06.05.2025 20:57
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Asi než Astru-Zenecu, bych si raději nechala napíchnout ten "Kovičog" www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif podle hesla "buď to zdochne okamžitě, alebo je to nesmrtelné" ... jak sem ho už tady něgde citovala o ruským bufíkovi a jiných ruských výrobcích ...CoolŠklebící seŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Problém je, že EU bude registraci Sputniku zřejmě zdržovat (nebude s ní spěchat). A hlavně když bude mít jen národní dočasné schválení, nebude člověk jí očkovaný mít evropský očkovací pas. Takže budeš sice chráněna před covidem, ale při cestách do zahraničí po Tobě budou chtít test a budou se tvářit, že očkovaná nejsi. Pro nás karavanisty to bude naprd. Astry bych se nebál, jestli mě naočkují Astrou, Pfizerem, Modernou nebo Johnsonem, to je mi jedno. Ale Sputnik nebo Sinopharm do mě nikdo nedostane.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Pro nás karavanisty to bude naprd. Astry bych se nebál, jestli mě naočkují Astrou, Pfizerem, Modernou nebo Johnsonem, to je mi jedno. Ale Sputnik nebo Sinopharm do mě nikdo nedostane.

Néžebych někoho chcél vovlivnovat, alejctaklenc to vidím taky a skápnout bez jakýhokolif vočkování stejně takjakotak jednou příde...holt příroda Zamračený
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Njn, evropský očkovací pas u nás obou zřejmě zvítězí Mrknutí, ale já zase nee Astru, a nebo až na posledním místě, bo pro nás "kmety" má nízkou účinnost a já nestojím ani o lehký průběh. Jestli budeme chtít být brzy na řadě, tak zřejmě stejně budeme muset brát, co zrovna bude ... NaštvanýZamračený

Admin_Radek
Ukazuje se, že to s tou malou účinností pro lidi nad 65 to není tak horké. Údajně účinnost každé vakcíny s věkem klesá, ale u Astry se postupně zjišťuje, že jsou výsledky účinnosti lepší, než byl první odhad. Mmch - aby byla vakcína schválena EMA, musí mít min. 50% účinnost. Astra je podle různých studií někde mezi 70-90% podle toho, jak velká a jak dlouho po první dávce přichází druhá. Vubec bych se toho nebál a asi nebudeš mít moc na výběr.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Vubec bych se toho nebál a asi nebudeš mít moc na výběr.

Si taky myslím...panstvo už má Fajzra a na nás co zbudeNaštvaný A jen tak mimochodně, je to z šimpanzí kérve a třeba J&J zasejc z nenarozenej potratovejch dětí a placent. Nó tak si vyberme, humanismus muší stranou

yetti
eště že nemám televizi a nesleduju médija a nemuším řešit tyhle Vaše důležitosti Šklebící se ... hlavně klid a nenechat si vymýt mozky úplně, jo?

a z jiného soudku, na kopcích kolem nás je bílo, ale na zahradě hezky. Stavim,. kovám, vyrábím že železa i dřeva, repasuju obytku a vymýšlím novou. Taky makám v kolbence a vo žádný pandémiji u nás ni náznak, naopak se za našim plotem považuje tohle téma i ostatní politika jako důvod k vyhoštění za plot.

Na denních procházkách po lesích je spoooousta lidí, je vidět, že je jaro a vycházky jsou potřeba. Už sem zazimoval čertofský prkýnka a oprášil kola a kolobrndy. Prostě jaro a jen co budu mít pracovně volněji, vyrazíme na vícedenní výpravu ... třeba i s obytkou. Hlavně sluníčko a volno.

mějte se krásně a nečučte furt na ty zprávy ... beztak Vás jen manipulujou kam potřebujou. Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Tak tak, Radku, ale věř a spolehni se na ty různé "studie" po tak krátké době a když do nich "každý vkládá své zájmy". Taky čtu a čtu vše dostupné a sama si to rovnám v hlavě a stejně mi to je naprd a jak píšeš, stejně se budu muset podřídit ... VyděšenýZamračenýŠklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Já myslím, ze pravdu má Radek. Že to moc řešíme. Za mě, ať je to jakákoli vakcína, hlavně certifikovaná od EMA. Když to bude Sputnik, tak neva. Ale se štemplem. Když jsem byl malý a očkovali mě, tak se mě taky nikdo neptal a jsem tu pořád.

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Já myslím, ze pravdu má Radek. Že to moc řešíme.

Jj, a hlavně je "pozitivní", a ne na Covida ...smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-226.gif

stemi
.
stemi přiloženo následujícíobrázek:
70827930_2561921293828266_4916878092309364736_n.jpg

Jarda a Maru
Milošu, já si to s mou elektrikou dovedu představit a i Tebe s kárkou dříví... to by byl fofr dolů Šklebící se... Ten "asfalt" není zas tak špatnej, jen uprostřed se jim to trochu nepovedlo, ale nic není dokonalý, viz naše polňačka D1 VyděšenýŠklebící seŠklebící se

yetti
v Toskánsku je taková absolutní a nekonečná, 10 km dlouhá rovina, kde jsme jezdili leta tréninkově na kolech ... očistec ... a na konci se uhnulo na Sasso Fortino, kde je cedule 20% stoupání dva km, masakr a po dvou km další cedule 20% stoupání další dva km ... no nejezdi to, když je to taková pohoda ... test výkonnosti aj mentálu ... Úsměv

stemi
Nó dyť to je vonó...na konci sou hory v nich průzor a dyž je vysněný cíl, tak i naděje že to zvládneš, jó a chce to dobrý kolo (jako mám třeba já, He)Mrknutí
29261739_1746062878747449_7750078944430260224_n.png

Jarda a Maru
V tom je moc moudra Cool... Já to pííívo vidím a problém s ním mám jen ten, že mi vůbec nechutná, bo je hořký Smutný..... Mmch ani sladký "břečky" nepiju, nejlepší je kohoutková, že? Cool... A co tyhlety silnice ?

i0.wp.com/fb.ru/media/i/9/0/2/3/1/i/90231_700x466.jpg

i0.wp.com/fb.ru/media/i/9/0/2/5/6/i/90256_700x466.jpg MrknutíŠklebící se

stemi
To huš říkal i můj děd, že studený z kohoudkový pípy je nejlepčí a hlavně haby mělo pjenuMrknutí
dedek.jpg

yetti
Tak se nám blíží to Aprílový počasí což? ... na zahradě máme napůčeno a teď čekám, že to pomrzne ... a navíc se k nám nastěhoval krtek a ne a ne ho ulovit ... je ňákej zkušenej a trénovanej

Jarda a Maru
yetti napsal:

... krtek a ... je ňákej zkušenej a trénovanej

Jé je, tak to tam musíte mít toho v kalhotkách s kapsičkama ...https://www.telev...sel-227427

www.celysvet.cz/skin/smile/s11088.gif

My u nás kdysi dávno měli obyčejnýho a já mu pořád a pravidelně nadávala, vyhrožovala a posílala ho k sousedům a taky mu rozhrabávala ty jeho hromádky ... až to vzdal a odstěhoval se nevímkamwww.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif Cool Šklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 17.03.2021 09:50

Jarda a Maru
Vyděšený Viděli jste to na kameře? https://tv.idnes....dnestv_tjz Zamračený

stemi
Nezahálím...makám, ale huš sa votepluje a brzy bude kolo i vejletyMrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
drvo.jpg plastic2021.jpg jaro.jpg

Upravil/a stemi dne 24.03.2021 15:27

Přejít na fórum:
Přihlášení