13.05.2025 19:54
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Radku, bohužel, to také není ono, to jsou 12 - 14 leté žákyně s červenými míčky a my jsme byli kluci a holky ve věku 8 - 11 let. Ono těch věkových kategorií bylo moc. Na tom videu ukázali malé děti a pak tyto slečny s těmi míčky... a nás prostě vynechali na všech i jiných videích .... NaštvanýŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Tak tůdlencto je mi zefšeho nejbližší https://youtu.be/... Mrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
bestpage.cz/smiles/s3749.gif

Miloši, tak už dlouho čekám a čekám, že se ti pochvalně ozvou někteří ti naši trempové, ale Yetti asi někde sjíždí na lyžích Alpy a Zděnda se neozývá... A tak zase já, které trempování vůbec nic neříká a mám s ním jen jednu jedinou maličkou zkušenost, když jsme kdysi dávno asi 5 x přespali venku pod stanem a vodu na vaření brali z potoka... A hned na to začal Jarek dělat přívěs "ponorku" se spaním, tekoucí vodou a vařičem.... Brrr, já bych tam snad nepřežila ani jednu noc, bo by mě určitě sežral nejmíň vlk a nebo medvěd ....Šklebící seŠklebící se

stemi
Mě spíš zaujalo to celkový nekonfekční zpracování vídeja.
A copato vyspat se ve stanu na nafukovačkách a ve špacáku, to už je spíš takovej lepší civilizovanější prožitek, ale budiž.
Ofšem zážitkem na celej život je přebejt třeba noc v seníku-kupce sena, nebo stohu slámy a což teprve v jednoduchým příbytku z vjetví-chvojí i s nástylkou voňavého pod sebou...to je ten pravej luksus a kdo nezažil- neví, álejc to Vondráček starej tremp, určitě i Yetti, mladší tremp dobře ví a zná Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
69472526_2410961092329028_6672037390015528960_o.jpg

Upravil/a stemi dne 17.01.2020 17:27

Admin_Radek
Tak jsem si to prohlídl, určitou romantiku v tom vidím (v tom koukání na video), ale osobně bych v tom videu hrát nechtěl 😃. Nemám problém přespat pod stanem. Proto jsem si ho i koupil na motorku a využil třeba na Malé Skále. Ale abych si s sebou vzal sekyrku, nůž, provázek a šel bydlet "do jeskyně", to bych asi nedal. Ale každý jsme nějak praštěný. A v každém případě je mi tohle sympatičtější, než kdyby se někdo po lese proháněl na motorce nebo čtyřkolce. Kvituju, že trampové se snaží žít v souladu s přírodou. To je mi na trampingu sympatické, ale ať to dělají jiní Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
stemi napsal:

Mě spíš zaujalo to celkový nekonfekční zpracování vídeja.

Jj, mě taky... "život beze slova". Po celou dobu jsem měla blbej pocit a strach, že se něco hroznýho stane... ti dva bez jediného slova, bez emocí, ani pes nezaštěkal, jen déšť, šumění a ráno zapískal jakýsi pták....To bych asi taky nepřežila.. Znáš mě ...Šklebící se

[img]http://static.letstrololol.cz/img/content/1/95af572f.png[/img] is not a valid Image.

A jen tak mimochodem, nepoznala jsem, co to sypala na ty smažený vajíčka ?

vondracek
[quote]Jarda a Maru napsal:

bestpage.cz/smiles/s3749.gif

... ale Yetti asi někde sjíždí na lyžích Alpy a Zděnda se neozývá...

Jéje, to jsem asi chápal jinak! Vyděšený Myslel jsem, že je to sranda, nebo parodie na pravověrné "bushcraft borce". Snad nějakou snahu o přírodně -ochranářskou pohádku bych jim přiznal, ale možná jen ve fázi osvěty. Naštvaný Že to je asi legrace jsem usoudil z toho, že přijeli na akci slušně vybavenou vestavbou a když si trochu zadrsnili v černých punčocháčích a s PB kartuš. vařičem, s jako ohněm v lese /50 metrů!!/, tak zase tou vestavbou odjeli. Vyděšený Ale jo, proti gustu žádný dišputát...! Šklebící se

stemi
Tož se konečně povedlo...rozpohybovat mysl i napsat a vovovotom to je, nejhorší je "neříkám tak ani tak, ale na mý slova dojde" sorry jako !Šklebící se

