13.05.2025 04:32
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jarda a Maru
Tak vás všechny zdravíme z termálů v Dunajské Stredě. Sešlo se nás tu pět posádek od nás 👍, kemp i bazény "praskají ve švech" a mluví se zde jen česky 🤗😁 Radku, jak je v Sárváru?
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jaromir
U nás dnes bylo, i přes ohlašované ochlazení, krásné babí léto. Zahrada je stále plná květu. Nepadat to listí, tak by nic nepřipomínalo že je podzim. Úsměv

Admin_Radek
Maru, v Sárváru bylo nádherně. Užili jsme si to. Ale už jsme doma. Teď už jen zazimovat karavan a vyhlížet z okna jaro.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, my už jsme taky doma. V Dunajské Stredě bylo taky nádherně, akorát dneska ráno začalo trochu pršet a do oběda mrholilo, tak jsme jeli domů o pár hodin dřív než jsme původně zamýšleli. Ale chtěla jsem vědět, jestli bylo v Sárváru taky tak plno. Cestou domů jsme se na recepci ptali, kolik obytek/karavanů tam tentokrát o víkendu bylo a bylo nám řečeno, že v sobotu 208 (slovy dvěstěosm), z toho jen pár Slováků a všechno ostatní Češi. Vyloženě jsme tam vytvořili českou vesničku a i ve vodě to bylo znát, nedalo se tam málem pohnout, bo nepočítám ještě hotelové hosty, taky zřejmě jen samé Čechy.... Zítra sem dám pár fotek, bylo tam opravdu moc krásně ... Cool

Admin_Radek
Sárvár byl plný, výhoda je, že mají parcely, do kempu se vejde 75 karavanů. Jinak taky 90% Češi.

Jinak se Sarvarem je to v exponovaných obdobích tak, že maji plno už 3 měsíce i víc predem. Já mám už asi 2 měsíce zarezervovány Velikonoce 2020.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Eva a Tonda
Jarda a Maru napsal:

Radku, my už jsme taky doma. V Dunajské Stredě bylo taky nádherně, akorát dneska ráno začalo trochu pršet a do oběda mrholilo, tak jsme jeli domů o pár hodin dřív než jsme původně zamýšleli. Ale chtěla jsem vědět, jestli bylo v Sárváru taky tak plno. Cestou domů jsme se na recepci ptali, kolik obytek/karavanů tam tentokrát o víkendu bylo a bylo nám řečeno, že v sobotu 208 (slovy dvěstěosm), z toho jen pár Slováků a všechno ostatní Češi. Vyloženě jsme tam vytvořili českou vesničku a i ve vodě to bylo znát, nedalo se tam málem pohnout, bo nepočítám ještě hotelové hosty, taky zřejmě jen samé Čechy.... Zítra sem dám pár fotek, bylo tam opravdu moc krásně ... Cool

Ahoj, my jsme odjížděli z Dunajské Stredy 16. 10. 2019 a bylo tam cca 10 obytek. Pak jsme jeli do Hegyka, abychom to tam poznali. V Dunajské Stredě se nám líbilo více.

Jarda a Maru
Nám se v Dunajské taky moc líbí, lepší už je jen Sárvár, kam teď jedeme na víkend. V Sárváru je blbý to, že se musí zavčasu rezervovat parcela a nebo zůstat stát na parkovišti s jenom jedním "vlezem" do bazénů. V Hegykö se nám zase líbí kemp, ale bazénů je málo a zavírají je už v 17 nebo 18 hodin a pak tam není co dělat. Takže nám z toho vychází nejlíp Dunajská Streda, kam bychom rádi jeli hned zkraje příštího roku. A kdyby měl někdo stejný nápad, dejte vědět.... Úsměv

stemi
A kdyby měl někdo stejný nápad, dejte vědět...

