13.05.2025 18:23
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Najf Fanda a Jarka
Tak klub 50+ je asi v karanténěŠklebící se

Jarda a Maru
Fando, naše posádka 70+ a 60+ spinká při -7 °C na galejích 😴😴🤫🤭😂 odkud vás všechny zdravíme 😁
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
resizer_15842506893030.jpg

Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jaromir
My jsme tedy nespinkali v mínusové teplotě, ale venku je na autě šedivák. Sluníčko se vyhouplo na azurové nebíčko, tak asi bude opět krásný den jak včera, kdy bylo odpoledne na slunci 25°C ale ve stínu jen 9. Krátili jsme si dlouhou chvíli prací na zahrádce. Vrátka máme zaligrované, aby k nám nemohl nějaký ten virus, ale zítra budeme muset pro nějaký ten žvanec, tak doufáme, že to ustojíme. Všechny Vás zdravíme Úsměv

Admin_Radek
No já jen koukám, co jsou kolem toho viru za manévry. Přitom na Hané by to nemělo působit. Toť só všeci na korôno, takze korônavirus toť má každé Šklebící se.

Ale asi to je nutné. Už jsem se rozloučil s myšlenkou, že pojedeme o Velikonocích na termály a bůhví, jak to bude s výjezdem do Telče.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jaromir
Ahoj všici. Tak jsem se jal trávit karanténu na lešení a dodělávám na podzim zahájené zateplování fasády. Tam mám aspoň jistotu, že nepotkám nikoho blíž jak na 2 metry Úsměv Držte se a vyhýbejte se bacilům. Úsměv

vondracek
Jaromir napsal:

... že nepotkám nikoho blíž jak na 2 metry Úsměv Držte se a vyhýbejte se bacilům. Úsměv

Tak to až se ti přijedu vytahovat s vylepšením karavánku, tak budu toto činit silným hlasem přes plot! Naštvaný Šklebící se

stemi
I fpolesí jest smutno, tůdlencto mělo nebejt Vyděšený

https://magazin.a...5900fea04/...tož asi takle Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
bdy_2019-10-24.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru

I fpolesí jest smutno, tůdlencto mělo nebejt Vyděšený

Hmmm, Miloši, pro tvou útěchu můžu jen předpokládat, že máš doma zásobu lahváčů Šklebící se. My máme zásoby jídla určitě větší než na týden, a tak už jsme třetí den doma a na zahradě, nejdeme ani do obchodu a za plot vylezu jen s tříděným odpadem do kontejnerů, které máme prakticky před barákem a taky už nám přistavili kontejner na listí a větve, taky jen pár kroků přes ulici. A tak děláme na zahradě a zatím to jde, jen nevím, jak dlouho to vydržím zrovna já. Se sousedkou "to všechno" sice probereme přes plot na vzdálenost 4 metrů, ale jestli někam nevyjedeme do týdne, bude po mně Vyděšený.... Ách jo, jak já bych ráda někam kamkoliv jela Naštvaný

Admin_Radek
Maru, Babiš Ti povolil jezdit.....prstem po mapě 😂.
Mně z toho taky hrabe. Děláme z domu já i manželka, děcka jsou doma taky. Můj program je ráno od 7 do 12 pracovat, pak hodinová vycházka (dnes hodina a půl), pak zas do 4 práce. Pak chvilku odpočinek a večer další hodinová vycházka. A tak to jde den za dnem. Doma jsem měl jen jedno místo na práci z domu, teď jsem musel v kuchyni zřídit druhé. Doufám, že to nebude trvat do léta. Teď jsem četl, že hranice otevřou, až bude v pohodě celá Evropa. Takže hrozí dovolená v ČR. V lepším případě Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Maruš vono stím pívem jsem spíš břídil, Tak 1-2, ale jenom fputyce a Bernárda. Hu nás doma píívo těžko hledat (ani mi to samotnýmu nechutní), jen tak něgdy pár plechovek ke grilu. Spíš si dám tajterlíka, ale jen doma, haby vomně někgdo nemoch říct, žesem ešče navíc kořalečník...toštak CoolMrknutí

