05.05.2025 16:50
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jirka a Jarka
Radku,u nás pod Kožovkou bylo ráno -14 stupňů chřipajznu zatím nemáme,ale toho panáka si dám každý den někdy aj víc.
Ty jako ošetřovatelka koukej ty marody uzdravit.Úsměv

JosDosk
Ahoj. U nás -18°C, pes Bára žije, dokonce si z toho nic nedělá, leží na betoně (dobrovolně), moje morče, které jsem dostal ke svým 73. narozeninám, které má klícku také na dvoře, sice pod podloubím, tak také. Prý už to má být dál trochu lepší. Čáo, Pepa
PS: všimli jste si, že když sem vstupuji, tak vždy hezky pozdravím, a když odcházím, tak také?
Recesista a mystifikátor

vondracek
U nás dlouhá léta nebývalých -10°C /v noci/, dosmažíme zelňáčky a vydáme se výpravou do Kaufu pro chleba. Řádí chřipka, tak si vezmu placatku jako prevenci. Naštvaný

yetti
Zima, mráz .... Polojasno tak mám celkem jasno. Dnes skialpy na Boubíně, zitra běžky buď kolkolem Kvildy, nebo v Rakousku na Schonebenu. Původní plán být od včerejška na Šumavě s karavanem kvůli práci doma přesunut. Kuchyně je prý důležitá ....asi jó. Mrknutí

http://soumar-sro.cz
drbolovi
jižní Morava je trošku jiná- vymyká se.Na Śtědrý den bylo víc sněhu než ted.Ted tak 5 cm,na polích jsou vidět hroudy.Dnes ale mrzlo- ráno -14,slunečno.
I s těmi nemocemi je to jiné- v celé republice řádí pravá chřipka-- u nás žloutenka- stále nové případy a chřipka ptačí.Smutný

drbolovi
Jo, a mohu potvrdit --- Maru žije,jen si chce odpočinout

Jarda a Maru
U nás pořád mrzne jen praští. Včera bylo po ránu -16,6 a dnes už jen -9,4 °C. A ušákům jako by to vůbec nevadilo.... http://kubaklara....I_1624.jpg...www.celysvet.cz/skin/smile/s11967.gif

To bylo včera a dneska koukám, že připadlo dalších asi 10 cm sněhu....[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/480144800_1_.jpg[/img] is not a valid Image.

jirhav
Tak v Kozlích mrzne -5 ,ale nepraští.Přes noc napadlo 5cm sněhu,tak odhazuji.Z auta to jde perfektně,nepřimrzlý.Jsem zvědav na pondělní ráno. Mrknutí

Robert
-20°C je u nás každý rok. Je to vrchol zimy. Potom už se teploty jen zvyšují. Letos takový mráz byl jen jeden den, ale já už to tak beru, že to bylo všechno. Teď už nás čekají jen samá pozitiva. Úsměv
Ráno jen -8°C, také připadlo 5cm a jak to vypadá, budu muset odházet tu bariéru před garáží, neb už není na co se vymlouvat. Šklebící se

Jarek a Ruzena
Zdravím všechny, konečně se mi podařilo za pomoci Radka znovu přihlásit.U nás krásných -19 a slunečno.Jinak na štědrý den ulehla mamina s krasnou horečkou ja na první svátek.Takže místo procházek až do 2. ledna v posteli.Místo přípitku na nový rok antibiotika , prostě konec a začátek roku nádherný.Doufám že pro letošek už máme vybráno.

Jaromir
I u nás v polabí je zima. Dokonce máme i trochu sněhu, asi 5 cm a mráz nás také nešetří na včerejšek -17 a na dnešek -7 a přez den -5 °C. Růženka od nového roku zápasí se zánětem horních cest dýchacích a zatím prohrává. Velký podíl na tom má to, že nemůže ostat doma a léčit se, proto že, je v práci opět sama a uzávěrka roku musí být hotová za každou cenu.

Admin_Radek
A u nás zase -15,5 stupňů. Za kamna vlezem a ještě tam budem Úsměv

Edit- v 21:51 už je -17,3 Vyděšený
Upravil/a Admin_Radek dne 08.01.2017 21:51
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
víkend ve znamení mrazu, monterek, skialpů a běžek za náma a už je zase pondělí, pracovní to proces Smutný .... sněhu by mohlo být o metr víc. Většina lidí ve stopě na procházce na běžkách v péřovkách, s šálama kolem gezichtu .... ??? já propotil triko s vestičkou durchum durch, ale muselo se hejbat. Jen dlouhé sjezdy brrrrrr. Co mi ale vadilo nejvíc je to, že si lidi neuvědomují, jak se chovat ve stopě a na běžkách. Pes ve stopě, souvislá rojnice přes celou šířku bez možnosti předjet, svačina uprostřed stopy na magistrále minimálně ve dvou stopách, hromadná zastávka skupiny "běžkařů" pod kopcem po sjezdu kdy ani řev "STOPA" z dálky nic neřeší a musíte davem lidí vysloveně prorazit ..... co znamená hláška STOPA je asi tabu a většina netuší, jakou řečí mluvíš ...... je to jak na vodě, kdy je promile vodáků co ví co je voda a zbytek ožralý tůristi .... ale .... našel jsem oblast kolem Veselky, Buku a Vícemil pod Boubínem, kde si místní dělají stopy čtyřkolkou, nikde nikdo, několik km úžasný, upravený stopy na klasiku i na bruslení v nádherným kraji a to vše kousek za barákem ..... Úsměv Úsměv Úsměv

http://soumar-sro.cz
jana a franta
Admine, tak mrazy se přestěhovaly k vám. V sobotu jsme zažili -14, včera už jen -4 a teď jsou na teploměru -2.
A běžky závidím! Letos si o nich můžeme nechat jen zdát, zdravotní problémy to nedovolí. To, co popisuje Yetti, jsme zažívali taky, pěšáci hamtali v botech přímo ve stopě, na naše výtky ještě reagovali přisprostle. Takových zážitků bylo plno.

drbolovi
já už také běžky závidím.Když jsme nejeli na Vysočinu a byl sníh i u nás kolem přehrady,většínou jsme jeli k Ríšově studánce a odtud k přehradě.Jelikož touto cestou chodili i turisté chodili ve stopách-v nich se totiž nebořili.Na zavolání STOPA- většinou nereagovali,nebo ještě nadávali a tak Jenda několikrát některé při průjezdu přetáhl holí,aby si zapamatovali,kde chodí.

JosDosk
Ahoj. U nás stále dosti, až velmi mrazivo. Auto mám v karosárně na výměnu zadních lemů blatníků a co bude ještě potřeba, takže počítám do poloviny příštího týdne. Tak stejně jsem doma, nemá pro mě ani význam vystrkovat nos z baráku, daleko neujdu. A za čtrnáct dnů si jdu lehnout do špitálu na infuze, které by měly zlepšit ty mé nešťastné nohy, to jako bych byl v hospodě, akorát bez piva, a tak zase v teple. Tak mi ten leden pěkně uběhne v teploučku a už vyhlížím jaro. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

jana a franta
Růženko, přejeme rychlé uzdravení! U nás se sice takovéhle onemocnění nekoná, ale jsou jiné problémy. Tak buďte oba fit. Úsměv

drbolovi
Dnes u nás - 5 slunečno.Ještě před pár dny jsem psala,že chřipka na jihu není- opak je pravdou,přišla v plné síle.Nám se zatím vyhýbá,nechodíme,kde je hodně lidí,chodíme sami po procházkách,jen do obchodu musíme.

Jirka a Jarka
U nás - 1 neslunečno. Ty z toho Brna mají zas něco lepšího než my pod Kožovkou.Vyděšený Smutný

Jarda a Maru
Jirko, vy pod Kožovkou -1 a my pod Dukovanskými chadícími věžemi (to je čeština !!) kousek od Brna máme -6,8 °C, taky sluníčko, ale fouká vítr a dopoledne padal sníh.... Jsme zalezlí doma, venku pobíhají jen moji 3 kocouři a 3 ušáci.....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-29.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14