05.05.2025 05:38
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Robert
Jarda a Maru napsal:

popletenou kvetoucí pampeliškuÚsměv

Pampeliška je teď velmi nezvyklá. Já jsem předevčírem našel v lese docela dost různých prašivek. A protože bylo -10°, byly takový pevný, tvrdý. Mrknutí

vondracek
jirhav napsal:

Tak že závěr. My dříve nerození (50+) zkontrolovat řidičáky a techničáky a hurá do Nového roku.

Tak jsem Jirko překontroloval svůj řidičák a makám na úřad také! Vyděšený V září propadlý! Uáááá.. Naštvaný

Vera
Propadlý řidičák jsem odhalila nějak zkraje léta-byl to rok a dva měsíce Mrknutí Starý jsem na úřadě odmítla zanechat,a pak mě zrovinka kontroloval veledůležitý pan policajt-a nevšiml si

Robert
Propadlý řidičák není žádné velké neštěstí. Horší je, když jezdíte bez zákonné pojistky. Vloni jsme se sešli s přáteli ve Švédsku. Telefonovala jim pracovnice jejich pojišťovny, že už nemají 2 měsíce zaplacenu pojistku. To je radost tohle zjistit 2000km od domova. Měli u ČS trvalý příkaz čtvrtletně zaplatit splátku a ta to nezaplatila. www.celysvet.cz/skin/smile/s9409.gif

Robert
Na západě je 3 dny krásně. Ráno kolem -10°, potom to sluníčko vytáhne k nule. Ukázka z dnešní procházky:
[img]http://img20.rajce.idnes.cz/d2002/6/6359/6359559_359fe90393c2691326d03f01c1edc817/images/20161206_095151.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://img20.rajce.idnes.cz/d2002/6/6359/6359559_359fe90393c2691326d03f01c1edc817/images/20161206_095943.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://img20.rajce.idnes.cz/d2002/6/6359/6359559_359fe90393c2691326d03f01c1edc817/images/20161206_100705.jpg[/img] is not a valid Image.

drbolovi
Roberte,fotky přímo úžasné,nostalgicky vzpomínám,když jsme v mládí jezdili do Beskyd lyžovat,stromy také krásně obalené,když trochu tálo tak i s rampouchy.Byla to krása.Dnes u nás kolem nuly,jinak modro.Kdyby byla mlha,tak by stromy byly také pokryté jinovatkou- to je pak jak v pohádce

jana a franta
Roberte, fotky suprové! Něco podobného tu bylo v sobotu. Nádhera!

jirhav
Tak dnes jsem byl u nás na úřadě ohledně řidičáku.Udělat foto a řidičák odebrán. 20 dní nejezdit,jako kdyby nebyl.Parádní zákony.Tak že jenom kolem a nebo nožičky.Kdybych jel tak 1500 až 2500 Kč. jízda bez řidičáku!! Tak Zdendo dej vědět jak jsi dopadl ty.Potěšující že nejsem sám,v mém okolí je více hříšníků,tak pozor. Jirka Naštvaný

vondracek
Jirko, hned v pondělí jsem na úřad zašel, /pěšky/, bez čekání jsem dal fotku, občanku a neplatný ŘP, nabídli mi za cca 15-20 dní nový, nebo za
500,- Kč do pěti dnů. Se srdcem krvácejícím jsem tu druhou šanci vzal, protože nutně potřebuji jezdit. Ty pokuty a body jsou katastrofa. Zítra bych to měl mít. Kdybych to měl zhodnotit, tak mě to sice pěkně s.re, ale je to moje chyba, měl jsem včas zjistit, že mi to končí. Na druhou stranu si lebedím, že jsem minulý týden bezstarostně obrážel několikrát Prahu nic zlého netuše, tak-že za ušetřené love za případnou pokutu a body jsem rád. Šklebící se

Jirka a Jarka
Zděndo, kapou mě tu slzičky za těch 500 kč to by bylo -- Božkovů---. Zamračený Šklebící se

drbolovi
Jenda tehdy -před létem zajel šalinó na úřad,vzal si fotku,prošlý řidičák a občanku.Myslel,že bude platit pokutu,ale nic.Ŕidičák udělali na počkání a nic neplatil.

Admin_Radek
Evo, nez jsi to napsala, mela jsi do Kolina poslat zachranku Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
To je výhoda bydlení v krajském městě! My z venkova musíme čekat, protože to odesílají k vyrobení do krajského města, v mém případě do Prahy.
Možná tam s tím v rámci úspor jedou na kole a ještě k tomu čekají s odjezdem, až toho bude víc. Ale už to mám a hurrrá jezdím bez bázně! Naštvaný

drbolovi
Hlavně,že to Zdenda má.
Nám řekl policajt,když nás kontroloval,že můžeme být rádi,že nás nechytli za hranicemiJenda mu totiž řekl,že jedeme ze zahraničí,přes několik států a jen přijede domů, tak hned kontrola-jeli jsme již osobním autem z chaty,kde parkujem obytku..Natož Jenda mu řekl,že nás kontrolovali-ale nic.Byli to totiž policajti na hranicích Madarska-Rakouska-ohledně imigrantů.A tak jen řekl,at si ho rychle nechá udělat,kdyby to zjistili v zahraničí bylo by zle.

jirhav
Zdenda to má,já si musím 14 dnů počkat.Pravda zůstává mi těch 500 v kapse tak až se Zdendo potkáme tak je přeměníme v Božkov.Zatím musím do práce na kole,mám elektrokolo tak to zatím jde-jede. Cool

vondracek
Jirko a v tom to právě je! Já nemám to kolo! Šklebící se I kdybych ho ale měl a vzpomněl si na to, jak se na tom vlastně jezdí, tak potřebuji teď dvakrát do Prahy a to bych asi na kole bez treningu nedal. Mimo to také povezu náklad... atd. To pětikilo snad ušetřím na jídle...Naštvaný

yetti
V HotTubu je hooooodně silná vrstva ledu a hned vedle něj jsem včera našel žlutou smetanku lékařskou v plném květu .... a pak si vyberte co je to vlastně za počasí Cool ... a dnes je fakt teplo

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
U nás nevím jak je, protože je ještě tma. Ale "popletené" rozkvetlé pampelišky jsem teď v prosinci našla už dvě... Jednu v Troubkách a jednu u nás. Na obou si smlsly moje dvě holky ušatý.... bestpage.sk/gif/rostliny-stromy/gif-bestpage-sk-269.gif

drbolovi
Včera bylo škaredě- mlha,nebylo skoro vidět,sychravo a tak jsem aspon vyprala a pověsila všechny záclony.
Jinak jsem dnes velice naštvaná- no,Ćeská pošta- zas mi nebyl doručen časopis.Minulý týden Epocha a včera Květy.A tak musím volat na reklamace časopisů o dodání nových.Pošta se ze všeho vždy vyzouvá-že je to věc distributora.No,máme to fajn dobu.

Admin_Radek
Evo, ale to bylo jen u Vás. V Olomouci svítilo včera sluníčko, u Vyškova začalo kouřmo a u Rousínova mlha namrzlá silnice na Slavkov. Včera jsem byl na cestách po JM- v Kobylí, Nikolčicích a Šitbořicích.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2