13.05.2025 17:23
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
stemi
Víme Radku seš NÁŠ..až na málo vyjímek sem ve stanu moc nepobejval, dycky na trempu pod širákem a nejvíce tady (to huš semsem myslím něgdy jednou dával) https://youtu.be/... Nó alejc loni nanapodzim narybách s mladejma, tam to jinak ani nešlo.

Teďkonc bych si ešče v létě troufnul, alejc v zimně by to byl určitě total šmytec Zamračený
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2018-09-08-1472.jpg 2018-09-08-1470_1.jpg

Upravil/a stemi dne 20.01.2020 13:57
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
Já jsem pod širákem spal taky kolikrát, ale vždy nad 2 promile. Jinak se děsím, že po mně poleze kdejaká havěť. Samonafukovací matrace a polštář, široký spacák a malý stan je pro mě minimum, co zvládnu a přitom mi to dělá radost. Ale chápu, že to má každý jinak. Baby třeba do stanu ani casto nedostaneš, většina i s karavanem jezdí ne z přesvědčení, ale protože na hotel nenašly sponzora 😂.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Tak za mně: pod stan jsme jezdili odjakživa, možná by to trvalo i déle nebýt toho, že jsem musela podstoupit operaci páteře. A bylo už jasné, že lezení do stanu po čtyřech a různé práce kolem toho nezvládnu. Proto karavánek. A co se hotelu týče, byli jsme všehovšudy jednou a stačilo to. Pod širákem jsme spávali, když se jezdila voda, úplně běžně. Ale to všechno je už hodně dávno. Zamračený

vondracek
https://www.youtu...e=youtu.be
Miloši, mám pocit, že na tom videu je Jevanský potok, tam jsem také asi 50 let nebyl. Budu to muset někdy učinit! Naštvaný Mrknutí

stemi
Přátelé sem rád, ža sa Vám povedlo zašátrati ve Vaších ctěných pamnětihodnostech a vzpomínkovje to tu trocha zasejc rozhejbat. Vyděšený

Každej sme ňák začínali, kdo skočil rovnou do karavanu ať tu popíše ?...myslím, že stan v našich dětských a později postižených začátcích učaroval každýmu, pak už sme jen ladili. Úsměv
Tu u vody, tam poskálách..viď Jani a jasně že Franto, jó mládí bylo mládí.

Když sem si lóni točil to nostalgický vídejo, byl sem na kole (je tam i vidět). Jen semsi uvjedomil ta léta "navrch" až dyž llačíce lapajíce po dychu a sápajíce se do strmilováku nad láfkou, že jaxi huš to néjni vono..no přežilsem blbechovado.Naštvaný

Zdendo seš vélmi blízko, tůdlencto je Šembera s Lázným přítokem, historicky slavné trempské tzv.Kozojedské oudolí, spíš blížejc Doubravčicím / Staré Zámky - Dolánky.

Sláva nejstarších osad v republice až hvjezd se dotejkáÚsměvhttps://souk32.we...

"Jevaňák" sem jel o měsíc později až na slavnou Marjánku ve Stř. Skalici...to bylo těch vosumdesát vejletovje..,https://youtu.be/...
Upravil/a stemi dne 22.01.2020 05:50

Jarda a Maru
stemi napsal:

.... Každej sme ňák začínali, kdo skočil rovnou do karavanu ať tu popíše ?...

Já a Pepa už jsme - jak se u nás říká - s prácou vpředu.... http://www.kk50.c...rowstart=0 ... www.celysvet.cz/skin/smile/s2215.gifŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
Musím se pochlubit, máme za sebou první letošní nocování v bydlíkovi. Přespali jsme v něm na návštěvě u příbuzných, do rána jsme topili a spalo se parádně. A jen tak mimochodem, nebudete tomu ani věři, v loňském roce jsme to zaokrouhlili na rovných 100 nocí. No, pomohla jsem tomu já, že jsem bydlela jen sama v karavanu na letních galejích, a to bylo 20 nocí. www.celysvet.cz/skin/smile/s4236.gif