Jo Maruš, přece ňákej lesní jetel / 6:10 min
jetel.jpg

Upravil/a stemi dne 18.01.2020 07:30

Jarda a Maru
Ještě se vracím k tomu, jak naškubanou trávou umýval nějaké to nádobí. Lepší je to hrstkou písku z potoka, to odstraní i mastnotu....smileys.cz/smiles/smajlici-uklid/smileys-cz-2.gif

stemi
Taksemsi byl po měsíci zkontrolovat rajón esli mi tam náhodou něgdo nekrade a svjete difse..lidi sou líný už i krást. Doubky ležijó na stejným místě, cosem před vánoci už nanapříště nechal bejt.
Tak tůdlencto je přefčerejší-první letošní...Zdař Bůh Mrknutí
2020-01-16-135.jpg

Admin_Radek
Jarda a Maru napsal:

Ještě se vracím k tomu, jak naškubanou trávou umýval nějaké to nádobí. Lepší je to hrstkou písku z potoka, to odstraní i mastnotu....smileys.cz/smiles/smajlici-uklid/smileys-cz-2.gif

No ale to by si poškrábal teflón Šklebící se.
Mimochodem Miloš by mohl v dubnu přijet na výjezd do Telče, postavit si tam chvojovou chaloupku a chodili bysme k němu vzdycky na panáka. Co ty na to, Stemi?
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Copa špatnej nápat to néjni, alejc špatně byse zněj mohlo udělat. Huš sem sa díval do mapy, mělbych to ňákej 150 kilásků a vzhledem k tému, že sem lóni dal vosumdesát a ješče byla rezerva, ták theorétycky bych to měl dát i nakole.
Ofšem by záleželo hlavně na povjetří i haby nebyla zima. Nicmejně chtěl bych vidět gdo by mi tam fkempu povolil postavit jakousi jedovou chejši, to huš by álejc byla jen samá sranda a i do tého bych šel.
No a posledním přáním by bylo..piju jen Cpt Mórgana-dyš Rum, tak nahůrovni. Ale co nevím předem, tak estli nakonec nebudu jako každej rok toudlenctou dobou mašírovat do HR "rozbít tábor" před sezónou..to je dycky do poslední chvíle velká neznámá - podlejc vobsazenosti termínů.
Toť mé vejmluvy...hyn sa hukáže Cool
stemi přiloženo následujícíobrázky:
senik.jpg chata_mc.jpg

Upravil/a stemi dne 19.01.2020 06:50

vondracek
Na to, že Marko Čermákovi bude v únoru 80 let, tak vypadá dobře, jeho srubu bude 100 let a také nevypadá špatně. Nakonec Miloši ani my nevypadáme kór zle!! Naštvaný
Upravil/a vondracek dne 19.01.2020 13:59

stemi
Ba ba Zdendo šak víš, trempové duchem nestárnou a to ješče lýžuje, jeho žena coby aktyvní lyžařská inštruktorka jest, on jí sámo vypomáhá - furt fpřírodě...no klobók dolů fkaždým případě.Mrknutí

Admin_Radek
Marko Čermák - ten kreslil komiksy s Rychlošípákama, ne?😃

stemi
Ba ba Radku, mimo jiné a ešče furt kreslí Mrknutí
r.jpg

Upravil/a stemi dne 19.01.2020 16:27

Admin_Radek
No vidíš ho, plantážníka Úsměv.
Nechci Radce plevelit vlákno s výjezdem, ale mám radost, že se v něm objevují lidi, které jsem už dávno podezříval z emigrace do Austrálie.

vondracek
Admin_Radek napsal:

Marko Čermák - ten kreslil komiksy s Rychlošípákama, ne?😃

Jasná zpráva, ale hlavně je prvním známým Čechem, který pro nás v šedesátých letech objevil pětistrunné banjo, ve hře na něj získal virtuozitu, dlouhé roky hrál
s Greenhorny, má skupinu Paběrky, napsal školu hry a obdržel cenu Earl Scruggse za propagaci tohoto nástroje. Díky němu je v Česku a Slovensku nejvíce banjistů k počtu obyvatel na světě. /prý/. Je to borec! Naštvaný Šklebící se

stemi
Tak jo, ešče pár fotek...vječná sláva a dlouhá léta "poslední romantiku" Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
pr.jpg marko.jpg gr.jpg brd.jpg m.jpg

yetti
f sobotu se vrátim z Alp a pak zas makat a makat …. mamce sem to jádro už uďála a postavil i konstrukci sauny …. a spaní pod stanem? Fuj to já nerad, raději pod širákem, nebo jak békal Nedvěd …. "ukrytý v stínu lesa igelit, to gdyby přišel k ránu déšť, pod hlavou boty nůž …. "

splynout s přírodou super, miluju to, vyhledávám a rád posouvám hranice …. už mi stačí jen nůž a nic víc Úsměv … aj oheň si rozdělám z toho co les dá … a tak několikrát do roka vyměním karavan za USárnu, mokasíny a prchám do lesa, tam je nejlíp, neznám nic silnějšího …. v zimě, v létě, kdykoli Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového