07.05.2025 01:21
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
poslušně hlásím návrat z Bílých Karpat .... úžasný to kraj ... a bez lidí a žádný bydlíkáři ... zatím.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Zdendo jó zapomenutý oudolí...čo bolo to bolo, jako fšude se i to změnilo. A jasněže znal fšechny...Standu M. Luboše M. i Tonyho a Kima s nímž sem měl tu čest bejt na vojně...dyť to fšichni byli i Tatrováci Mrknutí
Snad sou tu na tém svjetě ešče mezi námi ? Sigi byl tak trochu cholerik-prudič a provokatér, ale přímej, upřímnej kluk, zato Máza hloubavej flegmatik dost dobrej kreslíř, no a Kim filosof i biolog, čajíčkář, vélmi dobrej znalec přírody a vod Tonyho sem naposled viděl fotky, snad z Aljašky, jak svařuje růry ropovodu alebočo Cool
stemi přiloženo následujícíobrázek:
star_zmky-dolnky_to_skaln_vlci_1963_ok_-_copy_-_copy.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
našel sem nádhernej hrad jezevce ... několik vstupů a všechno čerstvé .... nádherně prší a lesy se pářej tak vyrazím dneska nebo zítra na houby Úsměv

stemi
Radku tož vražsem pár fotek tého jezefce aj hub....hu nás furt nic Naštvaný

yetti
Jezfcovovo hradiště nafotim ale na houby semse nedostal, bo si synovec pochroumal kolo a tak sem mu ho mušel vopravit (asi sem jedinej manuelně použitelnej v rodině či co)a gdyž už sem tedy mohl jet, začalo lejt a lejt ... chtěl sem tedy dneska, ale přišla mi ráno obrofská vobjednáfka na kovaný vjecy ze zahraničí a to muším uďát, bo je tam velkej potenciál mega vodběrů a to ty houby asi bude mušet posbírat něgdo jinej ..... ku..a, ale šel bych hned. Vo vejkendu sem oba dny nahoře na Šumavě a tak asi lidem co povodim divočinou vokážu, že se daj ty houby i sbírat ... loni sem to tak jednou uďál, bo tolik hříbků tam nechat bych si asi nikdá nevodpustil.

jo a moje úžasná tchýně už bydlí 14 dní ve svým. Dostavěl sem jí to večer před stěhováním. Už jen dodělat rozebraný odseky kolem stavby a můžu se vrhnout na další projekty.

V Bílých Karpatech sem byl zkušebně s Méďou - budoucí vestabou .... zatím jen provizorní varianta, ale půjde to dobře. Už mi postupně navážejí matroš a tak se na to po chvilkách vrhám.

Jarda a Maru
Yetti... 👍👍👍... 😁😁😁... 😂😂😂.... a všichni 👋👋👋......
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jaromir
Jelikož nám v pondělí začínají bejbi prázdniny, tak překopávám karavan a buduji do něj rozkládací palandu aby jsme se tam všeci vešli. Už teď z toho máme bobky, neb Růžu čekají dny jen u plotny, ta havěď je totiž neustále hladová. Přejeme vám všem pohodové a klidné léto. Úsměv

stemi
Atunaj se šípkovou i se zelímPff

a k tému tajdlenctůdlenctento: Nechali jsme si uvařit Divočáka - dvanáctku,ležák, nefiltrovaný
stemi přiloženo následujícíobrázky:
se_pkovou_i_se_zelm-halb_und_halb.jpg 194895070_1214503058971924_2338051826131800398_n.jpg

Upravil/a stemi dne 21.07.2021 07:47

Admin_Radek
Koukám, že to tu nějak ztichlo. My jsme byli minulý týden nadivoko prohlédnout Oderské vrchy. Stáli jsme na parkovišti u Svaté Marie ve skále. To je poutní misto hned u řeky Odry v jejím údolí. Prošli jsme se okolo, hlavně do Spálova, podívali se zvenku na místní zámeček, školu s krásným parkem, v polích prohlédli nejmenší větrný mlýn v ČR, zašli ke Spálovské jeskyni po těžbě břidlice. Druhý den zajeli do Oder, na Veselskou rozhlednu a pak jeli v poledne domů, protože začalo pršet. Já, Pavla i pséci jsme si to užili. Teď už se chystáme na dovolenou. Asi nakonec zase po ČR, ale když vidím, jak se stále mění, kam musím mít test, odkud je karanténa, tak to asi přežiju.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Joza
a co nějaký inspirační fotečky .....