Jarda a Maru
stemi napsal:

Spíš si dám tajterlíka, ale jen doma, haby vomně někgdo nemoch říct, žesem ešče navíc kořalečník...toštak CoolMrknutí

Milošu, k tému není co dodat Šklebící se ....šak fšichni víme, že v této těžké době to děláš móóc dobře a těch tajterlíků by mohlo být aj víc a aj častějších, bo už naše babičky tvrdily (nebo spíš dědečkové), že je to nejen nejlepší desinfekce na fšechno, ale i na korona!!! Vyděšený Cool Šklebící se

stemi
Maruš já se tého držím zuby nechty, huš několil let bez velkýho hned po ránu nedám ani ránu...pravda, álejc tůdlencta porcelánka je vošemetná vjec a kolikrát za pár minut znejistojistním byl-li a tak si dám pro jistotu ješče jednoho, jen bapce to ňák začalo vadit, tak ten druhej je spíš nazapřenou Šklebící se
...zatím to funguje, toš tak - ešče semtu Mrknutí
Upravil/a stemi dne 20.03.2020 06:25

Jarda a Maru
Šklebící se Hmmm, Milošu, já kdybych neměla už cca 25 let natvrdlý játro, tak se budu takhle desinfikovat taky... Ale stačila jedna krátká mononukleóza a piju jen čaj, vodu a málo minerálku....Naštvaný Tož taky tak a můžeš mě politovat ....www.celysvet.cz/skin/smile/s3083.gif

stemi
Tak to tě Maruš opravdu, ale opravdu lituju...to mi vjeř Zamračený
Na druhó budeš potůdlenctej stránce játrovje víc fit. To hunás chlapó je to stím tvrdnutím krapet složitější...vono záleží co a jak, ale ani fpjetesdumdesáti to theoretycky nevzdáváme Šklebící se

Jó a právje jsemse vrátil zpolesí...je tam krásně, nigde ani noha, motýlové už taky poletují, ale hlavně další kárka dříví je doma Mrknutí

Jarda a Maru
Všechny zdravím... Tak jak se pořád máte? U nás zatím dobrý ... Cool

Admin_Radek
U nás nuda. Z postele to mám jen 10 m do práce, pak makám, makám..... A pak se sbalím nasadím roušku a jdu se projít. Nekdy jen tak a někdy s NW hůlkami. Ale nestěžuju si, asi je to potřeba. Snad to ukončí po Velikonocích. Ale moc tomu nevěřím.

Jaromir
U nás je zatím klid, kterého užíváme, neb jsme celý týden suplovali školu a školku.
Celé dopoledne poprchávalo a to asi způsobilo, že se Růžence zanítilo uklízecí střevo a tak jsem raději zmizel do dílny a předstíral, že tam potřebuji být, abych nedostal doma nějakou práci. Teď už je to v pohodě a můžu se jít natáhnout na gauč, abych si odpočal před odpolední kávičkou.Úsměv

vondracek
Z nudy jsem oprášil pekárnu a upekl cosi, co mělo být jako cibulová bageta. Je to sice se sebezapřením jedlé, ale škoda, že nemáme slepice! Naštvaný

stemi
Toš smi dal Zdendo inšpiraci a mouku vod druhý svjetový huš sme rači vihodili. Álejc bapka fčára uvařila roštěnky na houbách...byla to sámosebou mňamka, jen sem potom zjistil, žeuš to je taky krapet starší ročník, někdy vod dob černobejlu a v noci dyšsem šel na vobvykle častou noční vázu, tak ňák poblikával Šklebící se

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... tak sem se zase objevil mezi lidma … mno, cestuju a hledám zimu....

Nevíte někdo, kdepak nám zmizel NÁŠ Yetti? Koukám, že už tu dlouho nešel náhodou kolem.... smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-80.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line