11.05.2025 23:45
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
Jaromíre chápu .... proto sem přešel z plnění sklenic třešněma a jinejma náchylnejma pochutinama na vepřové, krůtí a jiné vitamíny .... je vyzkoušené, že na to vliv počasí nemá Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Petr a Dana
Ahoj pár námětů bydlíka pro Radka
Petr a Dana přiloženo následujícíobrázky:
bydlk_3.jpg bydlk_2.jpg bydlk_1.jpg

yetti
celej weekend hlásili déšť až maxi déšť .... jel sem v pátek, v sobotu i v neděli pracovně vodu a nic, dokonce byly i koupačky v řece na soutoku. Mno co dodat, asi štěstí na lokalitu, páč všude kolem chcalo a voda natekla. Aj tchyni sem vyvenčil jako háčka a pojala to ležérně opalovačně.

a pak sem taky v sobotu do noci koval a v neděli navečer jel číhnout na auto na naší novou čundrboudu a ... no prostě sem ho koupil a mám tedy teď spuštěnej další projekt. Ještě že má se mnou Hanička moje milovaná trpělivost. A ani nenadává. Prej to má pro mě do dílny blíž než někam do hospody .... Šklebící se

tak asi tak při pondělku.

Admin_Radek
No a povídej, přeháněj, co jsi koupil?
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
Pro kamaráda PLAF. Poslal jsem ti SZ a vítám tě tu u nás! Mrknutí
Upravil/a vondracek dne 08.06.2020 18:53

stemi
Ne(s)mělo se, ale muselo se - naše mládí s uchem na bedně, vzpomínáte ? https://www.youtu...34AAba721g
Upravil/a stemi dne 10.06.2020 08:14
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
a tráva roste a v řekách je zase konečně voda .... tak to má být Úsměv

A co houby? Rostou? Zatím jsem neměl čas to zjistit. Včera mne kamarád vytáhl z kolbenky a hnal až do Slaného pro karavan a tak sem si to zase užil ... ale našli si nádhernej, anglán, vybaveního má, že sem to snad ještě nikde u nikoho neviděl a myslím za super peníze .... a v luxusním stavu. Prostě tak. Já si už kreslím svoji záležitost a makám a makám, aby bylo za co .... Úsměv

stemi
Tož hunás zatím nic moc a sou dost červajzové Cool
Schlejdnul sem zatím pár fotek z odkazů na "roštěnku" a vypadá to, že sa vydařilo....enem až na ta tryčka klubovní, pár jenom pár jsem jich zahlédl Zamračený

Admin_Radek
Na mně by plandalo 😂, tož jsem ho nechal doma na spaní.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
a je to tady .... odpoledne jedu pro nové autí, už je po dovozové technické a přivezu si ho domů na dvůr a zítra snad přihlásím ... ufff. Zatím je to jen holé plechové hezké TO, ale to se časem dodělá a předělá na outdoorovou akční bydlící záležitost ... zatím jen prozradím, že to mám od značky brum, brum Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

a je to tady ... ufff. Zatím je to jen holé plechové hezké TO... od značky brum, brum Úsměv

Jéé,Yetti, a mohl bys zvědavé babce od plotny prozradit a nebo tak trochu víc upřesnit, co že to je za autí to TO? Já, která znám jen Trabanta, MB, Wartburga, Žiguli a Dachnu, zkusím hádat... Je to TOTO ?? i.imgur.com/ZmITybW.jpg
a nebo třebas TOTO ??

i.ytimg.com/vi/NScUwL0lXxI/hqdefault.jpg bestpage.cz/smiles/s3955.gif bestpage.cz/smiles/s3957.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 23.06.2020 12:14
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Bych týpnul ňákýho méďu Béďu...hyn sa hukáže Mrknutí

yetti
no bať, Mercedes to je ... ale jakej vymazlenej ... jen co dodělám rozdělaný projekty, nažhavim nářadí a utratim úspory Šklebící se

Admin_Radek
Já bych Tě tipl na nějakou bytelnou 207 nebo 209ku. Původně jsem myslel, že koupíš nějaký pickup 4x4 a na to tu odendávací boooodu. Ale u MB nevím, jestli nějaký pickup dělají. Teda kromě toho nového, co pro ně dělají žabožrouti Úsměv.

stemi
Kristušácká dolino haby to nakonec nebyl rovnou tůdlencten Papamobil cojeve Šturgárským muzeju mrďáků, teda Meďáků Šklebící se
Upravil/a stemi dne 26.06.2020 07:23

Jarda a Maru
Tak my jsme nakonec trávili krásný víkend doma, i když jsem měla vylepšený tip na výlet na Šumavu. Ale zase jsem se letos poprvé vykoupala tady v našem žbrdánku Kočičák a voda byla super, až neuvěřitelně teplá po těch "zimních dnech" .... bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-7.gif ... dneska už zase od rána prší ...

yetti
víkend super, počasí perfektní, vody v řece ideálně ..... prostě tak bych si to představoval každý den

jo a včera jsme si s Hankou vyrazili odpoledne do lesů, na jednu skálu s nádherným výhledem, vínečko, placky, nostalgie .... luční kytička ... jojo, už je to rok, co se mi na ruce blýská kovanej kroužek Úsměv

no jasně, budete mi tvrdit že jste spolu už několik století a jiný moudra, ... však joooo a dobře Vám tak Šklebící se ... každej musí někdy začít ne? Šklebící se Úsměv

Admin_Radek
Přesně tak, ať Ti to to století vydrží. My to budeme mít za 2 měsíce už 20 let. A furt bych neměnil (teda krom chvilek, co mě moje sličná žínka vytočí doběla Šklebící se).

Jarda a Maru
My dva spolu "šťastni" už skoro půl století a teď už skorospící zdravíme z krásné Šumavy a přejeme všem dobrou noc 🤫😴😴

stemi
Von seks funguje fkaždým vjeku, jako hunás pjetasedumdesátí

já: mámo dupaj nám už králíci?
m: to víš žejó, huš se i ramlujou
já: a vyndalas ten bůček z lednice
m: to víš žejó a upeču ho dozlatova
já: s křenem a hočičí...tozas budou vorgije Šklebící se
Upravil/a stemi dne 01.07.2020 08:41

Přejít na fórum:
Přihlášení