Tak to já mám...je véeeelmi potěšitelné, že se noví členové pomaloučku polehoučku ozývaji a nezívají jako staří kozáci, ti co z "ńákých důvodů" už zřejmě podlehli zimnímu spánku Cool
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Taky jsem ráda, že se noví členové začínají ozývat, tím zdravím Evu a Tondu www.celysvet.cz/skin/smile/s12627.gif... a do Dunajské jsme jeli proto, že Fanda Najf měl ten dobrej nápad a dal vědět, za což mu patří ještě dodatečně velkej dík... www.celysvet.cz/skin/smile/s12627.gif

Já jsem právě teď koupila od nějakého "Olomoučáka", co k nám pravidelně vozí chlazené "kuřecí díly", balík "kuřecí křídla s hrudí" po 25,- Kč za kg... a teď koukám na "Net", co s tím udělám, bo jsem viděla někde v ňákým Campingshopu taková ta "zavařená hotová jídla" a zrovna tady ta "kuřecí křídla na medu a chilli" tam měli za strašně moc peněz. Tak to chci zkusit taky zavařit.... https://www.googl...u+a+chilli ... www.celysvet.cz/skin/smile/s1642.gif

Jarda a Maru
www.celysvet.cz/skin/smile/kat2/smajlici-ke-stazeni-1910.gifTeda u nás je počasí ... psa bych nevyhnala, ušáčci dřepí v kotcích, ani sýkorky nelítají na okno na oříšky ... Ještěže se jedeme ohřát do termálů a ještěže jsou kryté ...bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-158.gif ... Cool

Admin_Radek
Karavan mám zazimovaný. Ale dnes u nás bylo 14 stupňů, tak jsem si říkal, že zavezu tátovi sobotní a nedělní oběd na skútru. Nasoukal jsem se do motohader (neprofouknou, nepromoknou a je v nich teplo), zavezl obědy, poklebetil s tátou a vyrazil domů. Ale oklikou. Najel jsem na Hondičce asi 25 km. Ale s jídlem roste chuť - skútr jsem zatlačil domů a když už jsem byl v motorkářských hadrech, vytáhl už zazimovanou motorku a projel se na ní dalších 70 km. Byla to nádhera. Sice dost foukalo, ale užil jsem si obě vyjížďky. Teď ještě vycházka se psem a dnes mám splněno 🙂.

jana a franta
Dnes počasí krásné, jenže já tady bojuju s moribundusem. Už pěkných pár dní a ne a ne se toho zbavit. Tak tu smutně koukám z okna. Zamračený Fr. raději odjel k dceři na chalupu, je tam třeba něco popracovat na zahradě. Karavan už máme taky zazimovaný, bude spinkat aspoň do půlky dubna.

Jarda a Maru
My se poslušně hlásíme o5 z galejí, tentokrát o5 z těch zimních. Včera jsme pracovali venku
v dešti a dneska všude kolemdokola "samý mlíko", ale v bydlíčkovi se spalo parádně... 🌧️👍😁

yetti
to já spal teda doma, ale včera v sauně taky kolem samé mlíko …. a voda ledová ještě bez ledu … ale už to cejtim v kostech … venku právě polojasno
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jaromir
To já spal doma v posteli a ráno se probudil a sluníčko prokukovalo žaluskou. Než jsem se ale vyhrabal z pelechu tak bylo to tam. Během dne však občas prokouklo mrakama, aby se podívalo jak mi jde práce od ruky. Teplota byla tak akorád na práci venku a stěrka na polystyrenu pěkně zasychala. Mrknutí Mrknutí.

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z nádherného Chorvatska a můžete hádat, jestli je to Trogir nebo Split. Zkusím sem dát fotku z mobilu - jednou se povede a třikrát ne a já nevím proč...už vím, musela jsem ji zmenšit na 650 KB
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
resizer_15776449760080.jpg

Upravil/a Jarda a Maru dne 29.12.2019 20:07

stemi
Ať se propadnu do západního Německa, jestli v nejbližším okolí nejsou Kaštela a že jich tam ale jeMrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Tak, tak, měl by to být Trogir. A dneska jsme zdolali tvrďavu Forticu, Teda já jsem toho měla u8dost ve dvou třetinách, ale zvítězila jsem a nahoře uvnitř tak foukal šíleně vítr, že mých 55 kg málem shodil z hradeb dolů.
resizer_15777202635260.jpg

Upravil/a Jarda a Maru dne 30.12.2019 16:56

Jarda a Maru
Tak vás zase oba zdravíme z galejí v Říčkách. Je tu hafo toho bílého, sněhomilové se můžou pokochat, jestli se mi podaří vložit fotka. ☃️☃️☃️
resizer_15782167575510.jpg

Admin_Radek
Maru, fujtajxl bílej. Už ať je jaro 🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼💮

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3