05.05.2025 17:18
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
Jarda a Maru napsal:

.... Jsme zalezlí doma, venku pobíhají jen moji 3 kocouři a 3 ušáci.....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-29.gif

tak to sem taky ušák, běhám hodně venku, ale kolik tady je netuším. Ráno bylo -3. Asi je pod nulou protože netaje, ale moc ne ..... a jako správnej ušák mám za ušima Pff ....

http://soumar-sro.cz
Kaja a Janina
Naší 3 kocouři nelituji venku jako tví Maruš.Litaji po obýváku a neví co nám provést.Mikesek už se pokoušel sklidit stromeček,ještě že ho Kaja prozřetelně přivázal ke stropu.Tak poklidil alespoň ozdoby.Pry bude příští Vánoce v kurzu plast.🐱🐱🐱
Mrknutí

Kaja a Janina
Jo a v Budějovicích je polojasno,-4,občas poletuje sníh a já jako vždy pilně pracuji.Uz aby se dalo někam vyrazit s Bobíkem.⛺
Mrknutí

Jana a Petr Maixnerovi
Dnes jsem služebně jezdil po severních Čechách Ústí n. L. Teplice Most Litoměřice a všude kolem nuly a rozbředlý šedivý sajrajt už aby bylo alespoň trošičku jaro a nebo -10 a bílo :-)

jirhav
Tak těch -10 se dnes určitě dočkáš,alespoň u nás v Kozlích je večer už -9.

Jaromir
U nás také teplota razantně pada, celý den bylo kolem -2 a kolem páté odpoledne to začalo rapidně padat dolů a těď je -11°C sněhu pár centimetrů.

Jana a Petr Maixnerovi
Tak teď je 20.31 a Děčíně je -6,4 tak, že ten šedej sajrajt bude ještě navíc zmrzlejZamračený

yetti
[quote]Kaja a Janina napsal:

......Mikesek už se pokoušel sklidit stromeček,ještě že ho Kaja prozřetelně přivázal ke stropu..../quote]

Jani,
raději bych Mikeska odvázal, to je taky nápad ho přivazovat ke stropu Úsměv Úsměv Úsměv .... tady mrzne až mě to praštilo .... Máša ráno ani nevylezla z boudy. Jedu za chvilku domu vzbudit prcky a mrknout se, jestli nepřimrzla, nebo vyhnat ňákýho jejího štěkacího "fešáka", kterej ji tam votravuje. Měla by hlídat .... jestli něgdo nepřimrznul k plotu Úsměv Úsměv

Jarda a Maru
Radku, načisto jsem po přečtení tvého příspěvku "rozmrzla", ikdyž u nás je -16 °C..... A tvoje Máša a její štěkací fešák mi připomněl našeho Bobeška... Včera jsem ho zavřela v jeho domečku, protože "nedal pokoj" Dáši a on si to vyřešil po svém .....Nevěřila jsem vlastním očim..... [img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_1642.jpg[/img] is not a valid Image.......smileys.cz/smiles/smajlici-sokovany/smileys-cz-3.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 11.01.2017 09:06

JosDosk
Ahoj. U nás zase spolehlivě -18 °C, retrívr Bára běhá po dvoře, jako by bylo krásné letní ráno, asi jí to nevadí. Chtěla by dokonce dělat hlouposti, ale já radši nevystrkuju ani nos z baráku, hned bych si musel brát nitroglycerin pod jazyk - kromě tedy krmení domácí zvěře - ještě máme morče, to je taky venku, takže ven musím. Dnes pátý den auto v karosárně. Takže jsem stále imobilní. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

drbolovi
Ahoj,ahoj.....tak u nás je o trošku tepleji- jen - 11,ale sluníčko svítí a tak na lodžii je + 10,a tak jsme na chvíli vystrčili bedýnku s jabkami.

Najf Fanda a Jarka
U nás ráno v 6hod. -21supňů Vyděšený

JosDosk
Ahoj. Konečně i u nás 7 cm nového sněhu, který přibyl k těm 2 cm, tj. tolik potřebná vláha. A jen -5° C, které ještě na Hané tolerujeme, na nižší teploty nejsme zvyklí. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jana a Petr Maixnerovi
Včera večer trochu připadlo a -7 a dnes přes den +4 a zase ta šedá kaše. Tak nemuset do práce a ven s trhačem asi bych se věnoval nějakému sportu asi gaučinku. Ahoj Petr

Jarda a Maru
Jana a Petr Maixnerovi napsal:

Tak nemuset do práce a ven s trhačem asi bych se věnoval nějakému sportu asi gaučinku.

To je dobrej nápad.... Zima je dlouhá a její konec v nedohlednu.. Mohli bychom založit nové vlákno: "Co kdo děláte v tý "hloupý" zimě...?" V televizi (na můj vkus) nic není, tak jedině ten gaučink a možná s knížkou v ruce... Zahrádkáři, už máte zaseté papriky ? .....bestpage.cz/smiles/s9984.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 12.01.2017 21:28

yetti
Dnes jsem do kolbenky doslova dotancoval lambádou spojenou s kozáčkem a s "chůzí" okoukanou od tučňáků .... ještě že jsem mohl využívat ploty místo zábradlí a pak jít po posolené silnici .... prostě jedna velká ledovka ... navíc obleva Smutný Ještě že je dneska pátek .... aha 13-tého .... ještě že na tyhle pověry nejsem Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

Dnes jsem do kolbenky doslova dotancoval lambádou spojenou s kozáčkem a s "chůzí" okoukanou od tučňáků ....

Radku, to zcela určitě nebylo od ledovky, to ty's tancoval samou radostí, že můžeš do Kolbenky...!!..... smileys.cz/smiles/smajlici-hudba-a-tanec/smileys-cz-37.gif.....smileys.cz/smiles/smajlici-hudba-a-tanec/smileys-cz-54.gif
Ten druhej nelítající opeřenec sem já, u nás je totiž na zemi úplně to stejné....

yetti
Maruško, pravdu máš, ale že nám to spolu sluší Úsměv ..... potkal jsem před domem šmrncovní sousedku .... jakmile mě uviděla rozjely se jí nohy .... no hned sem si myslel, že sem na tom po ránu dobře a jak se mi tak posouvalo těžiště dozádu (to jak se mi posouval frňák nahoru), sem pochopil, že v tom nejedu, že jedu ouplně jinam ... z kopce po svých ..... takhle mě to usadilo i usadilo. Dokonce jsem přemýšlel, že jako externista do kolbenky nemusím a pojmu to externě, ale když už mi tím směrem jeli nohy a maj tady dobrý kafe .... a to je asi tak pro dnešek všechno Pff

heslo pro pátek 13 ..... HLAVNĚ OPATRNĚ Úsměv

drbolovi
Tak tady u přehrady + 1, doufáme,že odpoledne nebude břečka.Zatímjsme z domu nevylezli-až poobědě,tak nevím,zda to klouže.Ale asi ne-když se podívám z okna,lidi jdou normálně.

drbolovi
Maru---ty jsi hrozně rychlá- myslím s paprikama.No,když je máš kde dát? Já vysévám až koncem ledna až začátek února.Mám je v obýváku na okně a pak jdou rovnou do skleníku.Plánuji tak,aby byli v půli července,když přijedeme z Chorvatska.Jinak by je neměl kdo sklízet a hnily by tam

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2