14.05.2025 05:24
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
stemi
No šák, néjni nad klasiku se skromností...jako takovej Rolls Rojs, Uherák, Čabajka, Kavijár, Lanýže žééé Mrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
Maj tu v tej Italiji naky velky rybnik a v nem maj aj slanou vodu. Dobry to tu maj, aj v tech Alpach Rakusackych je to fajne, ale Sumava je Sumava .... ale asi to tady do konce tejdne nejak vydrzim. 😎😉🤣
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
No a my zase zdravíme z kempu Pilák u Žďáru nad Sázavou. Asi nám to České Švýcarsko není souzeno Úsměv. Ale mame se suprově.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
[img]http://nd03.jxs.cz/466/108/fcfa0c55b4_57751081_o2.jpg[/img] is not a valid Image. Je při pondělí a nikde nikdo, tak zkusím navodit "téma do pranice" ... Koukám, že za nějakých 9 (8) příspěvků možná změním vojenskou hodnost a páč sem na vojně nikdy nebyla a ani tady z toho přehledu nejsem zcela moudrá ...https://cs.wikipe...9_hodnosti, tak jsem docela dost zvědavá, co se ze mě bude... Líbil by se mi generálmajor a nebo hned armádní generál ?? ... www.celysvet.cz/skin/smile/s0432.gif ...Co vy na to? www.celysvet.cz/skin/smile/s585.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maru, díval jsem se do administrační sekce a budeš generálmajor Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Taxme se fčéra vrátili z jižních Čech, kemp Měruše u Vlkova. Bylo dost plno, ale na vedlejší louce jsme našli dobré místo. Vrhli jsme se do lesa, ale houby nebyly to, co jsme čekali. V podstatě jen babky, dost červivé. Ale smaženice byla, i sušička to dvakrát zmákla.
Ovšem fór byl při kolování. Při návratu od Rožmberka jsem někde v lese píchla zadní kolo, oprava se nezdařila, takže jsem asi 3 km musela kolo tlačit až k silnici, kam se dá zajet autem. Franta mezi tím jel do kempu pro auto a držák na kola, já seděla jak ....k v pangejtu a čekala. A to už jsme měli být u pískovny a osvěžovat se plaváním. Co dodat? Cool

stemi
Pro fšechny bejkaře doporučuji tůdlencto:https://www.zbozi...avny-spray

Pumpíka sebou voziti ani netřeba Mrknutí

jana a franta
No tak přesně tento oný bazmek jsem sebou měl a ..... . VyděšenýĎourka byla větší než to bylo schopný zalepit. Poučení pro příště, bez záplat na kolo nelez. Úsměv

Admin_Radek
A ještě dotaz - kdyz bude díra akorát a nafouknu to tímhle, na jaký tlak se s tím dostanu? Kolobku foukám na 5,5 atm.

jana a franta
Radku, to nevím. Odhadem tak max na 2 atm. Záleží pochopitelně na velikosti kol. Asi důležitý je, že se na tom dá dojet. Ale jak jsem psal, dírka byla asi větší, 130 kč. v zádeli a výsledek 0. Já bych to asi nikdy nekoupil. Jana to dostala zadarmo v rámci koupě nového kola. Takže za mě klasicky novou duši, pumpičku a lepení sebou. Holt jistota je jistota.

stemi
Franta to popsal přesně tak i za mne, jde hlavně o dojetí na základnu. Vozím fšecko, až dle situace co do velikosti ďoury aplikuju. Na malé spray stačí, už jsem vyzkoušel několikrát i agátový trníček Pff
Upravil/a stemi dne 28.08.2019 06:29

yetti
Šlapal sem v životě dost, píchal jak o život, štříkací náhražky jako nouzovu neuznávám. Nejni nad pořádný lepidlo a pořádnou gumu a bejt hezky náfuka jako postaru. Navíc si občas píchnu víckrát za sebou a co pak s tím?

Tyhle náhražky jsou jen na popichování.

že ?

stemi
Viz niz...jedu si polesím obvykle ták cca 9 km, s bůďto vezu vzádu na nosiči 6 jedenapůlitrovejch Petflasch s minerálkou, ánebo s dvoukoláčkem s poctivje naloženým metráčkem mokrýho/viz fotka ze přesfčéra a nejednou pích !Naštvaný
Co teď ? Šáhnu po fukárku dyž je malá díra a nahuštěním cca 2 atm (jak trefně vodhad Franta) dojedu v poho na základu t.j domů.

Natrhnu-utrhnu-li ventilek, prorazím dušu třebas vo vjetef, je vyzdobíno...nejspíš montuji novou, páč s ventilkem bejvaj něgdy problémy.
No a potom doma je víc vercajku i možností na plnohodnotnou vopravu, žééé a to nedej bóže jde-li v mým případě o zadní kolo s elmoťórem a obvyklým, sice jemným doštelováváním přehazovajdy...nó žebych sa nato fterénu nevy....Naštvaný
stemi přiloženo následujícíobrázek:
1_3.jpg

Upravil/a stemi dne 30.08.2019 09:36

stemi
Až na nás tu (asi pjet)- je to marný, je to marný JE TO MARNÝ Naštvaný

yetti
Nezófej Milošu .... karavanuju, makam a číhám .... a taky se neustále novomanželuju. Včera sem zjistil že mi zitra končí technická .... takže teď velká improvizace ..... a taky mi končí platnost řidičáku, ale to už sem ošéfoval .... mno, proste nuda

Jarda a Maru
A já od pondělka o5 na galejích, šichta od půl sedmé ráno do půl jedenácté v noci... Dneska f poledne sem umyla 360 talířů a semtam se sem kouknu, že něco přečtu.. ááá nic... A v pondělí jsem tu hned za plotem našla 2 obrovské mladé praváky. Mám je povařené na mrazáku. Z domu se pak pochlubím fotkou, z mobilu to furt neumím 😁😀

Admin_Radek
Jarda a Maru napsal:

... Dneska f poledne sem umyla 360 talířů a semtam se sem kouknu, že něco přečtu.. ááá nic..

Teda Maru, Vy jste s Jarkem měli 180 chodový oběd? Jinak si to neumím vysvětlit. To bych snad nesnědl ani já 😜.

Jarda a Maru
Nene, Radku, Jarek je f tom úplně nevinně, to já myla 180 hlubokých a 180 mělkých talířů, 180 lžic, 180 vidliček a 180 nožů a 180 umělohmotných kelímků po 180 strávnících... nekončící galeje. 🙄☹️😁😎😂

yetti
…. asi ňákej zájezd … proto nigdo nepíše, nemaj čas gdyž sou všici u Marušky na papu Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

... Včera sem zjistil že mi zitra končí technická .... takže teď velká improvizace ..... a taky mi končí platnost řidičáku, ale to už sem ošéfoval ...

To my jsme jezdili půl roku po polovině Evropy i trajektama na ostrovy bez technické na bydlíčkovi - Jarek popletl datum se starým bydlíkem - než nás chytili naštěstí u nás a jen s pokutou... Ještě teď mě hrůza jímá při představě, že by nás chytili třeba na Sardinii.. ZamračenýVyděšenýCool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line