13.05.2025 15:43
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
stemi
Maruš tady bylo nemlich a asi všude, ale příroda to dohoní, zatím tak bylo vždycky...že zmiňuješ ušáky, tak jsme o jednoho přišli (Sofii), přejel jí nechtíc vnuk, holt doplatila na pravidelné kontroly nahuštěných pneu zpod auta Zamračený Zbyli 3 sirotci.

Do mini vysazování se zatím nehrneme, taky proč a co ? Tabáček už má pěkně vzrostlé sazeničky a papriky s rajčatama též, přesazení potom bude natošup Úsměv
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Miloši, to se Sofi je mi moc líto, i já mám smutek na duši, teď zrovna na Velikonoční pondělí mi umřela moje hnědá Dášenka, která klempírovala už asi 2 měsíce. Z ničeho nic ji přerostl přední dolní zub řezák a čučel jí z tlamičky zatočený až k nosu. Já si toho dlouho nevšimla kvůli těm jejím dlouhým chlupům kolem hlavy a všude...Tak jí ho zvěrolékařka v narkóze zabrousila, a protože jí vyrostl znovu do 14 dní, tak jí vytrhala všechny 4 a i když jsme my oba přežili její počáteční krmení stříkačkou (antibiotika, drcené seno rozpuštěné ve vodě), tak Dášenka přece jen nemohla pořádně žrát a postupně chřadla a chřadla....Zamračený

A těm mým 20 rajčatům a 4 paprikám se už za oknem vůbec nelíbí a mě taky nee. Už mi začínají kvést a jsou do půl okna Vyděšený... Já je normálně dávám do skleníku v polovině dubna a letos jsem je sela ještě o týden dřív, abychom mohli odjet kolem 20. dubna do zemí vzdálených...Cool

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC06618.jpg[/img] is not a valid Image.
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Ba ba , ono bude lecos jinak i s tím počasím, všimnul jsem jak je nebe jako-by čistší, bez těch stop letadel. A to je myslím jen dobře...víc lidí v přírodě, méně globál cestování atd je jen pozitivním a doprovázejícím jevem, ať se nám to líbí nebo ne, holt trochu jinej standard a budeme si na něj možná rádi zvykat Mrknutí

yetti
tak na to se zvyká samo a hned .... a je divný jak je najednou tolik věcí nepotřebných a nedůležitých, jak se najednou nemusí spoustu věcí a přitom to funguje .... ale lidstvo se nepoučí a zapomene rychle.

Jo a taky studuju co se kdy kde sází, skleník je připravenej a sazenice už velké, tak snad to nepo... Úsměv

Miloši ten tabák mne zaujal. To si pak z něho balíš doutníky?
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
yetti napsal:

Jo a taky studuju co se kdy kde sází, skleník je připravenej a sazenice už velké, tak snad to nepo... Úsměv

Já už mám ve skleníku vysázené rajčata i papriky a okurky mám zatím vyseté v kelímcích za oknem. Jahody hrozně moc kvetou, ředkvičky už máme skoro snědené a nať mrkve je už asi 10 cm vysoká. U nás ze soboty na neděli celou noc krásně pršelo a včera bylo celý den pod mrakem, tak to sluníčko ještě nestihlo vysušit. Takže se mi to moc líbí, bo už mám i venku všechno kromě fazolek, cuket a okurek zaseto a zasázeno a mužu jen sledovat jak to krásně poroste....www.celysvet.cz/skin/smile/s5606.gif

yetti
haha, nám už taky něco zelenýho ve skleníku roste ... ale já se starám o dřevo a o trávu a tak doufám, že Hanka ví co dělá. Ale zase má výhodu, že když jí to chcípne tak to ani nezjistim. Úsměv

Jinak u nás taky pršelo ale už ne a je zase hezky. Včera tedy dost studeně foukalo, ale byli jsme do večera venku v lesích a bylo to nádherné.

Jarda a Maru
Úsměv A máme tu nejkrásnější měsíc v roce. V noci u nás spadlo pár kapek a teď je oblačno, ale víc svítí sluníčko. To je paráda, že?

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC06639.jpg[/img] is not a valid Image.Šklebící se

Jarda a Maru
[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC06646.jpg[/img] is not a valid Image.

Taky jsme jeden krásný slunečný den zatoužili zajet si na Brněnskou přehradu a eventuálně si ji objet kolem dokola tentokrát na koloběžkách, ale bohužel hned ze śměru od Ostrovačic nebo od Veverské Bítýšky jsme zjistili, že ulice Rakovecká je z důvodu její rekonstrukce uzavřená až do konce tohoto roku, takže se nedá dostat ani na to velké parkoviště u hradu Veveří. Dá se jen zaparkovat na horním malém parkovišti u hradu a pěšky seběhnout dolů po cestičce. Jestli se dá k přehradě dostat ze směru od Brna jsme už vůbec nezkoušeli a jeli jsme se podívat na naši další variantu, a to Letovickou přehradu, zvanou Křetínka a podívat se na křetínský zámek, kde jsem jako dítko byla dvakrát v dětské ozdravovně, kde mě dost drasticky krmili a krmiliVyděšený ... a stejně mě nevykrmili.... Cool

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC06703.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Jarda a Maru dne 11.05.2020 22:23

yetti
ta Vaše koloběžka vypadá jako motorka ... se Vám to drndí což? ... To na Šumavě aj pršelo a bylo i hezky, myslím že i skoro mrzlo a foukalo ... ale v bydlíku sme se opravili a pokračovali ... už se zase těšim na čtvrtek ... tentokráte jedu jen s Hankou nahoru k Nýrsku.

