13.05.2025 20:16
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
stemi
Ať si venku meluzína skučí u nás v kamnech praská, hučí a co u vás ?Úsměvhttps://www.youtu...fAqWdSNDR4
Upravil/a stemi dne 15.02.2021 11:48
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
U nás v kamnech taky praská a hučí, ale ve sklepě, tak to neslyším. Jarek je v Kolbence a já sedím doma na zadku a teprve před chvílí jsem pustila ušáčky ven a jen na chvilku, aby jim nemrzly pacičky Zamračený... Včera odpoledne jsme se jeli projet jen malým autem do Moravského Krumlova, zámek je celej pod lešením a zelenou "sítí", tak jsme vylezli nahoru ke kostelu a koukli na Krumlov shora a zpět jsme jeli před Dolní Kounice a zaparkovali před "zbytkama" z kláštera Rosa Coeli a načerpat tam "energii". Samozřejmě zavřeno, ale byli jsme zvědavi, kam až se dostaneme. Nikam, jen před zamčená vrata Cool. No a teď po"o" si nedám "20", ale jdu si naporcovat 4 chlazená kuřata a budu zavařovat kuřecí prsa na kurkumě, víně a zázvoru, kuřecí na kari a zelenině, kuře s pikantní omáčkou a kuře Arabské, abychom měli co jíst, až budeme "realizovat" to hafo plánů na vyjetí do ...... VyděšenýNaštvanýŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Jj, Rosa je zavřená, ale židovský hřbitov je otevřený, mohli jste kouknout tam. Na Rosu se taky chystám, ale až v létě.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
Rosu mám taky rád ... hezky naboso po ránu ... hmmmm

Maru, tak můžeš s těma chlazenejma kuřatama udělat ještě ty chlazený zajíce ... neb stále nechápu k čemu by jinak byli dobrý Úsměv

A k tý zimě, trošku se bojim, že sotva začala bejt krapet normální zima, tak už zase končí. Kde sou ty nádherný zimy, spousta sněhu už od listopadu a ještě v dubnu na kopce se skialpama a odpoledne u nás na kolo. Teď je to taková parodie na zimu. Dříve mi cestou do kolbenky studěli rifle, teď docházím celej spocenej a rozpálenej, taky mi dřív zamrzaly nosní dírky a ted nezmrznou pořádně ani louže .... trapný Smutný

Nemám nic proti teplu a sluníčku, naopak miluju to, ale když je zima, má být zima. Alespoň dva měsíce.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
yetti napsal:
Nemám nic proti teplu a sluníčku, naopak miluju to, ale když je zima, má být zima. Alespoň dva měsíce.
www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif
[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/yetti.jpg[/img] is not a valid Image.

https://www.youtu...%20YouTube Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 20.02.2021 14:51

Jarda a Maru
Teda já bych už tak ráda někam vyrazila. Ale u nás je dneska mlha, hnusně, nechce se mi ani vylézt, natož někam vyjet. Nemůžeme ani k našim mladým, bo Jarek odmítá hrabat se tam něgde v závějích s řetězama a pak umejvat auto. Ách jo, ale ... obhlížela jsem zahradu a listím už se prodírají talovíny a sněženky už taky lezou...vidíte je?

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC04077.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC04074.jpg[/img] is not a valid Image. www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

jana a franta
No, něco takovýho už jsem taky venku viděla. Ale ještě tam je hromada sněhu, i když grádmetr ukazuje 10°C. Zatím nevíme a neplánujeme, ještě má přimrznout.
Momentálně se staráme o covidové holky - starší dcera a vnučka veslařka Eliška. Obě to schytaly minulý víkend, běžkovaly na Klínovci a nás lákaly s sebou. Po delší úvaze jsme to odmítli a bylo dobře. Teď je opatrujeme, nakupujeme, vozíme jim za dveře navařené mňamky. Martin odjel se psem na chalupu, už se tam nudí, ale domů se bojí. Tak takhle u nás. Cool

stemi
Jani voni mladí sou vodolnější...tady v polesí pomálu nepotkáš človíčky, takový smutný je to tu. A co Franta ?...naposledy se tu "projevil" dyžstetam u vás něco stavjeli, nezazdil vonse ?Šklebící se

Sejbo pravdu díš a dyž je hezky tak i ftém Povltaví...vzpomělsem "nedávný" klubový výjezd-invazi na Tvrz, je to asi 25 kilásků proti proudu/Orlík. No už je to taky pár let, kůrňa toto letí Cool

Maruš dyž tak vzpomenu, že dřívjejc nebyla ani chladnička tak to dává smysl i teď...dobře děláš, že vývjevuješ, pak dej vjedět jaký byly houby, by mne nejvíc zajímalo ? Mrknutí
https://stemi.raj...vrz_fraja/
https://stemi.raj...z_-_stemi/
https://stemi.raj..._Drbolovi/
Upravil/a stemi dne 23.02.2021 07:20

Jarda a Maru
stemi napsal:

Maruš ...dobře děláš, že vývjevuješ, pak dej vjedět jaký byly houby, by mne nejvíc zajímalo ? Mrknutí