Admin_Radek
Ahoj, moc jsem toho nenafotil.
https://hunyady.r...ry_7-2021/
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, tyhlety krásný končiny si už nějaký pátek slibujeme navštívit cestou na galeje. Jenomže když jedeme tam, tak už se nemůžeme dočkat, jak budeme pracovat MrknutíCool.... a když se vracíme, jsme tak udření, že už se nemůžeme dočkat až budeme doma...Šklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Maru, my se tam už domlouváme se známýma asi 3 roky. Tak jsem se naštval a jeli jsme s Pavlou sami. I kluci zůstali doma. Vedle nás stálo spací Ducato a vedle něj vestavba do Scuda. Nakonec jsem si po tom víkendu řekl, že s vestavbou počkám. Nadivoko v karavanu to bxlo super. I s filmem v TV, sprchou a pressem.

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Teď už se chystáme na dovolenou. Asi nakonec zase po ČR, ale když vidím, jak se stále mění, kam musím mít test, odkud je karanténa, tak to asi přežiju.

Radku, a na tu dovolenou po ČR už máš vybráno něco konkrétnějšího? My budeme mít "volno" asi v polovině srpna a nevíme kam vyrazit. Pokud se nic výrazně nezmění, tak bychom asi konečně vyjeli do Polska přes Zakopané, Věličku, Krakow a nahoru k Baltu. Už to plánujeme nějakej ten pátek, tak to konečně snad vyjde....ÚsměvŠklebící se
A nebo někdo poraďte lokalitu s přírodními zajímavostmi u nás, kde nebude moc lidí a pěkné koupání bez stání v kempu.... CoolŠklebící se

Admin_Radek
No furt se to mění. Chtěli js!e Labské pískovce a Karlovarsko. Ale nakonec to vypadá od soboty do pondělí kemp Chlebow u Lodže a pak na poloostrov Hel. Překvapivě jsou totiž covid opatření jednodušší v PL, než u nás.

yetti
nechcu plevelit Okořové vlákno, taksem přelezl sem.

Miloš píše, že bude mušet prchnout, bo se chystaj nový okna Úsměv ... klíďo přijeď ... se k nám schovat ... taky sem přetěsnil okna v bydlíku až na jedno .... tam ta výdřeva nějak omarodila, tak mám rozebranou celou stěnu a dělám ji novou ... no hnus velebnosti.

Maru, já ty disneylandy fakt nemusim a chodit po betonu a asfaltu? Ve vsi možná, ale na dofče? V lese? Sorry jako, ale riskovat pak, že nebudu umět chodit po trávě ... néééé díky. Navíc každej víkend sušim dvoje pohorky a lidem se líbí topit se v močálech, prodírat se buší, zdolávat neprostupnou divočinu a tý nádherný zvěře co vídáme ... aaaaachhhhh, huž haby byl zase weekend Naštvaný

je tady ještě někdo, kdo má raději skutečnou a divokou přírodu? Snad už nejsem jedinej exemplář .... asi ne, dyk mi za to lidi králofsky platěj, abych je vzal do divočiny mimo ty profláknutý a předražený parodie na skutečnou Šumavu ... ale proti gustu Šklebící se Vyděšený

jo a houby rostou, ale eště to nejni ta mega žeň, co nehledáš, ale jen si vybíráš .... ale u asfaltek bych je nebral Maru, ty lesní sou lepčí Úsměv

Joza
je tady ještě někdo, kdo má raději skutečnou a divokou přírodu?

no přece já - do měst jedeme jenom nakoupit

Jarda a Maru
yetti napsal:

... a lidem se líbí topit se v močálech, prodírat se buší, zdolávat neprostupnou divočinu a tý nádherný zvěře co vídáme ... aaaaachhhhh, huž haby byl zase weekend Naštvaný

Jéje, no vidíš, na topení se v močálu jsem ani nepomyslela Naštvaný... Já ještě i dneska prchám pryč od televize, když se Jiřka Švorcová topí v tamtěch močálech ... smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-39.gif ...... smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-52.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 30.07.2021 09:25

stemi
je tady ještě někdo, kdo má raději skutečnou a divokou přírodu?

jájá jataky Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
one_bahno.jpg

yetti
no vidíš Maru a já třeba vodim lidi i na tyhle místa, gde se točila divá Bára, atd ... jen ten příběh vo Švorcový je blbost a vůbec o králi šumavy jak chodil bažinama ... ale to je na dýl ... zase nesmíš fšemu vjeřit, to ta propaganda a vymejvání mozkovny

Milošu, Jozo, ... vítejte f clubu přírodních radostí .... tedy až na jednu, tý co leze do zubů, tam sem pro vodbornej zásah Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového