel z garáže, jenom vyvětrat a "proběhnout" soláry a posádka okamžitě nastoupila a čekala kam se pojede ....
Joza přiloženo následujícíobrázek:
20210306_140725_-_kopie.jpg

Admin_Radek
Ani se jim nedivím, taky mám absťák 🙂.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Joza napsal:
www.kk50.cz/forum/attachments/20210306_140725_-_kopie.jpg

... a posádka okamžitě nastoupila a čekala kam se pojede ....

Jejda, to je krásný www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif... Načisto mi to zvedlo náladu ... Kdybyste věděli, jakej já mám absťák. U nás včera napadlo snad 10 cm těch bílejch sraček, které se sice hned rozpustily, ale je všude mokro a jet někam a sledovat hranice okresu se mi vlastně ani nechce. Ách jo ... Zamračený

Joza
já jsem taky seděl za volantem a snil kdy vyrazím Šklebící seŠklebící se jenom jsem se u toho nefotil, tuhle fotku chtěla žena, tak byla tak trochu na objednávku.

Admin_Radek
No mě potěšilo, že protáhli o 10 měsíců platnost STK. Mám ji od října propadlou na přívěsu. Tak už jsem plánoval, jak někam vyjedu.
Dnes jsem musel kvůli návštěvě táty v LDN na antigenní test a musím sedět doma, protože mi vyšel pozitivní. Tak hned na PCR a domů čekat na výsledek. Pořád doufám, že byl jen falešně pozitivní. Nic mi není, včera jsem byl na vycházce 9 km s nordic hůlkama a večer jsem si byl 5 km zaběhat a ještě si liboval, jak se mi běželo dobře. Tak mi držte palce, jinak budu dva týdny tak akorát koukat z okna 🤔😳🙁
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, palce ti samozřejmě držím, protože se mi taky zdá, že ty testy si dělají co chtějí a spíš dělají naschvály Naštvaný. Partner naší nejstarší vnučky měl teploty, kašel, ztratil chuť i čich, za dva dny vnučka měla to stejné, spolu šli na testy a on byl negativní a ona pozitivní. Přitom jemu to bylo fuk, bo dělá "z domu", ale ona ve školce. A stejně snacha měla všechny příznaky, sotva "lezla"... a byla negativní....CoolŠklebící se

stemi
Tož se šípkovou nebo se zélém, už i f Plzni-Praze aktuálně https://www.novin...t-40346227

Není to sranda v téjto dobje se setkat to mi vjeřte, sou čim dál agresivnější /bachyně březí nebo už maj selata/ a bacha na procházky s pejskem!

Admin_Radek
Tak hurá dnes do práce - PCR test byl negativní. Ale i tak mi to zkazilo celý víkend.

Jarda a Maru
Radku, to je paráda... www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif Já doufám, že se nám to taky vyhne do doby než nás naočkují. Registrovaní jsme hned od 1. března u naší praktické lékařky a teď čekáme, kdy se dočkáme ... www.celysvet.cz/skin/smile/s11534.gif

Admin_Radek
To mě naočkují tak někdy v létě 😄.

stemi
Nebój teď to teprf pude šupem...Eman vobjednal maocetungovy slzy i putynůf kovičog a bureš to prej zaplatí ze svýho, doma si to už budeme napichovat samiŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line