Mrknutí Milošu, sušené houby byly vyvýýývěveny ve sklenici www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif... jsem (ti) je chtěla vyfotit Cool.... ááá jsou v popelnici ...Zamračený Naštvaný

[img]https://img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/DSC04080.jpg[/img] is not a valid Image. Šklebící se Šklebící se

stemi
Maruš to je nemilé, álejc možná bylo nezbytné. Jakomně tu po nocích chlasčí permoníci Rum a možná tímto zvohledňujou mý játra aj ledviny, mohlo sa stát, že v téj sklenici mohla bejt i ňáká prašifka a andělíček nebeskej vás tůdlenctímto vochránil.
Já už se stydím dyždu do kontejnéru se sklem a už fíglem hážu podvou...i tak sósedi vodvírají vokna a naslóchajů, kde co a komu to zase zvoníjo, vono totiž fšechno má svý vysvjetlení

Jarda a Maru
Milošu www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif Šklebící se ... U nás je dneska a bylo i včera tak luxusní počasí, že je "hřích" sedět doma za kamnama... A asi je takhle všude, žéé Šklebící seŠklebící se

stemi
Škoda slov...3tí den inverze- mlhaNaštvaný
stemi přiloženo následujícíobrázek:
te.jpg

Admin_Radek
Já si dnes zaběhal 7 km v 10 stupních a na sluníčku. Bylo to jako demoverze jara 😄.
Jinak už se těším, až se oteplí v dubnu. První cesta povede s přívěsem na STK. Měl jsem jít už v říjnu, ale to karavan spal zimním spánkem. Kdy a kam vyjedeme, to je otázka.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Kde jste kdo? Máte zakázáno chodit ven, ale sedět u PC a psát na náš webík je povoleno ... Tak do toho Mrknutí... U nás už není to luxusní počasí, trochu se ochladilo a nesvítí sluníčko, ale venku na zahradě se dělat dá. Semtam něco zamést, pohrabat, posbírat, ustřihnout, zatlouct a nebo zalít nasetou mrkvičku ve skleníku Mrknutí... Ách jo ... to je votrava, když se nedá nikam vyjet ... Naštvaný Zamračený

Joza
já se náhodou snažím pracovat na své rehabilitační pomůcce ... vyrábím si motodlahu na rozcvičování kotníků a tak - pokud mě nohy nechají - pobývám v dílně a kutím. Dostal jsem se do stádia zkušebního provozu - ještě, že si nemusím dělat dřevěnou nohu a nebo skleněný oko.

stemi
Gdegdo kutijó a já taky, sem konečně v garáži přezul kolo a že si vyčistím i přehazovajdu...tož sem sa měl raděj praštit přes pazůry, esli to dám dohromady bůh ví i dyž mám ještě novou záložnickou, álejc je to ouplně inej typZamračený

Admin_Radek
No pěkně mě ty "opatření" naštvaly. Oni tady ohrožují naše 1. místo. Taky by se mohlo stát, že už nebudeme Best in Covid 😲.
Nejvíc mě štve, že běhat můžu jen v katastru obce, kde mám trvalé bydliště. Byl jsem zvyklý si na hodinu vyběhnout z práce, to teď nepůjde. Nemůžeme ani do lesa na vycházku. Asi těžko někdo bude kontrolovat v lese, jestli tam někde bydlím, ale nejsem zvyklý do všeho házet vidle a ještě brblat, že jsem rebel.
Jinak mám konečně po Vánocích. Dnes jsem se dostal na váhu, co jsem měl před nimi. Ještě pár kilo a může začít plavková sezona 😄.

Jarda a Maru
Jj, je to na prd Naštvaný... Já měla na příští týden vymyšlenej parádní výlet. Jožo, tam u vás bychom ochutnali Šaraticu, pak se zastavili na rynku v Olomouci a koukli na ty jejich krásný pamětihodnosti, ještě se napili ve Šternberku Tešíkovské minerálky a skončili bychom na galejích v Budišově ... A ještěže ta naše víska je dost rozlehlá a ne jako v té Závisti někde na Blanensku, kde to mají od cedule k ceduli pěšky 6 minut ...www.celysvet.cz/skin/smile/s6455.gif MrknutíŠklebící se

Admin_Radek
Pro odlehčení - včera jsem si byl zaběhat a předběhl jsem celé (běžící) A mužstvo fotbalové Sigmy Olomouc 😄. Fakt. Teda neběželi naplno, ale i tak 🙂.
A dnes jsem byl po třicáté dát půl litru krve.

stemi
Tož pokřikujíce na mne dobráčiskasósedi "dětku pitomé zlez z tého stróma"- skecneš! Sem jejích nemístných keců nevyslišel a nedbal, stejně prolez korunu a propílil co bylo třeba...šak ích asi na dvacet mě ešče čekáNaštvaný...ofšem to ránoažráno, jím dal jaxi za pravdu. Lez sem z gáuča jak z tanku poštyroch, célej čék ma bolel, až semsi myslíl, že sem snad něgde přesnoc skládal vagón huhlí...tož tak je hu nás vovelikonocíchŠklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2021-03-29-312.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového