13.05.2025 16:41
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
stemi
Maruš to chce tůdlencto, ve chvilce rozloženo-složeno třebas venku vedlenc bydlíka a ešče se můžeš v páře kochat pohledem na fšecky vostatní zatuhlý Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázky:
p1020179.jpg 182.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
d39-a.sdn.cz/d_39/c_img_QP_R/UyeCU.jpeg bestpage.cz/smiles/s8785.gif

yetti
Máchale, asi vítr .... ba ne, teď vážně ... a proto je potřeba žít naplno a teď, nikdy nevíš kdy ti to všechno skončí
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Úsměv Aj s tůdlenctím čék muší počítat Úsměv https://www.onlyu....sznhp.box
stemi přiloženo následujícíobrázek:
do_lesa.jpg

Upravil/a stemi dne 03.01.2021 09:00

yetti
včera sem odklízel třikrát sníh, nemohl dojet domů a večer si dával v sauně sněhové schlazení, takže konečně zima. Jen aby to vydrželo a o víkendu brzy po ránu, eště než se vokážou davy , vyrazíme na čertofský prkejška ... přes den to je passe, lidí jak nasr...o a to fakt neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Upravil/a yetti dne 07.01.2021 10:26

stemi
Taksem měl na dnešek takovej krásnej jarní sen...ta kóča přede mnou jela na Václavák až ke kiosku s vopejkanejma klobáskama na přepáleným tuku tzv.rakoviňákama, ale móc dóbrejma, kdo zná !?.
A dyž mi záhy tam taknějak zmizela, semse ještě cournul na Staromák k Princovi na jedno...a ešče jedno sem dal potom z kelímku na Masaryčce, k tému chrumkavej bramborák se zélem. A potéj konečně flamendrákem dóm, ráno sa probudím a jízdenka mi ešče čouhala z kapsy Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
132046229_2814016682143966_6818084111933891548_n.jpg

yetti
Šklebící se ... hmmmmm, hezký kolo a super boty ... že jo holky (tetky) Šklebící se Šklebící se ... příště jedu s Tebou Úsměv .... a fšimli ste si toho mědvěda v okně?
Dneska je hezky, dneska by to šlo Úsměv .... ale asi jedu večer na běžky Šklebící se

A fšimnuli ste si ogaři, že nám tady až na výjimky tetky žádný moudra a další zajímavosti nedávaj. Bych navrhoval soutěž vo nejkrásnější zdejší tetkozadel ... nebo raděj ne, vo nejlepčí biftek, i tak to bude zadel Šklebící se Šklebící se

Jarda a Maru
Šklebící se Jejda, medvěda v okně semsi nevšimla, bo jsem závistivě koukala na tu její ... i dokonalou nohu...Šklebící se a podle té plečky, na které jede, jsem hádala, kdeže to asi je a podle baráků usoudila, že to Holandsko asi nebude, spíš jsme takové blonďaté krasavice s podpatkama a na hrozných bicyklech potkávali v Dánsku, konkrétně v Kodani, když jsme hledali mořskou pannu [img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/100_2366.jpg[/img] is not a valid Image.....Cool

Ony tam na tom jezdily hrozně rychle a já jim nestačila a spíš překážela, bo v tý době jsem měla "skládačku" bez motóru [img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/100_2379.jpg[/img] is not a valid Image.

A taky semse všemožně snažila zvětšit a přečíst tu dodatkovou tabulku na značce, ale nezadařilo se....Naštvaný
Nóó a s biftekem z krůtího prsa (Penny za 119,- peněz za kg chlazené) bych sotva zvítězila a se svojí "váhou a délkou" se s vámi, pánové, hecovat nemůůůůžu kvetiny.klia.cz/img/7576736B-6B5B5A5A5A5A5A70616E6C5D-trpaslik-keramika-24-cm.JPG Šklebící seŠklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 12.01.2021 08:03
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Takto vidíš Maruš a já myslel, že na Václaváku a vono vjakýsi Kadani čico, álejc ty rakoviňáky měli teda taky dobrý a ta vůně šířící se vůkolně, kam se hrabou fijalky Šklebící se
Jó a prosímtě příště sem hoď svoje fotky, na tendlenctůdlenctěch je céra cóóó...nebo žeby dokonce vnučka ? CoolMrknutí

Jarda a Maru
bestpage.cz/smiles/s11720.gif Jéje, Miloši, ty určitě myslíš toho trpaslíčka, ten se povedl, žéé? Kdyby byl větší a ne tak drahej ... http://kvetiny.kl...mika-24-cm, postavila bych ho někam do výběhu ušáčkům, ať se spolu kamarádí, žéé ....CoolŠklebící seŠklebící se

stemi
Maruš nemyslím, páč s permoníky sou u mne na indexu. Noc co noc slídíjó po kvartýře a chlasčó mi Rum....víš co se mi už ztratilo litrůMrknutí

stemi
Už mi z toho fšeho začalo bzukat. Tak sem zapřách soupravu a hurá do álejí. Jen sem nařezal a že pojedu dóm, gde se vzalitusevzali vlci sápající se na mamutíka. Vystřelivše ze svého oblíbeného Coltu dobře mířenou ranou do vzduchu, sem mamutíka zachránil, načež semse celej spocenej probudil Šklebící se

