05.05.2025 17:59
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jarda a Maru
Evi, to já to napsala ...jen tak, .... já už několik let papriky nepěstuji, přebytky handluju se sousedkou - ona mě papriky a já jí rajčata, protože mně se nedaří pěstovat papriky a jí zase rajčata.... Napadá mě založit pro "zahradničení " nové vlákno ......bestpage.sk/gif/rostliny-stromy/gif-bestpage-sk-95.gif

Robert
Protože jsme čekali návštěvu, odházel jsem sníh už dopoledne. Po obědě znovu. Venku jsou ale takové povětrnostní podmínky (pro jízdu zcela nevhodné), že dcera návštěvu odřekla. Dnes je bílý vzduch, zahuštěn vločkama, ale hrozně rychlý. Z lípy olámal všechny nepotřebné větve, kmen zatím vzdoruje. Pochválit lze jen teplotu, která se nad nulu nepřehoupla, takže to následně nezledovatí. Smutný

JosDosk
Ahoj. U nás v Tróbkách celou předešlou noc nad nulou a i celý dnešní den. Nyní tři nad nulou. A auto už mám doma, opraveny zadní blatníky, prahy a nástřik spodku. A další radost - prasklá jedna zadní pružina, naštěstí prví závit, a tlumiče, i když fungují, tak taky na výměnu, vypadají hrozně. Už se na to těším. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, to se nedá nic dělat. Zadní tlumiče a pružiny prostě trpí, když si za sebou taháš celý barák. Navíc ten Tvůj pojízdný domeček podle mě neváží tolik, kolik má napsáno v TP.

Ale chápu, že taková zpráva po návratu ze servisu nepotěší.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Tak to jsi, Radku, v omylu, neboť svůj karavan průběžně vážím tak každý druhý rok (říkám vám všem, že jsem šílenec), a přeď těmi dvěma roky jsem musel vyložit některé užitečné zbytečnosti, neboť měl 80 kg nadváhu oproti psaných 1200 kg celkové hmotnosti. Vloni jsem rovněž odlehčoval, spíš kvůli snížení spotřeby, nevozím venkovní stůl a jednu ze dvou černých skládacích židlí, naviják k vyproštění karavanu, 55 m přívodní šňůry 230 V, zůstalo jen jen 75 m a 20 m, vyměnil jsem obě kempinková křesla o hmotnosti 14 kg každé, za nová, Al, která mají jen 2,2 kg jedno, naopak vozím v autě vlastnoručně vyrobenou (1995) kompresorovou chladničku, která má 18 kg, je pak ve verandě a slouží také jako stolek na kávu a občerstvení, je k vidění ve fotogalerii. Nakonec víš, že si k nám všichni chodí na výjezdech půjčovat cokoliv, všechno máme. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 14.01.2017 17:50
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
U nás je dobře, dnešní den byl pracovní. Kamarád mi do karavanu nainstaloval Ultraheat. Jsem totiž hysterka, sám se do karavanu bojím vrtat.
A já jsem zase dnes dodělal nové police do špajzky, protože domek není můj miláček a do něj se vrtat nebojím Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj, já jsem měl také pracovní sobotu, ale pracovní mám skoro každý den, vždycky mne něco napadne, do auta, nebo do karavanu, a pak to postupně realizuju. Tedy k dnešku - dnes jsem si namontoval do auta zařízení, které mne upozorňuje na překážku, na vzdálenost zadního nárazníku od ní, zvukovým (chtěl jsem napsat akustickým, ale máme na to přece české slovo!) signálem. Do karavanu se vrtat, a to doslovně, zase já, na rozdíl Radka, vůbec nebojím, jsem v první řadě řemeslník, tak toho využívám, a až potom technik. V současné době je v karavanu úplně všechno jinak. Rozvod vody, teplá a studená všude, ohřívač vody 13 l, sprcha. Elektrické rozvody, jak 12 V, tak 230 V úplně jinak, jinak a lépe, nekaravanové pákové baterie, rekonstrukce postelí, atd, atd. Výrobce (TEC) by se dušoval, že nikdy takové karavany nevyráběli. Co se týká počasí, připadlo 0,5 cm sněhu, -2 °C, trochu fouká severozápadní větřík. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
Tak já jsem v sobotu taky pracovala, ale ne co by technik ani řemeslník, ale co by "provianťák" jsem si koupila v Penny chlazená kuřata (za 39,90 peněz).... Jedno jsem ořezala a syrové nacpala do 2 sklenic s menší kávovou lžičkou soli (a 1 polévkovou llžicí vody) a při bodu varu 3 hodiny zavařovala.... A další jsem podusila na cibuli a na paprice, maso jsem obrala, zalila šťávou a zavařila... Omáčku (moukou a smetanou) dodělám až po otevření sklenice.
A taky jsem nakupovala v Takko, kde až do pondělí mají dost velké slevy....
A teď po ránu je u nás -6,6 °C a připadlo asi 5 cm sněhu....