Admin_Radek
Tak to jste dobří. Já jsem to loni nepočítal, ale bude to někde mezi 45-50 "ks" nocí.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Fčéra fpolesí docela luksusně...pár klacíků doubku zase doma, než mi to ty ku.vy zlodějský ouplně rozkradnou Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2020-01-27-137.jpg

yetti
tak sem se zase objevil mezi lidma … mno, cestuju a hledám zimu. Doma sem se konečně vrhnul na tu mojí pářící boudu a jede to jak na drátku … během krátký doby sem postavilo konstrukci, udělal střechu, osadil okna a dveře a dnes dojedu obvodové opláštění …. a o víkendu už makám uvnitř na izolacích, roztahám elektriku a pak už budu řádit na čistých stěnách. Teda je to bouda jako kráva … esli sem to nepřehnal Úsměv …. to sou ty chlapský mindráky z velikostí Šklebící se

zvenka dělám palubky který sem opálil a vypadá to luksůsně, vobrázky mi vložit nejdou, tak pak pošlu odkaz na zeleninu.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Radku vím žes šikovnej, álejc přesto poradím...na tý perkýnka pak šópni nějaký neony, haby to bylo zdáli v noci řádně vidět Šklebící se

A něco nejspíš pro Zdendu...tak tadydlenc je ten "náš vosumdesátník" Zamračený Mrknutí
dsc08422.jpg

yetti
stemi napsal:

...na tý perkýnka pak šópni nějaký neony, haby to bylo zdáli v noci řádně vidět Šklebící se

…. chápu Šklebící se …. a eště ňáký srdce … pářících nahotin kolem běhá dost …semsi myslel, že tam budu osvícenej jen já a vona bude i bouda …. takže ten jeden vypadlej suk raději nechám vypadlej a dám k němu kasičku jo? Šklebící se Šklebící se

stemi
Jojo tak ňák nebo podobně a nebo táklenc tajdlenc Šklebící se

[img]http://nd06.jxs.cz/538/658/7c886ed535_94319831_o2.jpg[/img] is not a valid Image.

yetti
jo to už je taky historie, tam už nejezdim. Ale byl to dobrej vývar.

Jarda a Maru
[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/wp_0056421.jpg[/img] is not a valid Image.

Taky mám na Rajčeti fotky s tímhletím "kotlíkem na vaření", ale už s vyhaslým ohněm. Yetti, to je tvůj kotlík? Moc úžasnej nápad, úplně nejúžasnější... Šklebící se

Původně jsem se chtěla zeptat, jestli jedete někdo někam na víkend?

Admin_Radek
My ne, možná příští prodloužený víkend. Ale vidím to bledě. Zvažoval jsem buď Moravsky kras (Jedovnici) nebo termál v Komárně. Ale jsem jediný, co by jel.

Jarda a Maru
My si asi jen prohlídneme Mikulov a možná Poysdorf a vrátíme se domů. Máme to kousek, jezdíme tudy několikrát za rok a vůbec to tam neznáme. Je pěkně a už sedíme dlouho doma. V Komárně v termálech jsme nikdy nebyli, ale možná že bychom(bývali) jeli, ale už od čtvrtka, tam někde přespat a od pátku se koupat. Příští víkend jedeme na galeje a nevím na jak dlouho.
A představ(te) si, že moje ušatá Dášenka dneska podstoupila v narkóze zabroušení zubů, chudinka...Dvě cesty tam a zpět a taky dost peněz za to. A Jarek to se mnou všechno odjel, a pak naznal: ... to by bylo hovězího !! VyděšenýŠklebící se

stemi
Něco setu v Hájence zasejc chystá...dva kluci a dopaje ten vlevo ?
3_kluci.jpg

Upravil/a stemi dne 01.02.2020 06:28

Admin_Radek
Jé Leli, to mají kluci štěstí, že jel zrovna kolem Šklebící se.

stemi
Taktak Radku, Leli na fotce = p.Jiří Fiala, skutečná Kerská postavička. Byli s Boganem / B.H. velcí kámoši a tak ho J.Menzl jakoby objevil a vrazil do filmu, trefně obsadil J.Hanzlíkem.

A snad ještě zajímavost, když Pan rejža nechával filmového Leliho zemřít ve škarpě s bandaskou dééérškofky v ruce, byl "zrovna inspirován" trag.smrtí fenomenálního motocyklového závodníka Gustava Havla, který jel do práce / fabriky Jawa v Praze s polévečkou kámošům - svačinka.

Kdo vzpomene na silniční závody, jak si to s F. Šťastným rozdávali - např. tehdá v Hořicích, potom s poctou tamtéž, už jako 300 zatáček G.H.
V práci kámoši, ale na závodech Lev a Tygr...zlý osud snad Zamračený
leli_pjfiala.jpg

Upravil/a stemi dne 01.02.2020 15:23

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.