Nějak se mi ty průvodcovací termíny po Šumavě plněj a asi budu muset bejt furt někde pracovně f přírodě .... to je hnus co? Šklebící se

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z výletu k Vltavě, teď od Podolského mostu😷🏃‍♀️🏊‍♀️👍🌞
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
resizer_15889528219390.jpg

Upravil/a Jarda a Maru dne 08.05.2020 17:58

Admin_Radek
Maru, z něj hlavně neskákej, byla by Tě škoda Úsměv.
My jsme taky nevydrželi a bivakujeme u kolegy na zahradě blízko Jevíčka. Včera jsme byli na výletě ve Velkých Opatovicích a dnes se chystáme po stopách nedokončené Hitlerovy exteritoriální dálnice Wien - Breslau. A odpoledne něco ugrilujeme. To mi připomíná, že musím brzo vyrazit na nákup, po osmé mě do supermarketu nepustí, páč jsem ještě na to moc mladej Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Maru, z něj hlavně neskákej, byla by Tě škoda

...a taky nic z něj neházet do vody, jako žádný bachratý věci, sudy apod.Zamračený

Jarda a Maru
Pánové, nebojte se o mě, já mám z vody, hlubší než po moje kolena, respekt a zrovnatak z výšek. Úplně mi stačily na tom mostě kolem nás na kolobkách projíždějící kamiony. U mostu se spalo nádherné, teď na nás čeká Zvíkov 🏰😁🏃‍♂️🏃‍♀️🌞

Jarda a Maru
Prohlídli jsme krásnej Zvíkov I Orlík a teď chceme spát pod hrází přehrady a už od 19 hodin tu leje jak z konve, tak doufám, že nás to nespláchne 🤔🙄😷
Ten Zvíkov mi nejde a nejde
resizer_15890488463720.jpg

Upravil/a Jarda a Maru dne 09.05.2020 20:49

stemi
Já zase zpravodajství z Kerských hvozdů...nu bylo krásně a nakonec jsem skončil stejně fputyce / Bungalovy
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2020-05-10-174.jpg 2020-05-10-173.jpg

Jarda a Maru
Milošu, ba, ba, bylo moc krásně....Semsi fšimla, že ti tři nemají mezi sebou povinné 2 metry Šklebící seŠklebící se. To navečer na Trhovkách sedělo na vobrubníku u té úzké silnice (vedoucí ke kempu Bor) před stánkem s pívem asi 50 štamgastů poskládaných po 2 metrech vedle sebe jak vlaštovky na drátě. Tak jak v Kamýku nad Vltavou na jednom baráku...načisto mě to rozesmálo....Šklebící seŠklebící se A taky semsi fšímala, že roušky se všude venku nosí i nenosí... Borec s holou hlavou a tetováním roušku na hubě má a mamina s malým dítětem za ruku roušku nemá....Cool Já ji taky často sundávám, bo se v ní dusím ...Vyděšený Šklebící se

[img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/DSC07549.jpg[/img] is not a valid Image.

jana a franta
Maru, neměli jsme to k sobě o prodlouženém víkendu daleko. My jsme byli u starší dcery na chalupě, tam na zahradě odpočívá a připravuje se náš okolečkovaný domeček. To je taková menší vesnička asi 7 km od Zvíkova. Všichni jsme makali na zahradě, byla tam i vnučka veslařka Eli se svým přítelem, ti oba ještě makali na dálku školu. Počasí bylo celou dobu super, jen v sobotu se opravdu přihnala večer bouřka s pořádným větrem, až to nevydržely vrata na vjezdu do dvora a vypadly z pantů. Ještě, že jsme tam byli a stačili to opravit.
Jinak - Orlík, Zvíkov a veškeré to okolí milujeme, jezdívali jsme tam ještě pod stan dlouhá léta. Specielně Trhovky. Úsměv

jana a franta
Maru, neměli jsme to k sobě o prodlouženém víkendu daleko. My jsme byli u starší dcery na chalupě, tam na zahradě odpočívá a připravuje se náš okolečkovaný domeček. To je taková menší vesnička asi 7 km od Zvíkova. Všichni jsme makali na zahradě, byla tam i vnučka veslařka Eli se svým přítelem, ti oba ještě makali na dálku školu. Počasí bylo celou dobu super, jen v sobotu se opravdu přihnala večer bouřka s pořádným větrem, až to nevydržely vrata na vjezdu do dvora a vypadly z pantů. Ještě, že jsme tam byli a stačili to opravit.
Jinak - Orlík, Zvíkov a veškeré to okolí milujeme, jezdívali jsme tam ještě pod stan dlouhá léta. Specielně Trhovky. Úsměv

Jarda a Maru
Jani, pro nás jsou Trhovky taky srdeční záležitost. Jezdili jsme tam s karavanem s děckama a později i s malou (nejstarší) vnučkou každý rok už ani nevím kdy, ale poprvé poté, co tam "lítaly" ty karavany ve vzduchu a naposledy někdy po roce 2002, kdy to tam vyplavilo všechny ty krásné a miloučké syslíky Zamračený. Pak už jsme tam nejezdili... až teď. Je tam pořád krásně, je tam spousta starousedlíků v celoročně postavených karavanech a mobilních domech a s několika jsme tam povykládali a zavzpomínali. Blbé je, že se tam nikde nedá zaparkovat, museli jsme až na parkoviště před Bor, tam je místa dost....www.celysvet.cz/skin/smile/s11765.gif

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny že snad jediného místa kde neprší a svítí sluníčko, a to od lachtanů v ZOO v Praze. 🦒🐘🐧😁😅
resizer_15917079516260.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového