06.05.2025 11:44
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
yetti napsal:

.. páč sem byl teď tejden konečně pozitivní .... ne že bych jindá nebyl, ale teď to mám ouředně voštěmplovaný Úsměv ....

Jéje, tak to předpokládám, že to byla jen "rýmička omikrónková".... To já zas mám povánoční obr spotřebu ostropestřece a pampeliškovýho tea....Zamračený https://www.zbozi...zkusenosti
.... Maru, to dáš ...Úsměv
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
O víkendu jsem měl absťák, tak jsem si vlezl do karavanu. Ještě pár úprav před sezonou (Monocontrol, nová matrace, zásuvka z měniče) a můžu jet. Pár příštích víkendů si zatopím a začnu vytahovat věci, které stejně nadivoko nepoužívám, ale vozím - stan na markýzu, koberec do něj, kuchyňka, křesla, gril....). Myslím, že karavan zhubne tak o metrák.
U nás už kvetou sněženky, takže první výjezd ja za rohem nebo za dvěma Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
huž habyste dostali rozum a přestali konečně řešit konec a začátek sezony a sezónovali celoročně, bo je to super a ani netušíte, vo co připravujete. ... taková škoda si hrát na zimu Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Jj, Yetti, já trošičku tuším, vo co se připravuju...CoolŠklebící se My jsme na radarech celej tejden sledovali jak bude v které části republiky a stejně pak když jsme v neděli úprkem ujížděli z "galejí" před sněhovou vichřicí, tak jsme u Staré Libavé od "vrtulí" až skoro do Štemberka museli překonávat tak strašné sněhové jazyky, že já musela mlčet, bych si ten svůj nepřekousla ... www.celysvet.cz/skin/smile/s11966.gif

Jarda a Maru
bestpage.sk/gif/pes/gif-bestpage-sk-62.gif
Ách jo.... Ani Miloš, ani Vondráček, ani Šejba, ani Joža, ani Yetti, ani Jaromír, ani Jirka a Jarka, ani Radka s Pepou, ani Drbolovi, ani Adéla, ani Kája s Janinou, ani Milann, ani Petr a Dana, ani Jarek a Růžena, ani Fanda s Jarkou, ani Vofi, ani Veverka a Laďa, ani Pavel77, ani Mirek a Jiřinka, ani Hrneček a ani další a další ze všech tady 94 přihlášených členů nám sem na web nenapíší jak se mají, co dělají a jak se těší na setkání se někde a někdy s námi všemi a na celou letošní "bezcovidovou" cestovatelskou sezónu Vyděšený.... jen Jana s Frantou se teď ozvali www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif... Zkrátka tu chcípl pes ... A já, než jsem to všechno napsala, tak jsem si ještě navíc připálila dietní dušená krůtí prsa na zelenině a tudíž teď nepřiberu a nepřiberu ani kilo živé váhy, a tak bych to potřebovala Zamračený... Ještěže se aspoň to počasí už trochu umoudřuje a vypadá to, že už snad někam vyjedeme ...Šklebící seŠklebící se

Joza
a to já ti zase napíšu .......

pracovně se dost zabíjím ať si nohy bolí jak chcou

a výletně - karavanově se mám tak, že se připravuju na montáž elektrickýho dovírače - dotahovače dveří do Dukáta a hlavně syn chystá stavbu obytňáku a tak s ním navrhuju a rozvrhuju prostor ( bude to moje šestá stavba, tak už o tom něco vím )

no a samozřejmě se chystám na jaře vyrazit - předpokládám, že během března napustím vodu a začne další sezóna ( jestli se nějak moc nezlomí počasí). Taky sleduju jak se hlásí lidičky na sraz M6 - myslím, že se nás sejde hodně, tak už se těším ....

v mezičase si chystám ještě offouda na sezónu - montáž serva řízení a nějaké drobné opravy

a taky pomaloučku dávám dohromady veterána ( dlouho čekal než budu trošku stát na nohách )

do toho jsme zase začali hrát - už nás mor pustil na pódia před lidi.

na březen se chystám podívat do jeskyně Výpustek - mají zpřístupněný dřív nepřístupný prostory a tak lákám pár kamarádů a celou rodinu (děti a vnoučata ) k návštěvě

Tak co Maru stačí to ???

Admin_Radek
Jozo, tu "stavbu" vestavby foť. Bereš už zakázky? Já pořád váhám, co chci a jsem jak ženská. Vím, že něco moc chci, že to má být jiné, než teď, jen nevím jaké. Ale běda, jestli to nebude brzo! 😄
Koukám na různě veliká Ducata, případně i možnost koupit Toyotu Proace na dlouhém rozvoru a tahat za ní přívěs s možností vyjet jen Toyotou upravenou na spaní. Ale spíš bych radši Ducato L3H2 nebo L4H2 a poslat přívěs do světa. Letos ale asi ještě nee.
Jinak ve Výpustku jsem byl hned jak ho otevřeli, ale klidně bych šel zas. Zvlášť, jestli je přístupné něco nového.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Joza
Radku zkušenost praví, že když někdo říká, že chce obytňák a neuskuteční to cca do dvou roků, tak už o tom bude vždycky jenom kecat .... realizovat nápady je potřeba hned - nehledat jak to nejde, ale jak to jde, ale jak to jde ...... to , prosím neber osobně, ale za těch cca 30 roků, co obytkou jezdím, jsem to slyšel asi tisíckrát. Tak neváhej a běž do toho, nebo ten nápad "vychladne" .

Jinak obecně fotky ze staveb budou na https://sestem.ra...mName&

yetti
Přesněěěě chlapci .... přesněěěě

Ahoj Maru a vostatní, sem byl teď mimo a zaneprázdněn. Makám, cestuju, buduju, .... prostě žiju a žít budu, ať si nastavujou omezení jaký chtěj.

Letos mám už nasmlouváno o 30% víc průvodcování než loni, kovařina taky frčí a v kolbence toho chtěj furt šíleně a čím dál víc .... ale tam sem si určil pouze omezenej čas abych mohl i jiný moje aktivity.

teď dodělávám nějaký zakázky a pak už je na řadě ta moje vestavbička. Letos ji chci už vyzkoušet ... v plánu je Toskánsko, Orlický hory a sever ČR a taky Slovinsko ... tedy z těch delších akcí ... + ty krátký několikadenní .... a v pátek jedu se synama (pánská jízda) asi do Alp za sněhem, páč u nás sice je, ale málo.

Jozo, máš pravdu z tou zkušeností, ale trošku ti tu statistiku bořim, ale většinou to tak je.
Radku nevzdávej to Úsměv ... já to taky řešil před lety a karavan má svoje pro i proti, ale pro dva je vestavba super. A třeba konečně zasejc dorazíš k nám na jih, kolik je to už let? Úsměv

Maru, pravdu máš. Nějak se přetáčím do stavu, že mě už nebaví doufat, že se někdo rozhodne komunikovat a tak komunikuji napřímo a než o všem jen kecat, raději to dělám. A to docela naplno ... všechno Úsměv ...přijeď a uvidíš sama Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Jozo, je na tom kus pravdy. U mě to ale je dáno tím, že zatím jezdíme s dětma a potřebuju, aby měly čím jet a kde spát. Takže 4/4 místa na jízdu a spaní. Proto je to se mnou tak, že nevím, co chci, protože nevím, co bude. A druhá věc je, že jsem zjistil, že nadivoko se dá jezdit i s takovou 12 m soupravou docela v pohodě a se vším pohodlím. Nic mě tedy úplně netlačí. A tak čekám na impuls - že třeba někdo bude prodávat vestavbu, co nám bude vyhovovat velikostí i cenou (čekám na Jirku, až ho vestavba omrzí, na jeho poměry mu už přesluhuje) nebo Ty řekneš - už dělám vestavby na kšeft 😄.

Yetti - přijet můžu i s přívěsem. Jen neříkej dvakrát 🤣.

Joza
dělat na kšeft nebudu nikdy, protože bych si nevydělal- moc se s tím s.ru . Dělám to pro sebe a tak zbytečně poctivě, ale poradit nebo nasměrovat asi můžu .

Jarda a Maru
Joza napsal:

a to já ti zase napíšu .......

... tak co Maru stačí to ???

Jožo, jj, stačí ... Já hlavně chtěla vědět, co všichni v tý blbý zimě dělají, že se nenudí a sem na "stránky" nic nepřispívajíVyděšený...
I na tom FB je toho málo, jen se tam semtam někdo zeptá na to či ono jak má opravit a nebo kde koupit a nebo chce doporučit nějaké místo na cestování ... a hlavně jsou tam reklamy na kdeco a hlavně pořád dokolečka jen jak rychle zhubnout bez liposukce a nebo jak očistit játra... Ale některé i pěkné, teď zrovna jdou obrázky "beautiful" Itálie - přesně pro moji inspiraci na výjezdy ...www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

A ta jeskyně Výpustek je zřejmě toto? https://www.novin...m-40384192 To bude Jarka určitě zajímat a máme to za humnama ... www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

Joza
budu to objednávat asi na 26.3. chcete jít taky ??

Jarda a Maru
Jarek určitě ano, já jen nezávazně, bo nevím, jestli budu schopná. Píší tam, že ... "jeden úsek je ale nutné zdolat po čtyřech. Nová zážitková trasa je určena pro fyzicky zdatné".... a to já momentálně nejsem a nevím, jestli za měsíc budu ...Úsměv

Joza
tak se rozmysly potřebuju to v sobotu objednat závazně - dej vědět

Jarda a Maru
Tak závazně jen Jarek, já nee .. ZamračenýŠklebící se

Admin_Radek
Joza napsal:

dělat na kšeft nebudu nikdy, protože bych si nevydělal- moc se s tím s.ru . Dělám to pro sebe a tak zbytečně poctivě, ale poradit nebo nasměrovat asi můžu .

Já bych si asi na něco troufl sám (zateplení, okna, elektrika...) ale jen pod dozorem a některé věci ani s dozorem. Ale je to o těch impulzech. Kdybys mi řekl - jdu do toho, tak už hledám dodávku Úsměv.

S těma impulzama je to tak. Chtěl jsem koupit airbagovou vestu na motorku. Rok kolem toho chodím, stála 17, což bych i dal, ale každý druhý rok servis za cca 2000 Kč. Teď jsem objevil akci za 16, ale servis doživotně zdarma. Už ji mám. To bylo to "znamení".

Na jaře pokecáme, možná i na tu Vochtánku dojedu....na motorce.

Joza
Jarda a Maru napsal:

Tak závazně jen Jarek, já nee .. ZamračenýŠklebící se

o.k. tak si poznamenej 26.3. hodinu a podrobnosti napíšu

Jirka a Jarka
Radku autíčko neprodame budeš muset jezdit s tím co máte. Prodat to ještě nemůžeme nesplňujeme dva roky jako u toho předešlého.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Admin_Radek
Nevadí Jirko, tak si ho ještě chvíli nechejte, já nespěchám 😄.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3