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_1668.jpg[/img] is not a valid Image.........smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-98.gif

Jana a Petr Maixnerovi
Dnes u nás kolem 0 a tak jsem alespoň navrčel bydlíka a cuknul jsem s ním dopředu a dozadu aby přes tu zimu nedošlo k přilepení spojky.

Jarda a Maru
U nás celý den svítilo sluníčko a sněhu je tak akorát. Důkaz je z dnešní odpolední procházky ...

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/WP_20170115_15_58_41_Pro.jpg[/img] is not a valid Image.

drbolovi
Maru,poněvadž jsme blízko sebe- tak u nás stejně- sluníčko svítilo a tak jsme neodolali a šli jsme také na procházku ,směrem k Žebětínu.K přehradě jsme nešli,nebot SO a Ne je to tam jak na Václaváku.
Jinak my máme tu výhodu,že v autě máme nad lednicí mražák tak 40 l a tak nemusím provijant zavařovat a vařím vždy z čerstvého.Samozřejmě,když jedeme třeba na 5 dní do termálů,navařím doma ,dám do krabiček a tam jen rozmrazím a je to.

vondracek
Koukám na teploměr a je tam -13°C! Naštvaný To se to bude pěkně startovat autíčko!

yetti
vondracek napsal:

Koukám na teploměr a je tam -13°C! Naštvaný To se to bude pěkně startovat autíčko!

koukám a .... nemám venkovní teploměr, ale soudě podle přilepení se ráno ke klice je asi frišno. Protože jsem včera přivezl obytku z dobrovolného lázeňského pobytu v Servísu, měl jsem potřebu vyzkoušet v jaké je kondici. Vše v pořádku, startuje už jak já, na první nakopnutí.

Jinak já se mám na h....o, ale autí se má skvěle. Má nové prahy, vystříkaný spodek včetně dutin, kompletně nové rozvody brzd, ma novou spojku a servo řízení, nové uložení motoru a olejovou vanu, taktéž svíčku a spoustu dalších drobnějších záležitostí .... na jaře budu pokračovat v bydlící části.

Mám vřelý vztah ke starším a proto platím daně a servis a doufám, že se jednou najde podobnej trouba až to budu potřebovat já Pff

A proto se zase odmlčím, páč jedu po obědě na pár dní za pořádnou zimou do pořádných kopců .... takže SKOOOOL

http://soumar-sro.cz
Vera
Jest zima jak v prdeli polárního medvěda,takže o yettiho strach nemám a Zděndo neboj,moje všednodenní pixla chytla ač u nás -15.Ale v mlžné cestě zamrzala zrcátka a to skoro každodenní škrabaní mě sejří mnoho a moc...
Italský víkendový vůz stojí na dvorku,včera bala u doktora na preventivce startovací baterka,prej dobrý- takže proč mi onehdá v prosinci nechala ve štychu netuchám,on to byl vůbec energeticky pofidérní výlet.Možná jak jsem stála v těsné blízkosti sněhového děla nějaká vlhkiost vnikla kam neměla-nestartovala jsem a pak už ani netopila,no tak jsme se vyspali v kulichu Úsměv

yetti
Ještě bych dodal, že v Alpách kam jedu hlásí jen maximálně -13 přes den a sluníčko, takže se těším .... protože: LÝŽUji často, LÝŽUji rád Pff

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Tak to já jsem Zdendo, na druhém konci Kolína, měl štěstí bylo jen -11°C, auto chytlo a mohl jsem Růžu odvét do práce. Fakt je ten, že jsem startoval benziňák, co na to řekne dieslák až se budu pokoušet nastartovat to nevím, On totiž většinu času trčí na zahradě.

JosDosk
Ahoj. Ale heleďmese, heleďmese, kolik se dnes probudilo účastníků k bohumilé činnosti sem něco sdělit. Jindy nakukuji, nakukuji, a nikde nic. U nás -11°C, morče v budce na dvoře žije a kouše (ohřátou) mrkvu a velmi chutné seno, pes, štěně retrívra 28 kg řádí na dvoře jako tyfus (nebo Týfus?, mám mezery v řecké mytologii). À proós - Vlaďka mi včera řekla, (byl jsem v KM - středa), že nejsem mystifikátor, ale přímo prudič. Odpověděl jsem jí, že mystifikátor je kulantní označení pro prudiče, ale mystifikátor má daleko širší záběr. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 19.01.2017 10:58
Recesista a mystifikátor

drbolovi
[img]http://img24.rajce.idnes.cz/d2403/13/13142/13142235_cff5f8231e7de5c84d87bbcba744c8b5/images/IMG_20170119_124739761.jpg[/img] is not a valid Image. Z dnešní vycházky po Brněnské přehradě.
Upravil/a drbolovi dne 19.01.2017 15:14

Vera
A copa to je ? Napaddl mě vlek pro vodní lyže ale to by jaksi museli lyžaři naproti na břeh asi... a není jaksik sezona Vyděšený

drbolovi
Věro, je to opravdu vlek na vodní lyže.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.