Taky u vás máte vlky a mamuty ?
mamut.jpg 089.jpg

Upravil/a stemi dne 02.02.2021 11:55

yetti
vlky jo, po lesích jich běhá dost, vobčas aj v gatích ale určo na rameni .... mamuta mám, alejc len lepicího v dílně .... Miloši, neměl bys tolik číst ty cestopisy a raději bys měl vyrazit z gauče za plot častěji mezi lidi Šklebící se Šklebící se

Jarda a Maru
www.celysvet.cz/skin/smile/s8088.gif

Tak ták, Milošu, zachránit chudáčka mamutíka je určitě chvályhodnej počin.... ále ten tvůj minulej "jarní sen" z toho Václaváku ... byl lepčííííí a takovej radostnější ....bestpage.cz/smiles/35.gif
P.S. Mamutíka jsem nenašla, slůně je taky dobrý ...Mrknutí Šklebící se

stemi
Tak tak Maruš, beru to jak přichází. Jednou z polesí nebo inde, ále hlávně aby tunaj jaxi "řeč nestála", to snad vječina už mne i tak zná ?
Jen té méj "kerštiňe" nemusí lecckdo rozumět- dobře mutak...já huš stejně inej nebuduMrknutí

Jarda a Maru
Milošu, ta tvoje fonetická "kerština" je super 👍, tak jako třeba "hanáčtina" nebo moje "borovinština". Koukal bys, jaké (pa)tvary my "Boroviňáci" umíme vypustit z pusy. Třeba tomu Jožou zmiňovanému "kolečku" říkáme "kotouč" a podstatná jména skloňovaná podle vzoru "předseda" my skloňujeme podle vzoru "soudce", takže po našem s Jardem, Jožem, Jirkem, Honzem a dokonce s Pepem... 😃😷😂😂

yetti
ještěže bydlim na jihu, na Šumavě a tady se mluví normálně Šklebící se

stemi
Jářku nýčko sevíÚsměv

Abych tu nezakládal další nittéma vrazím to sem...jestli pak víte o tomhle https://zdopravy....2102021050? A zkuste uhádnout co mne v té souvislosti i s bicyklem napadá HePff

Jarda a Maru
stemi napsal:

...A zkuste uhádnout co mne v té souvislosti i s bicyklem napadá HePff

Miloši, tak to je úplně jasný a ještě i nad slunce jasnější .... Přímo miluješ Island, tam bivakování u gejzírů a bicyklování po tamních "cyklostezkách" a hledal's spojení, jak se tam dostat a strávit tam celé léto a místo toho jsi našel přímo parádní a super vlakové spojení s cenou "za hubičku"... do méně atraktivnějšího Hrvatska... a teď nevíš jestli tam nebo tam??? Naštvaný ... CoolŠklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 06.02.2021 10:40

stemi
Maruš ty mne čteš jak noty, enem upřesním na sever rozchodně néééé...zatím je to ve stádiju kdyby, lépe řečeno fantazírování....jak to bude něgdy v září- říjnu s vejrem si nedokážu představit, asi nigdo jiný a to doufám, že tu po téj zdravotní stránce šmaťchajícího dědka polesím ještě vůbec budu, ostatnicky von to neví vlastně taky nigdo.

Tedy vyjel bych z Prague v cca 17 hod, pokud možno lůžákem a kolo naloženo asi v ňákým jiným vagónu. Ráno snídaňa/prý fceně jízdenky a to už by mělo být dokodrcáno něgde v HR - poté vystoupifší ve Splitu...to fše s kolem a na nosiči s menším nezbytným baťůžkem, taky na co sebou tahat další krámy než jen sváču a pár ptákovin žééé.

Nějakých 85 kilometrásků by do kempu k nám na parcelu neměl bét problém a k večeru už bych se tam viděl, řečeno přesněji na třeba vyhlášený čevapi u Delfína...theorethycky fšecko tam je a můžu pobejt dlóho jak libo a tak ráno bych si třeba zajel jen pro čerstvej burek atd. A pak bych jen vejletoval jezdil, jezdil a jezdil i na loťce poflámoval, poplážoval i semtam si něco ukuchtil. Jednoduchší a levnější huš to bejt nemůže, no a zpátky až by mne tam přestalo bavit i dle počasí to samý, nebo přímo vod kempa busem.
Tož tak za ty prachy, no neber to ?
z_dole_k_delfnovi_1.jpg 4_5.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?